2012 Ekim bebekleri büyüyor

Herkes aynı şeyleri yaşıyor bakıyorum da benim kayınvalidem de kızımdan için aynı babasının bebekliği diyor eşimin resmi var hiç benzemiyor bebekliğinebenden de almış babasından da bir de birisi aynı annesine benziyor dediğinde bir şaşırıyor ki sanki 7 kat yabancı birine benzetiyorlar
ben bazen kızımı kıskandığımı hissediyorum kayınvalidemden falan sizde de oluyor mu sonra kızıyorum kendime:26:

Anne olmak ne zormuş ya 2 gündür huzursuz kuzum gülücükleri azaldı diye bile dertleniyorum Allah kuzularımızı korusun

Birde bebeğini sallamadan uyutan var mı :26:

bazen bende de oluyo kıskançlık galiba benden başkasına gülmesini sesler çkarmasını pek istemiyorum :)
ben ayağımda sallamıyorum bir kaç haftadır canım.çingene salıncağımız var bazen onda sallıyorum 1-2 sallamada uyuyo zaten.çok uykusu olduğundada yatağına yatırıyorum baya direniyor ama sonunda pes ediyo.zor oluyo ama alışmaya çalışıyoruz

bebeğimde diyafram eğrilği war demişlerdi kac tane dr.bugün öğrendikki akcıgerinin altında kist warmış.pzartesi tomografi cekılcek tam olarak ne oldugu anlasılsın die.alınıcak bşi olmasın kendılınden gecer olsun die dua edin kızlar ya

inşallah önemli birşeyi yoktur canım göz açıp kapayıncaya kadar atlatırsınız.sonuçtan bizi de haberdar edersin

Çok geçmiş olsun canım en hafif şekilde atlatırsınız inşaallah merak etme sen.

kızlar bizim erken doğun olduğu için dr 4. ayı bitince ek gıdalara geçeceksiniz dedi.Bakalım nasıl olacak merak ediyorum sizlerdende geçen olursa burada paylaşalım lütfen.her ay yeni birşeyler oluyor elimden geldikçe resimlerini çekiyorum albüm yapacağız inşaallah.ilerde ona hatıra olur ben ilk olan herşeyini saklayacağım kestiğim tırnağını bile sakladım

bende sık sık resimlerini çekiyorum albüm yapabilmek için.ilk kestiğim tırnaklarını da saklıyorum.elimden geldiğince yapmaya da devam edicem

canım cok gecmıs olsun bebısıne ama aynı durumu bnde yasadım hemde bızzat anlattgn gbı bızde azcık gec fark ettık kocam yuzunden....
hele o ıdrar ornegı alana kadar alnımzn damarı catladı sonuc baya kotuydu bzım de hemen agumentıne baslattı dha 2 aylıkken yavrum gaz gaz dedıler
meger cocugun ıdrar yolları enfeksıyonuyla yanarmıss cok ıcım yanmıstı aglayarak verıyodum ılacı ıcmek ıstemezdı bagıra cagıra neler cektım
ama cok sukur kı ılactan sonra hemen atlattı hıc korkma yuregnı ferah tut dye yazıyorum sana kız bebeklerde sk rastlanan bı seymıs bu meret
kızlarda ıdrar delıgı makata cok yakın oldgundan kakadan bulasırmıs altını 1 snye bıle kırlı tutmamaya ızen goster bde ıslak mendıl dııl ıslak pamuk kullan
bde tum kız bebek annelrı bu konuya sızde dıkkat edın sılerken mutlaka arkadan one dııl onden arkaya dogru temzleyın kutuslarını
ılac uyku yapıyo evet hıc canını sıkma sen bak gor bı haftaya kalmaz gecıcek ama ıste sk tekrarlama ıhtımalı yuksek bısey azcık ozenlı olduk mu hc bsı olmas
Allahıma emanet kuzucuklarmızz
uzulme tatlım ya kıyamam sana Rabbım sıfa versın hayrlı haberlerle gel ıns bıze de yaz sonucu dualarım mınısınleee

selam hepınıze annecıklerrr
mınnosum ogle sıestasında... bı bakym napıyonuz dıdımmm hava da ınadına guneslı ya evde oturmak zorunda olmak cok canım skıyooo
esım de calısıyo bgunnn ben yıne mesaıdeyımm
bu arada benm bebısım de gecelerı bayadr nerdeyse 2 aylık oldgndan berı gecelerı hıc kaka yapmıyo yatrmadan bı posta temızlık alt degısım yapıyorum sonra gece arada bı dha ve sabah ezan sesıyle bır uyanıyo zaten o arada yne degısım yapıyrumm
ya sıze bıse danıscam benım kucukun tırnaklarını ozenle cok uzamasına fırsat vermeden kısaltmama ragmen mınnacık uzunluktakı o
kucucuk trnak arasına kıyafetlerının tozu felan bseler grıyo hep bu goruntu hıc hosuma gtmıyo sankı sokak da camur oynayan oyun cocugu da o kadar bırıken sey nerden gelıp de ta oraya kısacık yere toplanıyo anlamıyorumm
motor becerılerı gelıssın dye bayadr eldıvenı bırakıtk bız o gun bgundur bu sorun cıkar oldu napımm sızceee yaa eldıven takmak ıstemıyorum:26:

kızlar bua arada ctesı gunlerı beyaz tv de bırlıkte buyutelım dye bı program var ben genelede ızlemey calısıyorum
pınar aylın sunuyo prof dr benal buyukgebızle bırlıkte... fırsatnz olursa acın ızleyın cok guzel bılgıler verıyo saat 1 yda 1 30 gbı baslıyo

Nihayet okimayi bitirdim ne cok yazmisiz elimize saglikhalikaten..
kizlar gecmiste okudugum rose un sayfasina istinaden gece bezleri kac kez degisiyorsunuz?
Mis kokulu bebislere bol saglikli uykulu gunleer...

ben eskiden gece emzirdikten sonra altini da degistiriyordum ama malesef uyaniyordu, daha sonra bir yerde okudum ve degistirmeyi biraktim, gece yatmadan once degistiriyorum, sabah 7de kalkinca degistiriyorum. Islanmis oluyor tabi ama uykusu bolunmuyor.

saclar benim de cok fena dokuluyor, hamileyken hormonlardan cosmustu saglik fiskiriyordu saclarimdan, simdi her banyoda tomar tomar dokuluyor, kizimin ellerine de dolaniyor saclarim. umarim kel kalmam diyorum ama cikar diyorlar bilmiyorum.Argan yagi surmeye basladim besledin diye, bakalim.

ben de kiskandim..hep kizimla ikimiz yalnizdik onceden, annemle babam geldiler bize ziyarete, onlara gulucukler atmaya basladi, konusmasi da iyice costu, ilk gunler cok kiskandim demek beni tanimiyor hala diye, ama alistim sonra.
ben sallamadan uyutuyorum cnm, hic sallamadim simdiye kadar - bir ara annem sallamisti, hemen alisti hinzir, ama hemen tekrar biraktirdim- yatagi bizim yatagimiza monteli birlesik, babybay denilen yataklardan, yanina uzaniyorum, sarki soyluyorum bir 15 dakika, uyuyor sonra.

cok gecmis olsun, insallah onemli birsey degildir..

eldiven takma cnm, ben de surekli silmeme ve tirnaklari kesmeme ragmen kir oluyor iclerinde, nasil oluyor anlamadim ama hafifce temizliyorum iclerini, sonra da siliyorum. o kadar da olur, bagisikliklari guclensin biraz.

annelik ne garip değil mi herkesten kıskanıyorsun bebeğini saçma saçma düşüncelerim var ya beni çok sevmezse düşkün olmazsa bana diyene güzel ya sallamadan uyutmak

annelik ne garip değil mi herkesten kıskanıyorsun bebeğini saçma saçma düşüncelerim var ya beni çok sevmezse düşkün olmazsa bana diyene güzel ya sallamadan uyutmak

o dusuncelerden bende de var yaa..ya bana duskun olmazsa diye..hatta ben babasindan da kiskaniyorum napiym elimde degil..babasi isten gec geliyor, on dakka agucuk gugucuk yapiyor, sonucta ben surekli beraberim herseyiyle ben ilgileniyorum takip ediyorum, kizim buyuyunce babasina daha duskun olursa diye endiseler aliyor beni. sonra diyorum delirdin mi sen :) off off anne olmak cok zormusss kalbim hep onunla dolu..

Yalnızım sanıyordum değilmişimhalbuki niye sevmesinler ki bizi annesiyiz dimi kafayı yiyorum galiba

kv gelmişti bende o arada yemeğimi salatamı falan yaptm iyi oldu.Kızlarr size soru akşam yemeklerinizi nasıl yapıyorsunuz ve eşiniz geldiğinde nasıl yiyebiliyorsunuz küçük kuzulardan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…