kv gelmişti bende o arada yemeğimi salatamı falan yaptm iyi oldu.Kızlarr size soru akşam yemeklerinizi nasıl yapıyorsunuz ve eşiniz geldiğinde nasıl yiyebiliyorsunuz küçük kuzulardan???
Kızlar çıldırmak üzereyim mama yedi altını değiştirdim ağlıyor uykusu var sallıyorum neredeyse 2saat oldu gözü kapalı ayakları elleri durmuyor bırakıyorum uyanıyor eşimi çağırdım ayaklarım çok ağrıyor biraz oyalasın inşallah uyur anlamadım bir gün düzgün bir günde değişiyor bir an önce düzene girerde rahatlatım inşaallah
Kızım ishal oldu sadece anne sütü alıyor nasıl oldu anlamadım yarın doktora götüreceğim umarım ciddi değildir doğru düzgün emmedi de
Kaka tahlili ister mi ki doktor şırıngayla mı çekiliyor yoksa bekletiyorlar mı kaka yapana kadar:26:
Kızlar çıldırmak üzereyim mama yedi altını değiştirdim ağlıyor uykusu var sallıyorum neredeyse 2saat oldu gözü kapalı ayakları elleri durmuyor bırakıyorum uyanıyor eşimi çağırdım ayaklarım çok ağrıyor biraz oyalasın inşallah uyur anlamadım bir gün düzgün bir günde değişiyor bir an önce düzene girerde rahatlatım inşaallah
eldiven takma cnm, ben de surekli silmeme ve tirnaklari kesmeme ragmen kir oluyor iclerinde, nasil oluyor anlamadim ama hafifce temizliyorum iclerini, sonra da siliyorum. o kadar da olur, bagisikliklari guclensin biraz.
Canim benim melegimde ishal olmustu yesil ve mukuslu idi dizanteri cikti amip li.. Neyseki atlattik ve yanliz anne sutu aliyor kuzumda. Siringa ile cekiyorlar evden kakali bez goturceksende 30dk.icinde yetistir.
gunaydin anneler 2 gundur giremedim carsamba gunu Omerin sunnetini yaptirdik musluman oldu oglusum cok sukur ama cocugun 2 gun hicdurmadan agladi ve ememedi zayifladi sanki zaten 6200 gr anca olmusdu dr bezi yasakladi erken sagalmasi icin isimi cok zorlasdirdi neyseki dun aksamdan biraz daha iyi gibi simdi kalktdi civ-civim hemen altini degisdireyim arada bi girerim yine opuyorum cook
Aynen canin kizceyi opmek yasak artik.. Ellerini tutturma bile kimselere eller agiza girince noluyor tutan kisilerin elindeki mikroplarda hop bebege geciyor.. Flagyl antibyotik veriliyor canim eger amip dizanteri ise, yanliz mikrop kapti amip degilse bactrim antibyotik veriliyor. Herhalikarda antibyotik tek ted.yontemi ne yazik ki kotu bi tecrube isteGeçmiş olsun sana da canım kaka yapmasını beklemiyorlar dimi antibiyotik mi verdi doktor ne oluyor bu kuzulara böyle o kadar da dikkat ediyorum mikrop kapmıştır herkes öpüyor ne olacak
hayırlı Cumalar güzel anneler.İnşallah Allah bu mubarek günde bebişlerimize sağlık huzur veee zamanki gibi bol uykular verir.Süt veren annelerede bol bol süt verir.
Maraton başlıyor ten87 dün sormuşsun uyudumu diye hayır ne mümkün gözleri kapanacak gibi oluyor tekrar açıyor.Hani şu yanına uzanıyorum uyutuyorum diyen anneler size imreniyorum maaşallahher çocuk bir değil bizimki pek sevmiyor uykusu ayağımda dalıyor ya salıncağına yada herhangi bir yere koyuyorum bir bakmışsın 10 15dk sonra açılmış gözler bazende (çok nadir) uyanacak şimdi derken 2 buçuk 3 saat uyuyor.Ne yapalım günler bu şekilde gelip geçiyor birde yanlızlık insanı zorluyor inanın görümcemin kızı var 11 yaşında gelip bir yarım saat oyaladığında birsürü iş yapıyorum çok önemli gerçektende.Annemin parça sonucu temiz çıktı çok şükür ameliyat olacak yakın zamanda.
Aynen canin kizceyi opmek yasak artik.. Ellerini tutturma bile kimselere eller agiza girince noluyor tutan kisilerin elindeki mikroplarda hop bebege geciyor.. Flagyl antibyotik veriliyor canim eger amip dizanteri ise, yanliz mikrop kapti amip degilse bactrim antibyotik veriliyor. Herhalikarda antibyotik tek ted.yontemi ne yazik ki kotu bi tecrube isteumuyorum ki temiz sonuclar alirsiniz canim insallahhhh.....
Yok beklemiyorsun cekiyorlar siringayla cani acimiycak endiselenme...
bizdede oluyor arada , ben önce ıslatıp elimde bi yıkıyorum sonrada 60 derecede yıkıyorum , 60 dan aşağısı içime sinmiyor , aslında benim makinenin bebek kıyafeti programı var ama o 95 derecede yıkıyorzaten 60 da bile şaftı kayıyor hepsinin 95 te yıkansa düşünemiyorum artık sirkeyi yumuşatıcı gözünün dolusu koyuyorum ben yanlız piyasadaki sirkelerde çoğu dandik , kemal kükrer al % 100 elma sirkesi cam şişede 3-4 tl bişey , birde mümkün olduğunca güneşte kurutmak gerekmiş bebek çamaşırlarını hijyen için aklında olsun
benim kızım 2 buçuk aylıkken bronşit oldu hastanede yattık bir hafta ondan sonra sert bir şekilde herkesi uyardım öpmeyin diye bir dinlediler 2 dinlediler yine aynısokaktan geliyorsun eline yıka öyle sev madem seveceksin dikkat etmek yok sonra neymiş çok sakınıyormuşum ben bunun sakınması mı var hijyendir bu bebek olsun olmasın
inşallah temiz çıkar
Bu ara ben sema tanışalım canım
Anlamazlar canim soyleyincede tavir yaparlar... Ben kusum kv.ile zoruna gitmis amaaaan cokta luzum yok zaten bende esra memnun oldum arkadasim kizcemde elif su teyzosu... Biz ist da yasiyoz siz?
canım ben aksam yemeklerını o gunkı psıkolojıme gore ayarlıyorum dıyebılırım bellı bı rutınım yokkv gelmişti bende o arada yemeğimi salatamı falan yaptm iyi oldu.Kızlarr size soru akşam yemeklerinizi nasıl yapıyorsunuz ve eşiniz geldiğinde nasıl yiyebiliyorsunuz küçük kuzulardan???
benim kendi annem çok alınıyor malesef benim kızımda senanurbursada oturuyoru bence canım