2012 Ekim bebekleri büyüyor

Dünden beri çok halsizim kızlar heryerim ağrıyordu gece de çok ateşlendim 39 dereceyi geçti ateşim sadece parol içmemi söyledi doktor,birde bol c vitamini, ıhlamur bitki çayları içiyorum...
Oğluma geçer diye çok korkuyorum ona da ateş yaparsa

kızlar yaa şimdi yarın bayram ya kurbanlar kesilecek yarın et yicezmi yaa hani taze et ya allah korusun parazit falan olurmu ki emziriyoz sonuçta bebişlerde daha minnacık

çok geçmiş olsun..bir an önce iyileşirsin kuzuna geçmeden inşallah...

Asudem cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insaallah

ben dr.browns dogal akışlı biberon kullanıyorum cok memnunum.ucu anne memesı gıbı bebek alışmıyor bıberona

Asudecim cok gecmis olsun bende grcen hafta hasta oldum hatta evde herkes hastaydi,cok korktum dua ettim Allah a sukur bisey olmadi,sutun korur canim uzulme...

Ben pansuman yapmadim ama 2-3 gun sargi beziyle kapattim ustunu..bu arada 10.gun dustu.korse giymiyorum doktorum onermedi..

Canim benim de sutum iyi ve sislik sertlesme yok.bir yerde okudum gozyasi gibidir anne sutu diyordu yani biryerde birikmesine yokmus ihtiyac aninda akar diyordu.bazen dolgunluk hissediyorum o kadarr..

çok geçmiş olsun,elinden geleni yapıyorsun,allah korur onu inşallah..

Benim 11. Gün hala düşmedi göbeğimiz herkez normal diyor ama korkuyorum bende :S korse ben normal doğurdum icin ilk ginden beri giydim cnm

Canım cok ecmiş olsun annelik ne zor dımı bende olmaktan cok korkuyorum Rabbim acil şifa versin ins

ay çok sevindim canım benim allah analı babalı büyütsün inşallahh
teşekkür ederim inşallah sendende hayırlı haberler alıcaaz

benim doktorum antibiotik , fitil batikon ve parol verdi .. doğum yapalı 4 gün oldu .. dıştan 1 içten 2 dikişim var zor oluyo gerçekten oturması kalkması işte idare ediyorum ...

benim doktorum antibiotik , fitil batikon ve parol verdi .. doğum yapalı 4 gün oldu .. dıştan 1 içten 2 dikişim var zor oluyo gerçekten oturması kalkması işte idare ediyorum ...

Benim ki antibiyotik vermedi benim distan 3-4 tane var dikiş ama Allah'a şükür şimdi cok iyiyim senin dıştan hic yok nerdeyse hemen toparlarsın sem cnm

selam kızlar nasılsınız biz 1aylık aşımızı olduk kontrolümüz yapıldı kuzucum 1ayda 1330gr almış 4550 olmuş dr gayet iyi dedi boyuda 51 doğmuştı 56 olmuş...bu arada aranızda nurse harveys kullanan varmı biz sab kullanıoduk 2 3 gün ii geldi sonra bozdu yine bugünde buna başladık...

kızlar benm oğluşumda 13 ekimde dünyaya geldi. emzirmeyle ilgili ilk günler sıkıntı vardı. ne zaman doyar ne kadar yer nasıl olur diye hep araştırdım.ama inanın ki annelik iç güdülerinizle yaklaşırsanız anlarsınız zaten. ben 2 saatte bir emziriyorum. gece saat kuruyorum zaten o da bi süre sonra buna alışıyor. uyanmakta güçlük çektiğinde pompayla 30ml sağıp onu kaşıkla içiriyorum.doyduğunu anlıyorsunuz zaten. göğüs ucu yaralarına da çözümüm karbonatlı su. karbonatlı suya steril pamuklar atıyorum güde 2-3 kez süt vermeden göğüsümü o suyla siliyorum direk emziriyorum.. hem gögüsü hem bebişin ağzını koruyormuş. başta inandırıcı gelmedi ama çok etkili...

çok geçmiş olsun..bir an önce iyileşirsin kuzuna geçmeden inşallah...

Asudem cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insaallah

Asudecim cok gecmis olsun bende grcen hafta hasta oldum hatta evde herkes hastaydi,cok korktum dua ettim Allah a sukur bisey olmadi,sutun korur canim uzulme...

çok geçmiş olsun,elinden geleni yapıyorsun,allah korur onu inşallah..

Canım cok ecmiş olsun annelik ne zor dımı bende olmaktan cok korkuyorum Rabbim acil şifa versin ins

Kızlar çok sağolun, eksik olmayın...İnşallahh bebeğime geçmeden atlatırım

öncelıkle arkadaşlar kurban bayramınız kutlu olsun inşallah bebişlerle geçireceğiniz bu bayram herkese guzel gecsın hayırlara vesıle olsarkadaşlar sezeryandan sonrakı ılk hafta ben korse gıymeye
başladım ılk gunler bır ıkı saat ve sonrasında uzun sure gıydım gobegim baya ındı normal halımede dondum.bu arada sutum gelmesın dıye ılac ıcmeye devam ediyorum ama malesef baya sutum var.uzulunce kesılır derler bende etkılı olmadı acıkcası
yarın bayram ve benım ım için cok zor kızımla ılk bayramımız olacakdı bırde esım burda yok bırazda aramız lımonlu dahada zor bu ara zor bır donemden gecıyorum rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın....

iyi geceler kizlar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim hic vaktim olmuyor, benim tostos cok fazla emmek istiyor hic bisey yapmaya vaktim olmuyor pek oglum 1 saat arayla emiyor, sutumde cok iyi ,agzindan tasiyo resmen ama gelin görun ki sanki ac birakiyorum gibi hemen meme ariyor.benim oburcuk doyamiyor memeye sizinkiler nasil emiyor ne kadar arayla? yarinda bayram, miniklerimizle beraber ilk bayramimiz olcak hayirlisiyla..... herkesin kurban bayramini kutluyorum simdiden

Aynı gün dogum yapmisiz canım gözün Aydın seninde :) evet annelik icgudusu gercekten cok onemli ve ise yariyor dinleyince :) benim göğüs uçlarım da yara oldu ancak toparlamaya başladı ben en son garmastan diye bi ilaç kullandım sanırım o iyi geldi ama karbonatli suyu da denicem yine de
Sagol cnm

Beebislerimizle ilk bayramımız kızlar herkeze hayırlı bayramlar yavrularımızla sağlıklı daha nice nice bayramlara inşallah ve bugün benim dogum gunüm :) 25. yas gunumde bana en büyük armağan Rabbimin sağlıklı bi evlat bahsetmesi sana sonsuz sükürler olsun allahım ...

Son düzenleme:
Kizlar sizinde yavrular duzene girdi mi..cok sukur ben pek memnunum.su aralar duzen sagladik..masallah deyin..sabah 6da uyaniyor emiyor 8e 9 a kadar uyanik sonra aksama kadar bazen bir bazen iki saat arayla emiyor aksam 6ya kadar araliklarla uykuda veya uyanik oluyor sonra 6dan 10a kadar uyanik oluyor kesin.10da uyuyor.tam iki saatte bir uyanip 15 dk emiyor.sonra da sabah 6da uyaniyor..insallah bu duzen devam eder..

Hepinizin bayramı mübarek olsun bebeklerimizle ilk bayramımız o kadar mutluyum ki 3-6 nöbetinden sonra uyuyamadım resmen

YARDIM EDİN KIZLAR BUGÜN 4.GÜNÜMÜZ DOĞALI NORMAL DOĞUM,HERGÜN DUŞUMUDA ALDIM AMA SÜTÜM DAHA GELMEDİ HUMANAYA,REZENEYE,SUYA DEVAM.MAMA VERİYORUZ 3 SAATTE BİR OĞLUŞUMUN VAKUMLAMASI ÇOK İYİ MAŞALLAH NE YAPMALIYIM SABRETMEYE DEVAMMI?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…