2012 Ekim bebekleri büyüyor

hemen yenile paketini zaten 3-5 kişiyiz şurda , sakın kaybolma biyere anason çekirdekli galetamı ? ilk kez duydum bunu , buralarda bulabilirmiyim acaba?

bizdede oluyor arada , ben önce ıslatıp elimde bi yıkıyorum sonrada 60 derecede yıkıyorum , 60 dan aşağısı içime sinmiyor , aslında benim makinenin bebek kıyafeti programı var ama o 95 derecede yıkıyor zaten 60 da bile şaftı kayıyor hepsinin 95 te yıkansa düşünemiyorum artık sirkeyi yumuşatıcı gözünün dolusu koyuyorum ben yanlız piyasadaki sirkelerde çoğu dandik , kemal kükrer al % 100 elma sirkesi cam şişede 3-4 tl bişey , birde mümkün olduğunca güneşte kurutmak gerekmiş bebek çamaşırlarını hijyen için aklında olsun

hepimizde oluyor arasıra ama yapıcak birşey yok işte , ümitlerimiz yaza hep :)) bebişlerimizi alıp şöyle parklara bahçelere denize gittikmi gelir keyfimiz yerine

evet ya inşallah suemazlar bidaha,çok tatlı oluyolar:))sorma beşiğin altına girmiş annem namazıda bozamamış, ayaklarımın dibine geldi diyo

hay allahım yaaa poposunu ısırsaymış bi ordan çıkarınca maşallah kuzuna , bizimki daha dönmüyor , sanırım 7.5 kg civarı oldu , poposu ağır geliyor galiba minnoşumun , tam 3.5 aylık olduk , bakalım ne zaman dönecek :26: o zaman şimdiki gibi koltuğa bırakıp gidememde diğer odalara

sen yinede dene bence ara ara göğsünü vermeyi , bu bebişlerin işine belli olmuyor hiç , ne kadarlık oldu bebişin ?

haha :) kahkaha attim..benim de annem diyo ya, bi de annem olacak, takmis ayni babasi, bu kadar mi olu falan. ben kendime benzetiyorum sahsen. bebeklik resimlerimi karistirdim kanit olsun diye ama bakmiyo annem, damat delisi :)

benim kuzucumda yeni doğduğunda hep bana benzettiler eşim fena bozuluyordu :)) sonradan kaşlar filan belirginleşince annem başladı damat sana benziyor die , bizimkinin çok hoşuna gidiyor tabi ama enteresan bi şekilde çene ben dudaklar baba burun ben gözler baba alın ben saçlar baba :)) aynen böyle şimdilik kat kat ikimizede benzemiş kızım benim annemde damat delisi hiç sorma , benden çok damadını tutar , eşimde annemi sever tabiii ...

bir hamiş gördüm sanki gerçekten o günler ne güzel günlerdi , tek derdim her canımın istediğini alıp yemekti sadece , ıkk dedimmi su bıkk dedimmi yemek , her istediğim ayağıma geliyordu tadını .çıkar canım , korkutmak istemem ama ilk 3 ay gerçekten zor geçiyor , 3 aydan sonra birbirinize alışıp bir düzen oturtmaya başlıyorsunuz

ekim bebekleri ilk sayfada var açıklamalı olarak

benim fıstığım gece 10 civarı 1 kez kaka yapıyor , altını değiştiriyorum yatıyor , sabaha kadar yapmıyor hiç , yaparsa çiş yapıyor , onun içinde uykusunu bölmek istemiyorum ama sabah ilk iş değiştiriyorum tabiii , pişik filanda olmadığından şimdilik böyleyiz bakalım

hayırlı olsunmu denir ne denir bilemedim şimdi :26: ayyy o minik erkek olmuş maşşallah yaaa inşallah tez zamanda iyileşir kuzun

ne koltuğu yere bile bırakamıycaksın :) maşşallah yavruya çok iyiyimiş kilosu

Bende bilemiyorum ne diycegmii annemle telde konusuyorum kv de yanimda selam soyle diyo soliyimde nasillll annem hattin ucunda bende bi sessizlik ve nihayet annem soruyor kv.nasil ii annecim onunda selami var. Napiyim olmayinca olmuyor..
aynen nasıl cozucem bılmıyorum .ama benım sebebım var oncelerı ıstemedı benı.nelaer yaptılar o yuzden hala ıcımdekı kın gıttmedı sanırım.
Allah bi an evvel kuzularini saglikla kucagina almak nasip etsin...
ınsallah cok uzuluyorum.hepsı kıymetlı ama 3m kusur ıgne vurulup ıkı tane opu ya gırıp sahıp olunca dahada bır kıymetlı oluyor.

dün yoktum nette şimdi okudum mesajını.annene çok sevindim inşallah biran önce atlatır.

dün yoktum nette şimdi okudum mesajını.annene çok sevindim inşallah biran önce atlatır.

Teşekkürler evet dün göremedim seni buralarda.Şimdi evi toparladım eşim bugünde çalışıyor bebişimi uyuttum 10 buçukta,kalkmak üzere kımıldıyor:) herkese güzel günler olsun inşaallah.Kızlar ya saçlarım acaip dökülüyor sizde durumlar nasıl ertık etraftan saç toplamaktan bıktımm

aynı dertten muzdaribim canım bende ya.kv dem geliyo bu aynı babsı diyo gidiyo bu aynı babası.bu kadar da vurgulanmaz ki.hayır yani bende babasına benzese üzülecek değilim.sonuçta zaten sevip beğenmişimki evlenmişim bukadar abartıya gerek yok yani.geçen gün eşimin yengesi geldi kayınvalidemle kadıncağız hem annesine hem babasına benziyo kimsenin gönlü kalmasın dedi kv de ozaman anladı sanırım :) dün beraberdik hiç söylemedi benziyo diye.belki sende de işine yarar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…