2012 Ekim bebekleri büyüyor

Selam kızlar kızımın yanakları kıpkırmızı oldu tükürükten sizde var mı böyle durum ne sürüyorsunuz yüzüne epey kötü oldu :26:

canım benim bebeğimdede süt alerjisi vardı yanakları adeta istilik gibi kırmızı kırmızı idi bepanten sürdüm hergün düzeldi.

sen birde bana sor , ilk bebeği doğurmak zor derler ben birde suni sancıyla , sabahtan akşam 9 a kadar açılmayan bir rahimle doğurdum , gittim gittim geldim öteki tarafa , sezeryan die yalvardım ama doktorum kandırdı oyaladı beni tabii şimdi dua ediyorum o ayrı ama çok zor çokkkkkkkkk , töbe bir daha çocuk doğurmam :18:

ben organik masaj yağı almıştım kızıma e-bebekten ama ona bile güvenemedim , 6 aylık olana kadar has zeytinyağı kullanıcam , hiç kurumadı bebeğimin cildi ama kış bebekleri olduğu için masajda yapılmıyor tabii , alelacele sürüp giydiriyorum hemen

deminde yazdım ama tarçın ve karanfilide unutma canım , içine dal tarçın üzerinede serviste toz tarçın ekleyebilirsin yoksa bişeye benzemiyor suyunuda sonradan ayarlayabilirsin , kaynamış su koyarsan tadını etkilemez

bebeğine sadece anne sütü veren kızlar sorum size , bebğinizin dilinde beyazlık oluyormu ? ben bu pamukçuğa fena taktım sanırım , bebeğimin dili beyaz ama yanaklarında filan bişey yok , acaba pamukçuk değil , süt kalıntısımı die düşünmeye başladım :44: hangisi olduğunu nasıl anlicamki ? sizde varmı böyle bir durum ?

bizde sadece dilinin ustu hafif beyaz renkde bu pamukcuk degil herhalde:44: dogdugu ilk 1 ay kalinti gibi bi beyazlik vardi ama sonra gecti gitti kendiliginden ben su veriyorum bebegime 1-2 kasik ondan gitdigini saniyorum

Selam kızlar kızımın yanakları kıpkırmızı oldu tükürükten sizde var mı böyle durum ne sürüyorsunuz yüzüne epey kötü oldu :26:

Bizdede oldu. bir aylkken olmustu doktor egzama dedi bitkusel losyon ve yag verdi. iki gundur yine kipkirmizi bu kez opmekten esim tahris etti yuksek ihtimal cunku hassas tenli.

sut beyazligi o cnm anne sutu aldigi icin. benim oglumunkide oyleydi ama biraz fazla geldi bana. karbonatla sildim bi sure dr un tavsiyesi uzerine. O da gecti cok sukur mis gibi.

bızdede var doktor hametan krem verdı...ectı sımdı arada badem yagı suruyorum

Bizede hametan verdi zararı yoktur herhalde

Canım senin sütün normalde nasıl aşure yemeden varmıydı yoksa azdı da aşure yiyince mi bollaştı
Benim sütüm çok olmasa da kızıma yetiyordu 3 4 akşamdır gece yetmemeye başladı
bulgur pilavı yoğurt bir kase dolusu yeşillik yedim yine de artmadı :26:

En iyisi zeytinyağı ben poposuna hep sürüyorum maşallah pişik olmuyor ben pek güvenemiyorum bebe yağlarına

canım benim bebeğimdede süt alerjisi vardı yanakları adeta istilik gibi kırmızı kırmızı idi bepanten sürdüm hergün düzeldi.

Bildiğimiz bepanten mi yoksa bebeler için özel var mı canım

Bizdede oldu. bir aylkken olmustu doktor egzama dedi bitkusel losyon ve yag verdi. iki gundur yine kipkirmizi bu kez opmekten esim tahris etti yuksek ihtimal cunku hassas tenli.

adları ne canım

aranızda spiral taktıran var mı ben gittim taktırmaya olmadı kaydı kendimi kasmışım bir daha gittim bir daha olmadı zaten çok canım yandı neden öyle oldu bilmiyorum kimse acımıyor diyor 3 aylık iğne olucam emziren anneler vurdurabiliyormuş

Birde ben hala ağrılı ilişki yaşıyorum sizinde öyle mi

HHhahhah büyük konuşma bak Allah in işi belli olmaz kaza falan olur doğurmak durumunda kalirsin

Benim oglumun cildi kupkuruydu dogdugu zamn. doktorumuz bitkisrl losyon ve yag verdi. ben onu kullaniyorum uc aydir. kuruluktan yuzu egzama oldu. hergun duzenli kullaniyorum. urunun adi 99 . %99 bitkisel bi urun.

Urunun adi 99. Ben bebk sampuanini losyonunu ve nemlendiricisini kullaniyorum ogluma. benim hic acim olmadi iiliskide. ya evet bilgisi olan varmi igne hakkinda. koruyuculugu zarari falan.

Urunun adi 99. Ben bebk sampuanini losyonunu ve nemlendiricisini kullaniyorum ogluma. benim hic acim olmadi iiliskide. ya evet bilgisi olan varmi igne hakkinda. koruyuculugu zarari falan.

teşekkür ederim canım
hadi ya benim psikolojik mi acaba normal doğum mu yaptın sen
koruyuculuğu yüzde 98 zararı yokmuş ama hormon sonuçta şişkinlik yapabiliyormuş düzensizlik olabiliyormuş sanırım

ben kullanmıyorum bebe yagı eger gerekırse sadece badem yagı

teşekkür ederim canım
hadi ya benim psikolojik mi acaba normal doğum mu yaptın sen
koruyuculuğu yüzde 98 zararı yokmuş ama hormon sonuçta şişkinlik yapabiliyormuş düzensizlik olabiliyormuş sanırım

Rica ederim. yok ben sez. oldum. 39 uncu hftada oglumn kilosu 4030 grdi. dr catin dr beklrsk bebk daha kilo alir zaten norml doguramzsn dedi. cok istemstim normal olsun. saglik icaklarii yapiomu acaba bu igneyi

biz pre ile korunuyoruz ama ben de hala agrili iliski yasiyorum bende normaldogumdandir diye dusunuyorum spirali takmadan once tahlil fln yapiyorlarmi vajinal mantar vs gore:44: bi de adetin 3.gunu takiliyor diyorlar dogrumu:44:

Son düzenleme:
Rica ederim. yok ben sez. oldum. 39 uncu hftada oglumn kilosu 4030 grdi. dr catin dr beklrsk bebk daha kilo alir zaten norml doguramzsn dedi. cok istemstim normal olsun. saglik icaklarii yapiomu acaba bu igneyi

evet yapıyorlar eczaneden iğneyi alıyorsun sağlık ocağı yapıyor sağlık ocağına git bir görüş bilgi verirler ama tam 3 ay dolunca yaptırman lazım iğneyi koruyucu olması için birde vurununca ilk bir hafta korunuyorsun

biz pre ile korunuyoruz ama ben de hala agrili iliski yasiyorum bende normaldogumdandir diye dusunuyorum spirali takmadan once tahlil fln yapiyorlarmi vajinal mantar vs gore:44: bi de adetin 3.gunu takiliyor diyorlar dogrumu:44:

neden oluyor acaba ya benim yırtığım çoktu ondan mı ki
yok tahlil yapmıyorlar zaten spirali takarken rahimi açıyorlar bir sorun varsa takmazlar
adetliyken rahim açık olduğu için çağrıyorlar 5. 6. günü de olur adetsizkende oluyor ama biraz acır diye herhalde adetliyken rahim açık oluyor ya

Agri pskolojik deilmis sut verdigimiz icin kuruluk olur o da agriya sebep olabilirmis. bende kuruluk olmuyor iliskide beljide ondandir agri olnamasinin sebebi. emziriyorumda sadece anne sutu. birde adt olmadan korunma yontemlerini kullanamazmiyiz igne spiral gibu. ben hala adet olmadim.

Saol cnm bilgi verdigin icin. oglumu goturucem dorduncu ay asisi icin 19unda. o zaman gorusurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…