Mama verdigin öğunler sutunu sag bence. az emzirdigin icinde azalabiliyo. Sqgdikca artiyo cnm.
oyyyy canimm nasil kasinip agriyordur simdi yaaa, tahmin edebiliyorum .. minige acisiz disler sana da sabir ve kolaylik diliyorum arkadasim.
ben mama vermeden öncede emziriyorum canım yasonra mama veriyorum.ara sıra sağmaya kalklıyorum ama kızım sağolsun kendime 10 dk bile ayıramıyorum çoğu zaman.ama artık mecburum galiba sağmaya.
Selam kızlar kızımın yanakları kıpkırmızı oldu tükürükten sizde var mı böyle durum ne sürüyorsunuz yüzüne epey kötü oldu :26:
selam kızlar.benim sorunum sütümün azlığı.kızıma günde 3 defa mama vermek zorunda kalıyorum.bira mayası sütü arttırır diye duymuştum 2 haftadır içiyorum ama faydasını görmedim.sütünüzü arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı?deneyimli annelerden bilgi rica ediyorum.
bızdede var doktor hametan krem verdı...ectı sımdı arada badem yagı suruyorum
slm kızlar nasılsınız?
işe başladım giremiyorum hiç, işten çık doruk'u al eve gel iş güç bi yandan doruk bi yandan hiç vakit yok
pzt aşı olmaya gittik. 7100 gr 64,5 cm olmuş oğlum
5. ayın sonunda yoğurtla başlıcaz ek gıdaya dedi hemşire. size neler söylendi, neler yapıyosunuz??,,
ferro sanola başladık bir de
aşure aşure aşure :))) burada çok söyledim ama gerçekten çok artırıyo sütü , bu arada tarif verirken dal tarçın ve karanfili söylemedimmi acaba ? bi arkadaş pilav gibi oldu demiştidehem tarçın şekeride dengeliyor , bol tarçınlı ve olabildiğince sıvı kıvamda yapın kızlar , şekeri çok az olursa bişeye benzemiyor o zamanda , ben 1 orta boy tencereye 1 cup şeker koyuyorum , tarçında ekleyince kase başına pekbi zararı kalmıyo şekerin
canım ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum bende uykusuzluğun.Bizimki mama yiyor 2 saatde bir zaten kalkıyor gece.ama bazen dahada erken kalktığı oluyor ve birde uykusu var ama dalamıyor uykuya geçemiyor elleri kolları hiç durmadan oynuyor zor ayağımda sallayarak uyutuyorum.Şu deliksiz gece uyuyan bebişlere hayranım maaşallah Allah bizimkilerede bol uykular versin inşaallah.Bizimde yarın 3. ayımız bitiyor şu uyky hormonu salgılansada kurtulsak:) arkadaşlar bebişlerinizin uyku düzenini ve nasıl uyuttğunuzu paylaşalım hepimiz bilgilenelim.Ben ayağımda sallıyorum gündüz fena değil uyuyor çingene salıncağımız var:) onda uyuyor.Gece onu kabul etmiyor yine ayağımda sallıyorum 12yi buluyor yatması 1buçuk iki saat ara ile kalkıyor ama bu süre içinde de çok derin bir uyku olmuyor.
kizlar bebe yagi kullaniyor musunuz, ya da nemlendirici baska birsey? ben simdiye kadar icinde kimyasal olan bebe yaglarindan surmek istememistim ama bitkisel birsey sursem diyorum, bagdem yagi ozlu falan yaglar var, siz ne kullaniyorsunuz, yazik kuzunun bilekleri falan kurumus hep .
kızım hasta oldu, öksürüyoo hapşuruyooüff
yok cnm 2 gündür böyle keyfide yok hiçgelen giden şapşup öpüoo kesin birinden bulaştıı kimseye laf anlatamıyorus kii.. doktora gitsek ilaç vericek hiçte kullanmak istemiorum ama böle giderse mecbur
Anladim canim. ya yapisal bisey sutun olup olmamasi. annem sekiz dogum yapmis hepimizde iki yas var aralarimizda. birde kv. yanindaymis huysuz. yinede hepimiz anne sutu almusiz sadece oluk oluk sutu varmis. dusun o kadar yorgunluga strese ve duzenli beslenememeye ragmen. Bebisin uyudigunda sagabilirsin mesela.
canım acaba markası ne netten bakayım çok ihtiyacım var benimde...
canım eklemişsin zaten yeni gördüm çok güel ama biraz pahalı gibi geldi bana...
Kesinlikle yapısal ama suda kesin :1.kafan rahat olacak sütum gelmio demeyi unutcaksin 2.bol su
Acaba bnmki bir buçuk saatte bir emiyor Die mi Yetmiyor sütüm?!...
gunaydın canımm
bende fıx erkencılerdenım benım kızımı babasını ıse gondermeye kalkıyo hergun
aksam kacta yatarsa yatsın sbah 630 bılemedın 7 dedın mı cıngoz bıde anlamıyorum gec yattgı gunlerde bıle o kadar enerjık kalkıyo kı babasıyla oyunlar oynuyo
sesler cıkarıyo felan sonra onu yollayınca 9 gbı tekrar uyuyo
uzernzden uzak olsun grıp oldum ben gece emzırme aralarında terlıyken kaptım sıfayıhıc dısarı cıkmadan evın ıcınde hasta olmayı basarıyorum ya hayret edıyorum yaa
dun asımı olmaya gttgmde ılac da yazdrdım saglık ocagına antıbıyotk kullanıyorum bı yandan da asılı kolum cok fena hemsıre cok sert yaptı ıgneyı pert bı haldeyım anlayacagnız yemek yıycek halım bıle yokkk cok yalnızım etrafmda hıc yardmcı olcak kımse yokkkeske annem burda olsaydıı
kızlar bu arada benım cımcıme bu aralar ayagımda sallarken omuzlarını skıp dogrulmaya calısıyo mekık ceker gbı kaldırıyo kendını gerı yatrmaya calısıyorum nasıl karsı koyuyo zaten kucucuk gobısı var onu da erıtcek bu gıdısle
sızde de yasanmıstr bu durum dmıı
bde bu d vıtamınını ne kadar sure kullanmamz lazım dun ben sormayı unuttum saglık ocagndayken
elımdekı damla bıtmek uzere zaten tekrar baslancak bseymıydı bu aydınlatr mısınz benıı reca etsemmm
merhaba canimevet ben de 1-2 kez denemeye calisdim telefonla vaktimii cok aldi bi sey de yapamadim pc en iyisi galliba
bi de bu Omerler uslu oluyorlar demekbizimki de dun butun gun uyudu hatda bu gece de sukur cok sukur 2 gundur iyi uyuyamiyordu
evet cnm cok agir o yuzden boyle arada bakiyorum hele gecmis yapmak imkansiz.
omerimin masallahi var mutlu gulec bebek.tek kotu huyu benim gibi baska yede kalmayi sevmio.gecen hafta anneme gittim iki gun yok saat basi kalkti.eve geldik mutluluktan ucuyo
aynen cnm surekli cikariodum ne yesem.ama oglum dogdu bu seferde o aynicok kusan bi bebek.
hersey guzel sukur uykularimizda guzel uzmedi beni oglum masallah hic.gece uykumuza hep beraber yatiyoruZ besigine koyuyorum teldende ninni aciyorum kendi kendien uyuyor.
senin bebegin nasil iyimi cnm sen nasilsin
bizde iyiyiz canım , kızım uslu bir bebek ama gaz sorunu mahfetti bizide , oda geçicek yavaş yavaş inşallah
Kizlar ben bugun regl olmusumm daha erken diye dusunuyorum ama olan varmi aranizda