- 30 Aralık 2012
- 90
- 0
Canım bir şey olmaz merak etme, sırt kaslarının bayağı güçlendiğini dokunduğunda farkedebilirsin, uzun süre oturtmadıkça sıkıntı olmaz. Beli batar falan diyorlar ya o çok ağrı verici bir şeymiş bebeğin huzursuzlanıp ağlamadıysaKizlar ya ailenizden yakininoDan bebise karsi yanlis davranis ve yaklasmalari ben annrm de dahil zor uyariyorym..nasil soyluyorsunuz ne guzel ya..kirar miyim diye korkuyorum.gecen bir yakinim bildigin oturttu kucagina resmen kostum ana ucaginivgetrdim oturtma diyemedigim icin yorulmayin isterseniz yoruldunuz filan ddoye...ama ilk firsatta tekrar oturttu tabi 3,5 aylik kuzum birsey olmasa diye dua ediyorum (
sorun yok demektir.
Oğlum daha bir haftalıktı kuzenim dışardan gelip ellerini yıkamadan çocuğun ağzıyla oynamaya başladı, eşim de ben de deli olduk, 'canım ver sen çayını iç' diyorum yok 'yoruldun' diyorum yok vermiyor. Altını değiştireyim diye aldım en sonunda ama bana ders oldu. Kırılmalarını istemem ama yanlış davranış konusunda uyarıyorum, oturtma vakti değil, hoplatma zararlı diye. Annem alınıyor, bir şey danıştığımda siz daha iyisini biliyorsunuz diyor ama gönlünü alıyorum:)