Dünden beri çok halsizim kızlar heryerim ağrıyordugece de çok ateşlendim 39 dereceyi geçti ateşim sadece parol içmemi söyledi doktor,birde bol c vitamini, ıhlamur bitki çayları içiyorum...
Oğluma geçer diye çok korkuyorumona da ateş yaparsa
Dünden beri çok halsizim kızlar heryerim ağrıyordugece de çok ateşlendim 39 dereceyi geçti ateşim sadece parol içmemi söyledi doktor,birde bol c vitamini, ıhlamur bitki çayları içiyorum...
daha yeni kahvaltı yapabildim.tabi kahvaltı denirse.2 çocuklu olunca kendine sıra gelmiyo insanınbenim küçük prens gündüzleri çok zor uyuyo.memeden ayırınca hemen açıyo gözünü.tabii şu meşhur ıkınmalarımız da rahat vermiyo.uykusunda bile sürekli ıkınıyo kuzum sürekli emmek istiyo.ben de doymuyo mu acaba diyorum.bütün gün emince akşama kadar bitiyo sanki sütler.yumuşacık oluyo memişler.akşam hala aranıyodu mama vereyim dedim biraz içti birazını akıttı (bu arada avent biberondan hiç memnun kalmadım.sürekli akıtıyo.Allahtan fazla kullanmıyoruz.yoksa beğenmedim hiç) biberonla oynayıp durdu,diliyle ittirdi sonra da.ama baksan hala aranıyo.meme istiyomuş kuzucum eme eme uyudu sonunda..benim göğüslerim sanki çok dolmuyo yaa.sizin dolu oluyo mu hep?o yüzden doymuyo mudur diye düşnüp duruyorum.büyük oğlumda taşardı göğsümden sütler.göğüs pedi yetmezdi.şimdi fazla taşmıyo,bazen sertleşiyo o kadar.ama bu hafta 600 gr almış oğluşum.günde 1 kere mama vermeyle almamıştır bu kiloyu herhalde.artık vermemeye çalışıyorum zaten.inşallah doyuyodur kuzum.haftaya kontrolde belli olur artık.ne çok yazdım yahu.fırsat bulmuşken yazayım bari
Ben pansuman yapmadim ama 2-3 gun sargi beziyle kapattim ustunu..bu arada 10.gun dustu.korse giymiyorum doktorum onermedi..kızlar biz bugün 8 günlük olduk hala göbek bağımız düşmedi sizin miniklerin kaçıncı günde düşmüştü bide düştükten sonra da bakım yapıyormuyuz
bide sezeryanla doğum yapanlar hiçmi korse giymiyonuz kızlar yaa bu göbüşler gitmez ki giymezsek
daha yeni kahvaltı yapabildim.tabi kahvaltı denirse.2 çocuklu olunca kendine sıra gelmiyo insanınbenim küçük prens gündüzleri çok zor uyuyo.memeden ayırınca hemen açıyo gözünü.tabii şu meşhur ıkınmalarımız da rahat vermiyo.uykusunda bile sürekli ıkınıyo kuzum sürekli emmek istiyo.ben de doymuyo mu acaba diyorum.bütün gün emince akşama kadar bitiyo sanki sütler.yumuşacık oluyo memişler.akşam hala aranıyodu mama vereyim dedim biraz içti birazını akıttı (bu arada avent biberondan hiç memnun kalmadım.sürekli akıtıyo.Allahtan fazla kullanmıyoruz.yoksa beğenmedim hiç) biberonla oynayıp durdu,diliyle ittirdi sonra da.ama baksan hala aranıyo.meme istiyomuş kuzucum eme eme uyudu sonunda..benim göğüslerim sanki çok dolmuyo yaa.sizin dolu oluyo mu hep?o yüzden doymuyo mudur diye düşnüp duruyorum.büyük oğlumda taşardı göğsümden sütler.göğüs pedi yetmezdi.şimdi fazla taşmıyo,bazen sertleşiyo o kadar.ama bu hafta 600 gr almış oğluşum.günde 1 kere mama vermeyle almamıştır bu kiloyu herhalde.artık vermemeye çalışıyorum zaten.inşallah doyuyodur kuzum.haftaya kontrolde belli olur artık.ne çok yazdım yahu.fırsat bulmuşken yazayım bari
Benim 11. Gün hala düşmedi göbeğimiz herkez normal diyor ama korkuyorum bende :S korse ben normal doğurdum icin ilk ginden beri giydim cnmkızlar biz bugün 8 günlük olduk hala göbek bağımız düşmedi sizin miniklerin kaçıncı günde düşmüştü bide düştükten sonra da bakım yapıyormuyuz
bide sezeryanla doğum yapanlar hiçmi korse giymiyonuz kızlar yaa bu göbüşler gitmez ki giymezsek
teşekkür ederim inşallah sendende hayırlı haberler alıcaazay çok sevindim canım benim allah analı babalı büyütsün inşallahh
Kizlar yardim delirmek uzereyim
Benim sipa geceleri hic uyumuyor surekli mizirdaniyo meme istiyo memeyi almiyo zar zor uyutuyorum on dk sonra kalkiyo agliyo mama veriyorum bi damla zor iciyo gazi yok alti temiz niye boyle yapiyo anlamiyorim gunduzleride ben uyuyamiyorum enerjim tukendi
zaten dikislerim cok kotu ustine oturamiyorum dokyor kuru tut dedi ilac falan vermedi cok agriyo normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda 6 gun oldu dogum yapali her gecen gun agrisi artiyo
benim doktorum antibiotik , fitil batikon ve parol verdi .. doğum yapalı 4 gün oldu .. dıştan 1 içten 2 dikişim var zor oluyo gerçekten oturması kalkması işte idare ediyorum ...
çok geçmiş olsun..bir an önce iyileşirsin kuzuna geçmeden inşallah...
Asudem cok gecmis olsun canim bir an once iyilesirsin insaallah
Asudecim cok gecmis olsun bende grcen hafta hasta oldum hatta evde herkes hastaydi,cok korktum dua ettim Allah a sukur bisey olmadi,sutun korur canim uzulme...
çok geçmiş olsun,elinden geleni yapıyorsun,allah korur onu inşallah..
Canım cok ecmiş olsun annelik ne zor dımı bende olmaktan cok korkuyorum Rabbim acil şifa versin ins
Aynı gün dogum yapmisiz canım gözün Aydın seninde :) evet annelik icgudusu gercekten cok onemli ve ise yariyor dinleyince :) benim göğüs uçlarım da yara oldu ancak toparlamaya başladı ben en son garmastan diye bi ilaç kullandım sanırım o iyi geldi ama karbonatli suyu da denicem yine dekızlar benm oğluşumda 13 ekimde dünyaya geldi. emzirmeyle ilgili ilk günler sıkıntı vardı. ne zaman doyar ne kadar yer nasıl olur diye hep araştırdım.ama inanın ki annelik iç güdülerinizle yaklaşırsanız anlarsınız zaten. ben 2 saatte bir emziriyorum. gece saat kuruyorum zaten o da bi süre sonra buna alışıyor. uyanmakta güçlük çektiğinde pompayla 30ml sağıp onu kaşıkla içiriyorum.doyduğunu anlıyorsunuz zaten. göğüs ucu yaralarına da çözümüm karbonatlı su. karbonatlı suya steril pamuklar atıyorum güde 2-3 kez süt vermeden göğüsümü o suyla siliyorum direk emziriyorum.. hem gögüsü hem bebişin ağzını koruyormuş. başta inandırıcı gelmedi ama çok etkili...