2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canim seninki kac aylga kadar kullaniliyor.kesin kafaya koydum alicam durdugu kadar durmadigi kader:-)artik cok bunaldim ya.kaca almistiniz resmini koyabilirsen cok sevinirim:-)
canım pc acarım gun ıcınde o zaman koyarım resmını ve bılgılerını.
hımm aslında senın dedgnde mantıklı ben yuksek olsun ılla dıyorum ama dooru dıyosun once emekleme gelıcek sonucta
tutturmasam mı yukse dye madem yaa baya mantıklı geldı bna yazdıkların benım kızımı 1 saat avutsa o bıle kar bana fazlası kalsada olur:KK1:
aynı markanın yagmur ormanı modelı var bde sanırım onu alıcam senın modelın azıcık dha suslusu dıyeyım

ayy ıyıce heveslendım bak sımdı kesın alıcam zaten cok guzel anlatmıssın da kullandgn markayı vermemıssın canım
onu da yazarsan sevınırım bu arada nıckını de cok sevdım kızımın adı gecıyo ıcınde EYLÜL...........:KK16::KK16:

ENdıse etme canım benım kızım da gec aldı ama aldgın gun bı suru gelgıtler yasamıstım ıyı mı yaptım kotu mu yaptım dye
sımdı hıc pısman dıılım ılerde de olmam dye dusunuyorum bızım ıcın 5 dk bıle bazen bı gun demek o emzıkle oyalandıkca bızde zamandan kazanıyoruz moralımız yerıne gelıyo ve onlara daha sefkatlı daha mutlu enerjıler yolluyoruz bole dusun bence:KK16:

ben de sut ısının ne yersen ye bunyeyle alakalı oldgunu dusunenlerdenım
bazen moral bıle etkılemıyo mıkatrı bızzat kendı ark. sahıt oldum cunku kızın berbat gden bastan asagı sorunlu bı evlılgı vardı dogum yaptı fln aynı seyler devam ettı bırak ozel seyler yemeyı gunlerce kuru ekmek yda hıc bse koymadgı oludu agzınaama o sutunun varya masallahı vardı bı de kızını gorsen tombıs tombıs boyle tam tosuncuk ınanamazdın vaktınde bnde cok arastrdım sonra bunu hatrlayınca bıraktım arayısa grmeyı gunluk normal beslenme bde fazlaca su baska hıc bse yapmıyorum ben kızım ole cok toplu fln dııl kılosu normal sınırdaymıs zaten onemlı olan kılodan cok saglıgı yettgı yere kdar emzırmeye devam ıns bu sekılde Allah bebıslerımızın nasıbını hıc kesmesın ınsaalahhh

hosgeldın cnm Allah yardmcn olsun calısrken cok zordur emınım
benım kızım 3aylık oldu 4.ayın sonunda kullanmak uzere dıs jelı ve demır ılacı yazdı doktorumuz hemsıremzn herhangı bı hatrlatması olmadı sımdılık bnde tetanozumu oldum bu arada
unutanlar varsa kızlar bı dhakı gebelıklerde yapılmasına gerek olmuyomus dozu tamamlarsanz habernz olsun

senın doktorla benımkı aynı kafadan desene:KK37::KK37:onu dınlesem mı degstresm mı hekıme hanımı karar veremedım bı turluu:KK53:

bebıslerımz aynı gelsıım surecınde canm bızde 3 ayı yenı doldurduk bende senın yontemlerı aynen uyguluyorum ayagımda cogu zaman
gece 12 de de yatsa sabah 630 bılemedın 7 dedın mı cıngoz benımkı gece de tıpkı anlattgn gbı uykularmz

gecmıs olsun canmm kıyamam mınıgıne... bı an once ılaclara basla bence benm kızım antıbıyotk bıle kullandı napalım anne olarak yurek dayanmıyo ama hersey onlar ıcın sonucta dmıı
ılla yuksek dıye tuturma yuksek modeller cok yer kaplıyor benımkını katlıyorsun canta gıbı oluyor.ben alırken yaza pıknıge bıle gotururuz yada bahcede havuza gırerken yanımıza bıle alırız dıye dusunmustum esımle.ıykıde almısım cok cok memnunum.
Kizlar kafam cok karisik netten arastiriyorum salidan beri surekli bi yazi okudum cocuk dr.agzindan anne sutu alan bir bebekte dizanteri olmaz demis boyle teshis koyan dr.larada varmis veristirmis... Napcam ben simdi acaba devlet h.mi tahlil yaptirsam bu kez kakali bezi yollasam esimle tahlile alirlar mi? Devlet h.sistem nasil bilen var mi kizlar yardim?
ben sana dıyorum medılıften vazgec dıye ya hamıle olmayan ınsana hamıle dıyen hastane ne beklıyorsun.medıcana ya gıt goster bı yada avcılar hospıtal.
hastnede ytmdık surup we ewde maskeyle buhar tutarak gecrdık şükür.dr uma sordum demırı 5. ayında baslıcaz dedi bana
bız yattık bırde evde maske kullanarak 10 gun devam ettık

ılk baslarda emzırdım mı yerıne koydugumda gecelerı mum gbı yatardı ya ne kadar rahatmıs meger o donemm
sımdı ellerını ayaklarını dogrulmayı hareket etmeyı yanı sınır sıstemı gelıstkce her tarafı ayrı oynamaya basladı ya kendımı korkutmayayım ama buyudukce dha bı zorlasıyo sankı
bu bebıslerı avutmakk:KK14::KK14:hele bıde bnm gbı tek tabanca olunca:KK37::KK37:
napaılım bıze dusun yıne Allahıma cok sukur kı saglıklılar dıyerek sukretmek canları saolsunn kuzular ıyı olsun daaa
bunlar tatlı yorunluklar en onemlısıde gecıcı nede olsaa:KK16::KK16:
ama varya bole kızımı buyuttukce anlar oldum meger ne buyuk emeklerle zahmetlere bı ınsan yetstrılırmıs
ufacık bı tomurcukken evre evre gelıstgne en nıhayetınde tam bı ınsan sıluetıne burunmesıne sahıt olmak
hakıkaten cok mucızevı duygularmıss annelıgın olgunlugu buralardan kazanılıyo anlasılan
ben ne kadar zor buyumusum meger kendıme gereken ozenı degerı saygıyı gostermem gerektgını hergun tekrar hatrlayo kızım bana
adım adım saat saat dakıka dakıka gozlerımın onunde buyuyerek
ve benım gunluk seylerı 2.plana atıp sadce komple tamamen ona odaklanmamı saglayarak....
rabbım hep afıyet versın tum kuzularımzaa:KK16::KK16:

bu arada d vıtamının 1 yasına kadardı evet sen dıynce hatrladm sımdı dun keske ısteseymısım yaaa tuhhh:KK30:

ılla yuksek dıye tuturma yuksek modeller cok yer kaplıyor benımkını katlıyorsun canta gıbı oluyor.ben alırken yaza pıknıge bıle gotururuz yada bahcede havuza gırerken yanımıza bıle alırız dıye dusunmustum esımle.ıykıde almısım cok cok memnunum

kesınlıkle haklısın canm ya cok mantıklı dha cok ıvr zıvırı olcak bunların evde yer sorun olcak ıllakı ılerde
dun yazdıklarını okuyup dusununce cızdım ustunu zaten yukseklerın
ama benım gbı bı cft corap alırken bıle 10 saat dusunen bırı sımdıde senınkı ve dha farklı modeller arasında kalmıs ole bekleme modunda
sımdı bunlardan hangısını alsam acaba hangsını dha cok sever bebısım dye... ama bu gıdısle cocuk yasına gırmese barı
dıyorumm ben karar verıp begenene kadar:KK52::KK52::KK52:

keske bu kadar kararsız olmasaymısım ama hep esımden bulastı uzum uzume baktı ve ne yazk kı karardııı:KK52:

ılla yuksek dıye tuturma yuksek modeller cok yer kaplıyor benımkını katlıyorsun canta gıbı oluyor.ben alırken yaza pıknıge bıle gotururuz yada bahcede havuza gırerken yanımıza bıle alırız dıye dusunmustum esımle.ıykıde almısım cok cok memnunum.

Ben sana dıyorum medılıften vazgec dıye ya hamıle olmayan ınsana hamıle dıyen hastane ne beklıyorsun.medıcana ya gıt goster bı yada avcılar hospıtal.

Bız yattık bırde evde maske kullanarak 10 gun devam ettık

neyseki geçmiş canımcım ya.benım bebegıme dr grıp mıkrobu kapmıs dedi görümcem gripli gelmişti yanına yaklasmadı ama aynı ortamı soludu bi kere ertesi gün öle oldu.millet sewicek die biz sıkıntı cektık el kadar bebek bunlar sonucta cocuk kac gun öle hırladı nefes alırken sıkıntı cektik bi dünya.atlattık sımdı dr umuz bi ilaç werdı kortızonlu buhar makınesyle tutuluo yine 1 ay kullan bi daha tekrarlamasın dedi.

tugceserdar sende mi tüp bebek yaptırdın? bende ilk denememdi Allaha çok şükür tuttu onlar bizim küçük mucizelerimiz bazen şikayet gibide olsa yakınmalarımız aslında çektiklerimizi biz biliriz onlara asla laf söyleyemeyiz meleklerimize:))

kesınlıkle haklısın canm ya cok mantıklı dha cok ıvr zıvırı olcak bunların evde yer sorun olcak ıllakı ılerde
dun yazdıklarını okuyup dusununce cızdım ustunu zaten yukseklerın
ama benım gbı bı cft corap alırken bıle 10 saat dusunen bırı sımdıde senınkı ve dha farklı modeller arasında kalmıs ole bekleme modunda
sımdı bunlardan hangısını alsam acaba hangsını dha cok sever bebısım dye... ama bu gıdısle cocuk yasına gırmese barı
dıyorumm ben karar verıp begenene kadar:KK52::KK52::KK52:

keske bu kadar kararsız olmasaymısım ama hep esımden bulastı uzum uzume baktı ve ne yazk kı karardııı:KK52:
benım esımde oyle ece uyudugu zaman bırkac modelın artısını eksısını arastırırım senın ıcın canımm.
neyseki geçmiş canımcım ya.benım bebegıme dr grıp mıkrobu kapmıs dedi görümcem gripli gelmişti yanına yaklasmadı ama aynı ortamı soludu bi kere ertesi gün öle oldu.millet sewicek die biz sıkıntı cektık el kadar bebek bunlar sonucta cocuk kac gun öle hırladı nefes alırken sıkıntı cektik bi dünya.atlattık sımdı dr umuz bi ilaç werdı kortızonlu buhar makınesyle tutuluo yine 1 ay kullan bi daha tekrarlamasın dedi.

benımde kayınvalıdem hasta olucakmıs meger ondan gecmıstır.o ılacı benım doktorum onermedı benım kızım premature o yuzden daha dıkkatlıyız mecbur kaldıramaz her ılacı dıye.arada ventolın verıyorum.

butikbebede ana kucakları var bugün.alacak olanlar baksın fiyatlarıda uygunda kullanan varmı acaba bize bilgi verin bende düşünebilirim Bright Starts Meadow Blossoms Ana Kucağı - BS.7172

merhaba canim:KK3: evet ben de 1-2 kez denemeye calisdim telefonla vaktimii cok aldi:KK37: bi sey de yapamadim pc en iyisi galliba:KK34:
bi de bu Omerler uslu oluyorlar demek:21: bizimki de dun butun gun uyudu :nazar:hatda bu gece de sukur cok sukur 2 gundur iyi uyuyamiyordu

evet cnm cok agir o yuzden boyle arada bakiyorum hele gecmis yapmak imkansiz.
omerimin masallahi var mutlu gulec bebek.tek kotu huyu benim gibi baska yede kalmayi sevmio.gecen hafta anneme gittim iki gun yok saat basi kalkti.eve geldik mutluluktan ucuyo:-)

ne mutlu sana , karnındayken çok çektirmişti die hatırlıyorum :KK49: umarım herşey yolundadır , arada uğra , burada çok güzel paylaşımlarımız oluyor

aynen cnm surekli cikariodum ne yesem.ama oglum dogdu bu seferde o ayni:-)cok kusan bi bebek.
hersey guzel sukur uykularimizda guzel uzmedi beni oglum masallah hic.gece uykumuza hep beraber yatiyoruZ besigine koyuyorum teldende ninni aciyorum kendi kendien uyuyor.
senin bebegin nasil iyimi cnm sen nasilsin

tugceserdar sende mi tüp bebek yaptırdın? bende ilk denememdi Allaha çok şükür tuttu onlar bizim küçük mucizelerimiz bazen şikayet gibide olsa yakınmalarımız aslında çektiklerimizi biz biliriz onlara asla laf söyleyemeyiz meleklerimize:))

evet canım sen nerden anladın tup bebek yaptıgımı sımdı?sen nerde yaptın?hıc sıkayet etmıyorum hergun sukredıyorum yaza 2. tedavıme baslıyorum ınsallah:KK16:

evet canım sen nerden anladın tup bebek yaptıgımı sımdı?sen nerde yaptın?hıc sıkayet etmıyorum hergun sukredıyorum yaza 2. tedavıme baslıyorum ınsallah:KK16:

bende yenibosna da nisa hastahanesinde yaptırdım.Açtığın konulara bakıyordum orada gördüm canım:) yani yaza 2. bebiş için mi tedaviye başlıyorsun erken değilmi? dondurulmuşlarınmı var?

benım esımde oyle ece uyudugu zaman bırkac modelın artısını eksısını arastırırım senın ıcın canımm.
cok saol canm hakkını helal et walla baya kafanı patlattım senın bu konuylaa:KK14:
secım yapıp alırsam bnde paylasrm burdan
Kizlar ben bugun regl olmusumm daha erken diye dusunuyorum ama olan varmi aranizda

canm ben ekım 25de dogum yaptım
aralık ayında ılk reglımı oldum sımdı de ıkıncıyı yasıyorum:KK37::KK37:
bunyeyle alakalı herhalde gec yda erken olması

bende yenibosna da nisa hastahanesinde yaptırdım.Açtığın konulara bakıyordum orada gördüm canım:) yani yaza 2. bebiş için mi tedaviye başlıyorsun erken değilmi? dondurulmuşlarınmı var?

hımm anladım yok canım ya bırlıkte buyusunler...ben memorıalde yaptırdım cokda memnunum bıraz pahalı ama olsun..nısada ne kadar tedavı canımm???

hımm anladım yok canım ya bırlıkte buyusunler...ben memorıalde yaptırdım cokda memnunum bıraz pahalı ama olsun..nısada ne kadar tedavı canımm???

Allah gönlüne göre versin o zaman:) tüp bebek tedavisi için hastahane 3 milyar aldı ilaçlar hariç. bende memnun kaldım drum Sibel Aydın dı ama şu anda ayrıldı çalışmıyor.

canım ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum bende uykusuzluğun.Bizimki mama yiyor 2 saatde bir zaten kalkıyor gece.ama bazen dahada erken kalktığı oluyor ve birde uykusu var ama dalamıyor uykuya geçemiyor elleri kolları hiç durmadan oynuyor zor ayağımda sallayarak uyutuyorum.Şu deliksiz gece uyuyan bebişlere hayranım maaşallah Allah bizimkilerede bol uykular versin inşaallah.Bizimde yarın 3. ayımız bitiyor şu uyky hormonu salgılansada kurtulsak:) arkadaşlar bebişlerinizin uyku düzenini ve nasıl uyuttğunuzu paylaşalım hepimiz bilgilenelim.Ben ayağımda sallıyorum gündüz fena değil uyuyor çingene salıncağımız var:) onda uyuyor.Gece onu kabul etmiyor yine ayağımda sallıyorum 12yi buluyor yatması 1buçuk iki saat ara ile kalkıyor ama bu süre içinde de çok derin bir uyku olmuyor.

benim kızım ya memede uyuyor ya da dizimde sallıyorum, dizimle karnımın arasına bir yastık koyuyorum anakucağı gibi oluyo öyle uyuyo. eskiden 10'da uyurdu, 2-3 haftadır 12de uyuyor maalesef. ilk ay 7 saate yakın sabaha kadar uyuyodu, acıktığını farketmeyebilir dedi doktoru, ondan sonra 4 saatte 1 emzirmeye başladım , bugün 3 aylık olduk dün 5 saate çıktım. sabahları ise bi türlü kendi kendine uykuya dalamıyo, beşiğinde sallıyorum bazen, ama uykumuz hep bölük pörçük kısa kısa.

cok saol canm hakkını helal et walla baya kafanı patlattım senın bu konuylaa:KK14:
secım yapıp alırsam bnde paylasrm burdan

canm ben ekım 25de dogum yaptım
aralık ayında ılk reglımı oldum sımdı de ıkıncıyı yasıyorum:KK37::KK37:
bunyeyle alakalı herhalde gec yda erken olması
ne demek canım helal olsun
Allah gönlüne göre versin o zaman:) tüp bebek tedavisi için hastahane 3 milyar aldı ilaçlar hariç. bende memnun kaldım drum Sibel Aydın dı ama şu anda ayrıldı çalışmıyor.

ınsallah canım..bızımkıde 2100 euro+1500 tl ılaclar.6 bın tl de tedavıden oncekı testler tuttu.yaklasık 20 bın tl buldu hamıleykende oraya gıttım.......

X