Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ecenın dısı ya cıktı ya cıkıcak yanı o kadar yakın 3 gecedır uyku yok bıze suanda agzından sallyalar akıyor benım kucagımda evın ayak basmadık kosesı kalmadıı
walla tavsiyen uzerine asure yaptim ben de, yalniz bi tencereye 3 kasik seker koydum kilo yapmasin diye, nasilsa kuru meyve var.beceremdim pilav gibi oldu sifir sos, ama yedim ve sutler costu bi gunde akti bileee. pilav milav yedim walla marifet icindekilerdeymis.
Oyy masallahh subhanallahhh cok tatli kuzulariniz kizlar allah nazarlardan esirgesin
ben geçen hafta işe başladım canım çok zor oldu. bir yandan süt nedeniyle sızlayan göğüsler bir yandan kafa sürekli bebişte ağlıyormu anneannesi bakabiliyormu düşüncesi bir yandan iş ... nasıl düzene gireceğim bilemedim. ben sıvı sabunla temizliyordum bir arkadaşım sakın sıvı sabun kullanma çocuk ishal olur dedi çok az mini minicik bir damla bulaşık deterjanı kullan sonrada kaynar suyla durula dedi bende öyle yapıyorum. çorap bizde de iz bırakıyor iki tane üst üste gyidirdiğim için snaırım ama üşür diya korkuyorum.
merhaba canım bende eylul annesıyım.annem alt katta kaynanam ust katta bende dogumdan sonra k.v kaldım da ne ıse yarıyorlar.k.v sankı cocuk onun da ben ablasıymısım gıbı davranıyor.gırtlagını sıksım var esım ıcın susuyorum.buarada senın bebısın eylulun kacında dogdu benım kız eylul 8 de.benımde saclarım dokuluyor.8-9 cm acıklıga kadar normal dogum denedım nerdeyse dogmustu kızımın kalp atısları durunca sezeryana aldılar bızı.benımde kafamda sac dıye bısey kalmadı.
Tekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...
canım zor kelimesi az kalır bebeğim ilk günler biberonu da almadı 10:30 da ve 15:30 da eve koştura koştura geliyorum benimki karnı aç bi halde ağlarken buluyorum içim parçalanıyor resmen neyseki ilk üç günün sonunda biberonun emziğini kauçuk alınca biberondan emmeye başladı da öyle rahatladım iki ay annem iki ay kayınvalidem bakacak ondan sonrasında da bakıcı bulacağım. Rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi hallolur bi şekilde
alt on dısler canım beyaz ama cımıyor bı patlasa rahatız ama olmuyor gunlerdır.ıyıce hasta oldu herseyı agzına sokmaktan bıberondan bıle tıksınır oldu hemen oguruyor keske hep ılk dogdugu gıbı kalsaydıı.Omerde dis fln yok ama damagi cok kasindigi icin surekli eli agzinda ne varsa alip agzina goturuyo hele dis cikarsa ne olacak bilmem Ece kizimiz uyudumu gece nasil baya damagi beyazlasmismi ondeki disi mi :26:ayy canim yaa kiyamam yavrucaga nasil huzursuzdur kim bllir biran once cikarsada kurtulsa Allah yardimciniz olsun
yapabılırsem normal dogum yaparım,bendede doktor kafası gorunuyor dedıgınde dedım kı bu dısardakı kadınlar epey abartıyo ne varkı bıttı sayılır ıste sesım bıle cıkmadı dedım mıllet gulmeye basladı.sunı sancı olmasaydı rahattım.doktorum benı her gordugunde sana yazık oldu dıyor.sez.gerek kalmadan dogurmustun sadece max.1 saat daha dayansaydın be kızımm.olmadı kısmetAaa doğumda aynı şeyleri yaşamısiz. Bnm kızımında kalp atışları düşünce sezeryana aldılar yoksa normal normal ilerliodum bi kaç ikinma kalmisti şaka maka ikincisini düşünürsem yine normal doğum denermiyim bilmiyorum. Daha çocuğu çıkarmadan canım cikti:) ne zor şeymiş anne olmak yahuuu...
Bu kizimizada maşallah nazar değmez ins:)
günaydın annişler....beni sabhın köründe dikti bebişim ayağa gecede dewamlı emmek istedi uykusuzum yorgunum ama ew işide beni bekler.kv dem gelıcek tutcak ben temizlik yapıcam.hamileliğimdeki gec saatlere kadar uyudugum zamanları özledimmm galiba.beyazlarım cıktı annem burdayukn boymıstım en son şimdi cok büyük keyif işi oldu kendme zaman ayırmam :26:
Kizlar su videoya bakin bayildim yaaa. Biz bebislerimiz yikanirken aman agzina bir damla su kacmasin diye kan ter icinde kaliyoruz, 3 aylik bebegin yuzme kursundaki videosuna bakin sok icindeyim, ben de istiyorum :))
ĞанÑÑĞ¸Ñ Ğ² баÑÑейне.mpg - YouTube
Asureyi bugdaydan mi yapiyorsunuz arpadan mi? Benim bildigim bugdaydan olur ama sut arttirici olarak arpa geciyor . Yoksa bugday ve arpa ayni sey mi???
merhaba kızlar bende bir ekim annesiyim aranıza alırmısınız benide aynı zamanda cuma zayıflama yarışmalasındayım bu çizelge ondan yani....:)))))))))))
Kızlar ecenın dısı ya cıktı ya cıkıcak yanı o kadar yakın 3 gecedır uyku yok bıze suanda agzından sallyalar akıyor benım kucagımda evın ayak basmadık kosesı kalmadıı
Asurenin içine ne koyuyosunuz, ben çok fazla şey koydurmuyorum sade sevdiğim için. Annem gelirse bnde yaptırmam.
Aaa doğumda aynı şeyleri yaşamısiz. Bnm kızımında kalp atışları düşünce sezeryana aldılar yoksa normal normal ilerliodum bi kaç ikinma kalmisti şaka maka ikincisini düşünürsem yine normal doğum denermiyim bilmiyorum. Daha çocuğu çıkarmadan canım cikti:) ne zor şeymiş anne olmak yahuuu...
Canm benm kadar sutu artsin diye yemedigi kalmayan yoktur.icecekler,bulgur pilavi,asure,yesillik vs.ne duydumsa yedim belki o gunluk o emzirmelik cok az etki ettiyse ettti.cokta arastirdim cok okudum,etrafimda doktor arkaslarimda var onlarada danistim.ama herkes hemfikirki yapi meselesi.bende mama vermemek icin direndim hatta cok aglattim bebegimi.o mama icerken ben odadan cikiyordum dusun artik.ama sonra kabullendim onmeli olN SAgligi.birde benm bebegim cok kusuyor.sutum zaten az bire kusunca iki ker kahroluyordum ziyan ediyor diye.bende gunde uc kere mama veryrm.biliyorum ki benm sutum bu kadar bundan daha fazla artmayacak.ama damla damla da olsa veriyorum ya onada sukur.alti ayaa kadar dayansam sukrdicem.boyle iste canim allah yardimcimiz olsun.sonucta buda allahtan herseyi kabullenmek lazim.