masalcianne ,esra
kızlar bebıslerınz bnce de bı problem oldugu ıcın bagırmıyordur
bnde seslerını denedıklerını dusunuyorum cunku bnm kızım guzel guzel benmle karslıklı sesler cıkarırken anlamsz bı sekılde bı aglmaya cevırıyo ısı sasırp kalıyorum o an anlıyorum henuz sesının rıtmını kontrol edemedgnı..
bı ara eylül de cıglık atark uyanırdı ama cok uzun surmedı gecıcı bı durum olmaktan oteye gtmedı
korkmustur dye yorumladım ben..
ahh bız annaler geregınden fazla evhamlıyız bazen bence..
bde anne babalrmz demıssınız ya ıste o zor sartlarda bızı
hastalıksız enfeksıyonsuz buyutebılmeyı basarmıslar ya bnce arada kulak verıp dınlenmeyı hak edıyolar
hava 20 derece olduğu müddetçe bebeğinizi rahatlıkla çıkarabilirsiniz demişti bidoktor. bugun 7 derece. daha arabamızı hayırlayamadık, eşimde 20 dreceyi bekliyo bi olsa hemen çıkcaz :) birazdan çok sevdiğim bi arkadaşım gelicek, kızım kucağımda kalkıp evi toparlayamıyorum emiyo uyuyo. biriniz geliverin yardıma :)
bu arada demır ılacınıda verdı.Siz ne kullanıyorsunuz demır ılacında.Birde bu ılacları heergun aynı saatte mı verıyorsunuz?ben çok dıkkat edemıyorum.veeee en onemlı meselem göbegım:)kızlar bu konudada adımlar atmak uzereyım.Sporamı yazılsam evemı alet alsam bırturlu karar veremedım.Normalde 4 kılom kaldı ama gobegım eskısı degıl.Szlerın bu konuda planları nedır?Birşeyler yapanlar var mı?Çok araştırmalarda bulundum ben en koyu teknolojıden yararlanıp slım up yaptırıcam galıba:)
Benim bebeğimde de var canım, Moğol lekesi deniyormuş, hem 3 farklı doktora sordum hem de araştırdım, Asya halklarına ait ırksal bir lekeymiş, 3-5 yaşlarında kayboluyormuş.kızlar benim bebeğimin sırt kısmında özellikle kalçanın üzerinde yer yer morluklar var sizlerdede varmı bebeklikte oluyormuş ama bilemedim...
kızlar benim bebeğimin sırt kısmında özellikle kalçanın üzerinde yer yer morluklar var sizlerdede varmı bebeklikte oluyormuş ama bilemedim...
bde anne babalrmz demıssınız ya ıste o zor sartlarda bızı
hastalıksız enfeksıyonsuz buyutebılmeyı basarmıslar ya bnce arada kulak verıp dınlenmeyı hak edıyolar
kizlar ben 7 gunlukten itibaren hergun disari cikariyorum, kar tipi, eksi derecelerde bile cikardim yarim saat yuruyuse, alissin soguga diye. solunum yollari icin temiz hava, acik hava cok onemli
ne çok şeyler kaçırmışım ya okuya okuya bitiremedim.. :) Biz Nehir'imle Ankaradan katılıyoruz aranıza.. Buara havalar çok güzel gidiyor,15-16derece günlük güneşlik buralar,kızımı kanguruya yerleştirip çıkıyoruz dışarıya..1-2 saat dolaşıp yürüyüş yapıyoruz evimizede bişiler alıp eve dönüyoruz tabi bizim ufaklık yarı yolda uyuya kalıyo dayıyo kafayı göğsüme mışıl mışıl uyuyo :) yani havalar sayesinde ikimizinde keyfi yerinde 1 haftadır çok büyük değişiklik oldu benm içinde.. Özel sektörde çalışıyorum bnde 25 ocakta ücretli iznim bitti,3ay daha ücretsiz aldım bakalımm neyapıcaz,çok düşünceliyim dayanamıyorum hiç bırakma fikrine..çok şükür ki kayınvalidem bakıcak biraz o rahatlatıyo beni ama ne olursa olsun sanki kimse benm gibi bakamaz gibi geliyor..Allah yardımcımız olsun
merhaba tatli bebislerin guzel annisleri
biz Omerimle cok iyiyiz 2gundur giremedim tam 16 sayfa gerideyim Omer bu gun daha iyi artik tamamen iyilesmis gibi pipisi ama bu hafta sunnetden dolayi huzursuz oldugu icin ememedi dogru-durust artacagina 100 gr zaifladi kuzuminsaallah bu hafta toparlariz
kizlar gobek problem oldu bende kuculecegine buyuyoranlamadim gitdi annem bile kizim belki hamilesin diyor offf bi adet olsaydim her yanim eridi bi su fena gobek beni terketmez olllduuu
ınsallah oyledır canım yaCanim uzulme boyle durumlar yasamamiz cok olagan bak gorcen kuzun telafi edicek bu ay... Gecen kontroldede oldukca iyi almis sizi sasirtmisti dengeliyor iste..
acayıp hareketlı doktor muayene ederken bır elınde corabı dıger elınde taytı ayaklarıyla doktoru tekmeleyerek donuyor doktor egr bu evdede boyleyse kılo nasıl alsın dıyor.cnm benim kizimda 3 haftada 150 gr almisti, ve eceden kucuk, ama doktor artik normal kilo alislar duser dedi, artik giderek azalir dedi. bir de cok hareketliyse senin kuzu normal bence, moralini bozma, insallah tahlilleri temiz cikar, ki oyle olur bence.
doktor eger haftayada almazsa tahlıl yapıcaz dedı bakalım cumartesı gıdıcembirşeyi yoktur inşallahzaten hareketlenince kilo alımı yavaşlıyor die biliyorum
ınsallah oyledır canım ya
acayıp hareketlı doktor muayene ederken bır elınde corabı dıger elınde taytı ayaklarıyla doktoru tekmeleyerek donuyor doktor egr bu evdede boyleyse kılo nasıl alsın dıyor.
doktor eger haftayada almazsa tahlıl yapıcaz dedı bakalım cumartesı gıdıcem