2012 Ekim bebekleri büyüyor

benımkı bu..9 kg tasıma kapasıtesı dıyor ama daha fazla oturabılır ben emınımm..8 farklı hızda sallıyor.katlandıında cok cokkk az yer kaplıyor fyatda 179 tl

340 tl yerden yuksek ama kendı agırlı bıle 10 kg.5 farklı hızda sallıyor.3 tane muzıgı var...bence kararı sen ver

çok sağolasın her sabah aç karnına bir kaşık zeytinyağı içiyorum kuru incir ve kayısıda yiyorum ama hiç bir değişiklik yok sırf bu nedenden dolayı işe yüyüyerek gidip geliyorum bakalım inşallah bir kaç güne kadar düzelmezse mecbur doktora gideceğim.

bakliyatlar cok artiriyor sutu, benim son zamanlarda azalmisti, asure yedim ama gaz yapmasin diye fasulye ve nohutu haslanmis alip suyunu dokup iyice yikiyoruz katmadan once. bulgur mercimek de cok artiriyor. evet biraz da yapi meselesi ama ben ne zaman bunlari yesem azalan sutum duzeldi kizlar. tabi en onemlisi de bol su. ha bir de alkolsuz bira. malt icecegi icmistim pek etki gostermedi ama alkolsuz bira cidden artiriyor.

benim kuzucuk gunduzleri pek uyumuyordu son bikac haftadir, simdi yavas yavas basladi masallah, gunduzleri emdikten sonra uyuyakaliyor, ya da cok yorulunca gozlerini ogusturmaya basliyor, salondaki yatagina koyup donencesini aciyorum, sarkilari dinleyerek uyuyor. Aksamlari ise hergun ayni saatde, 8.30 - 9 gibi yatak odasindaki yatagina koyup yanina uzaniyorum, birkac ninni, saga sola don derken uyuyo. sallamamaya cok cok dikkat ettim alismasin diye. oyle alisti. annem gelmisti bir ara ve hemen sallamaya baslamisti, hemen sallamaya alisti minik. kizdim ben de ve yeniden basladik, simdi tekrar alisti kendi kendine uyumaya. biraz ugrastirsa da cok rahat edersiniz kizlar bi kere alisinca.

Cubish gecmis olsun canim..

Calismaya baslayan anneler eminim ZOr oluyordur ALlah kolylik versin..anneleriniz mi bakiyor bakici mi?
Ve de bakan kisi size mi geliyor siz mi goturuyor sunuz?
Artilari eksileri paylasirsaniz sevinirim..tsk.

Eki Görüntüle 621295

340 tl yerden yuksek ama kendı agırlı bıle 10 kg.5 farklı hızda sallıyor.3 tane muzıgı var...bence kararı sen ver

anladım canım bu modele de bakmstm ben gorunce anımsadım sımdı... o kadar agırlıgı varsa bu bı dezavantaj zaten pratık hemen odadan odaya tasımak ımkansz olur bunu
ustelık fıyat da gereksz pahalı o kadar butce ayıraram acıkcası bde benm kızım mınyon yapılı zaten her kosulda 1 yasına kadar dahı kullanr dye dusunuyorum
senınkının tarzında yere yakın almaya karar verdım bnde asagdakıler arasında kaldım :26:
sızde fıkır verebılırsnz kızlar.....

kesinlikle cok dogru, ben de ayni duygular icinde, hayretler icinde kizimin gozlerimin onunde buyumesini izliyorum. kizim dogduktan sonra anneme bakisim farklilasti, artik ne yapsa ona kizamiyorum, hep kendimi onun yerine koyuyorum, o da beni boyle uykusuz gecelerde ve imkansizlikla icinde buyuttu diye, o zaman daha da zordu hersey.

Bence kirmizi olan asagi yukari hepsi ayni gorunuyo fakat kirmizinin onunde tepsisi var sana avantaj saglayabilir. tabi ozelliklerini bilemem.

Bence kirmizi olan asagi yukari hepsi ayni gorunuyo fakat kirmizinin onunde tepsisi var sana avantaj saglayabilir. tabi ozelliklerini bilemem.

kizlar ben de gec kaldim artik bi ay sonra kullanamaz diye almamistim salincak ama simdi ben de gaza geldim yazdiklarinizi okuyunca yaa. esimin kanina girim ben de su katlanan hafif modellerden almaliyim bi tane. bizim ev 2 oda bir salon malesef yer problemi var daha simdiden minigimin esyalari doldu tasiyor odasindan. Ama dediginiz gibi bebsileri oyaliyorsa salincak ne guzel biraz evi toparlarim o sirada.
Annemle babam geldi benim de 2 gundur bizdeler,minige bakiyorlar, aman allahim o ne rahatlikmis :) Kendimi aynada taniyamaz oldum, hergun dus alip giyinebiliyorum, karnim sicak yemek gordu, tek basima disari bile ciktim :) insana benzedim gercekten tipim degisti.

kızlar merhaba tarot falı baktırmak istiyorumda ankarada cafe adı verir misiniz söyledikleri çıkanlardan isim yazarmısınız

bence bebıslerımızı 40dk bıle avutsa kesınlkle denemeye deger
dusunsene o esnada kapının yakınlara koyup dus bıle alabılırsın ıstedgn yemege vakıt ayırırsın olmadı evı toplarsın....

benm ıcın btun bunlar bı ıhtıyactan zıyade en buyuk luksum oldular melegım geldgnden berı.....
gozun aydın bu arada canm ne guzel walla aılenın gelısı kan yapmıs sana bellı yazdıklarına bıle yansımıs
rahatlık olmaz mı hıcc ben bgun oturdum kızımla bır agladım mesela bebegım anlıyo sankı stresımı uyumamakda dırenıyo saatlerdr
hastaym evın ıcınde her yer her yerde yemek yok kapıyı calan yok......................
saat8 olcak da esım gelcek dye dakıkaları sayıyorum
bızımkılerın gelme sansı yok artık benım dha bozulmams ıkı ayım var dedgn gbı ınsana benzemem ıcın
baharda ıns bız gıtcez nasıp olursa onları zıyarete :121:

canım bence fısherınkını al onun urunlerı cok kalıtelı bırde kırmızıyı almana gerek yok tepsıye ne koyucan kendı yıycek zamana geldımı anakucagına oturucak kg gecmıs olur.hem fıyat olarakda uygun yesıl olan bence.kendım memnun oldugum ıcın soyluyorum karar senın tabı arkadasım.

Cubish gecmis olsun canim..

Calismaya baslayan anneler eminim ZOr oluyordur ALlah kolylik versin..anneleriniz mi bakiyor bakici mi?
Ve de bakan kisi size mi geliyor siz mi goturuyor sunuz?
Artilari eksileri paylasirsaniz sevinirim..tsk.
canım zor kelimesi az kalır bebeğim ilk günler biberonu da almadı 10:30 da ve 15:30 da eve koştura koştura geliyorum benimki karnı aç bi halde ağlarken buluyorum içim parçalanıyor resmen neyseki ilk üç günün sonunda biberonun emziğini kauçuk alınca biberondan emmeye başladı da öyle rahatladım iki ay annem iki ay kayınvalidem bakacak ondan sonrasında da bakıcı bulacağım. Rabbim bebeklerimize sağlık versin gerisi hallolur bi şekilde

süt azlığından bende çok muzdarip oldum ve herşeyi denedim araştırdım sütün en önemli arttırcısını kafa rahatlığı olduğunu anladım. bi defa sütüm az demeyi kesmeli ve takibi bırakmalısın. ben çocuğum doğdugundan beri hep sıkıntlı zamanlar geçiriyorum ve sütümü etkilediğini biliyorum ne zaman biraz rahatlasam sütüm artıyo, mesela 4-5 günlüğüne gezmeye sehir dışına cıktık sütüm fışkırdı dönünce yine azaldı. yetmiyo dedikçe azalıyo. 2 tane yiyecek etkiledi biraz artışını bide onları dene istersen; çiğköfte(etsiz) (ama yemem dersen bulgurda olur) aşure.

Asureyi bugdaydan mi yapiyorsunuz arpadan mi? Benim bildigim bugdaydan olur ama sut arttirici olarak arpa geciyor . Yoksa bugday ve arpa ayni sey mi???

merhaba arkadaşım bu salıncakların bende resimdeki kırmızının grisi var chicco nun ben memnunum oğlum içinde çok rahat hem kumandası var o ayrı bir kolaylık bilmem diğerlerinde var mı hem de o tenteden asılan oyuncaklara çok bakıyor oğlum 4 farklı hız kademesi var çeşitli müzikleri var 13-14 kg taşıma kapasitesi var ben aldığımda 350 falandı ama ben oğlum doğmadan aldım resmi görünce fikir belirteyim dedim kullanan biri olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…