2012 Ekim bebekleri büyüyor

kv gelmişti bende o arada yemeğimi salatamı falan yaptm iyi oldu.Kızlarr size soru akşam yemeklerinizi nasıl yapıyorsunuz ve eşiniz geldiğinde nasıl yiyebiliyorsunuz küçük kuzulardan???

Kızımı ana kucağna koyuyorum yerken bizi takip ediyor sanki bana da verin der gibi bakıyor

4. ay aşılarından sonra bebekleriniz huysuzlandı mı aşıdan mıdır nedir anlamadım kızım bu ara çok huysuz:26:
birde 3 4 kere kakasını yapardı günde dün 6 kere yaptı acaba ishal mi ki ishal olduğunu nerden anlayacağım

Minahata insallah ameliyatlik bir durum yoktur gecmis olsun kuzuna.
diger hasta bebislerimizde hemen iyilessinler insallah..
ben de genelde almamaya calisiyorum ama sabah karsi aliyorum yine de dayanamayip.
saclar cook dokuluyor tontisler yoluyor bu da cabasi hormonaltabii.
benim bebisimde elleri agzinda oldugu iin nemli ister istemez tuy toz sac elleeinde tirnak aralari camurla ynamis gibi berbat ben de co rahatsizim bu durumdan (

Kızlar çıldırmak üzereyim mama yedi altını değiştirdim ağlıyor uykusu var sallıyorum neredeyse 2saat oldu gözü kapalı ayakları elleri durmuyor bırakıyorum uyanıyor eşimi çağırdım ayaklarım çok ağrıyor biraz oyalasın inşallah uyur anlamadım bir gün düzgün bir günde değişiyor bir an önce düzene girerde rahatlatım inşaallah

Kızım ishal oldu sadece anne sütü alıyor nasıl oldu anlamadım yarın doktora götüreceğim umarım ciddi değildir doğru düzgün emmedi de
Kaka tahlili ister mi ki doktor şırıngayla mı çekiliyor yoksa bekletiyorlar mı kaka yapana kadar:26:

Ayy canim yaa bu bebisler bizi yaslandiriyor valla...dun haberlerde izledim tesadufen uyku kocu varmis biz de mibir. uyku kocu tutsak 4 gundeegitiyormus.yaa su roseun bahsettigi var ya onun gibi biraz aglayacak sonunda uyuyacak git gideaglamasi azalip sonunda kendi kendine uyumayi ogrenecek 4gunde duzene sokuyormus.kocis razi olmuyor deneyecwktim ama...aman aglasin sanki ben annesi degilim...
benim ki de uyumuyor 9 dan beri miir mizir11 -12 dwnonce uyumadi geeci hic...
Uyuyun artik minik melekler...

Canim benim melegimde ishal olmustu yesil ve mukuslu idi dizanteri cikti amip li.. Neyseki atlattik ve yanliz anne sutu aliyor kuzumda. Siringa ile cekiyorlar evden kakali bez goturceksende 30dk.icinde yetistir.

Canim allah sifa versin kuzucuguna dualarim sizinle insallah atlaticaksiniz guzel haberler vericeksin bize...

Bizdede var3gundur uyku sorunu kendiyle kavga ediyor gozu kapali inler gibi sesler cikariyor of ya ne zormus...

eldiven takma cnm, ben de surekli silmeme ve tirnaklari kesmeme ragmen kir oluyor iclerinde, nasil oluyor anlamadim ama hafifce temizliyorum iclerini, sonra da siliyorum. o kadar da olur, bagisikliklari guclensin biraz.

Bizdede var ayni sorun tirnaklarini haftada 2 kere kesiyorum kisacik ancak oluyor... Valla bagisiklik guclensinde guclenmesine eller hep agizda biz dizanteri olduk ne yazik ki tum cabalarima hijyenime ragmen ortacag fakir yoksul hastaligi diye adlandirilan dizanteriyi kizimla ogrendim her an elim kalbimde cok korkuyorum...

Canim benim melegimde ishal olmustu yesil ve mukuslu idi dizanteri cikti amip li.. Neyseki atlattik ve yanliz anne sutu aliyor kuzumda. Siringa ile cekiyorlar evden kakali bez goturceksende 30dk.icinde yetistir.

Geçmiş olsun sana da canım kaka yapmasını beklemiyorlar dimi antibiyotik mi verdi doktor ne oluyor bu kuzulara böyle o kadar da dikkat ediyorum mikrop kapmıştır herkes öpüyor ne olacak

Olduda bitti masallah damat olur insallahhh gecmis olsun canim omer bebege oy kuzu omer.. Gecicek annecigi aradan cikti iste masallah bizden kuzuna

Geçmiş olsun sana da canım kaka yapmasını beklemiyorlar dimi antibiyotik mi verdi doktor ne oluyor bu kuzulara böyle o kadar da dikkat ediyorum mikrop kapmıştır herkes öpüyor ne olacak
Aynen canin kizceyi opmek yasak artik.. Ellerini tutturma bile kimselere eller agiza girince noluyor tutan kisilerin elindeki mikroplarda hop bebege geciyor.. Flagyl antibyotik veriliyor canim eger amip dizanteri ise, yanliz mikrop kapti amip degilse bactrim antibyotik veriliyor. Herhalikarda antibyotik tek ted.yontemi ne yazik ki kotu bi tecrube iste umuyorum ki temiz sonuclar alirsiniz canim insallahhhh.....
Yok beklemiyorsun cekiyorlar siringayla cani acimiycak endiselenme...

Gozunuz aydin canim rahat bi ameliyat gecirir ins.annecigin...

benim kızım 2 buçuk aylıkken bronşit oldu hastanede yattık bir hafta ondan sonra sert bir şekilde herkesi uyardım öpmeyin diye bir dinlediler 2 dinlediler yine aynı sokaktan geliyorsun eline yıka öyle sev madem seveceksin dikkat etmek yok sonra neymiş çok sakınıyormuşum ben bunun sakınması mı var hijyendir bu bebek olsun olmasın
inşallah temiz çıkar
Bu ara ben sema tanışalım canım

Sagol canim bugun aldi esim kullancam yarin... Kiz 60°iyiymiste cok yipranmiyor mu.. Ceker kiyafetler hos 95°yi duyunca

Anlamazlar canim soyleyincede tavir yaparlar... Ben kusum kv.ile zoruna gitmis amaaaan cokta luzum yok zaten bende esra memnun oldum arkadasim kizcemde elif su teyzosu... Biz ist da yasiyoz siz?

Anlamazlar canim soyleyincede tavir yaparlar... Ben kusum kv.ile zoruna gitmis amaaaan cokta luzum yok zaten bende esra memnun oldum arkadasim kizcemde elif su teyzosu... Biz ist da yasiyoz siz?

benim kendi annem çok alınıyor malesef benim kızımda senanurbursada oturuyoru bence canım

kv gelmişti bende o arada yemeğimi salatamı falan yaptm iyi oldu.Kızlarr size soru akşam yemeklerinizi nasıl yapıyorsunuz ve eşiniz geldiğinde nasıl yiyebiliyorsunuz küçük kuzulardan???
canım ben aksam yemeklerını o gunkı psıkolojıme gore ayarlıyorum dıyebılırım bellı bı rutınım yok
bebısın sagı solu bellı olmadgndan... bazen aksamdan karar verıyorum suya ıslancak bseyse hazrlıyorum yda bı sonrakı gun ev ısı yapmayı planlamıssam
yda kendıme vakıt ayrcaksam gece yatmadan once dıyelım guvec yapıcam butun sebzelrını sogana varana kadar dogruyorum suya ıslayp buzdolabına kaldryorum
obur gune sdece bır araya getrp ocaga koymak kalıyo..
ama ıste bunu duzenlı her gun yapamıyorum bazen dusun dusun bse gelmıyo tam yemege bı saat kala bı ılham gelıyo yarm saatın ıcınde cıkıyo menu
benm ıcın yapmaktan cok ne yapcagma karar vermek dha buyuk problem makarna fln gbı basıt seyler yapcaksam da beklıyorum esım geldkten sonra yapıyorum
aksam yemegı seramonılerımz coktan sona erdı mınnos geldgnden berı bazen 10u gecıyo mama saatımız

kutsev oglen yazcaktım baktım unutmusum gecms olsun canım hayrlı olsun sunnetınızz
masaalah kuzuna topıgımızın ılk delıkanlısı geldı deseneee

hepınıze ıyı geceler annecıkler...
su tırnak sorunu sız de de varms demek walla ne yalan solım braz ıcım rahatladı kendı kendımı yıyıp duruyodum sorun bende mı ben mı cok pısım nerden de gelıyo bunlar dyee
tıtızlık de ayse teyzeyle kapıscak karakterde olunca pımpırıklenmemek elde dııl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…