- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 37
Merhaba kızlar;
Ne kadar uzun zaman oldu girmeyeli yeni yeni bir çok arkadaş offff aklım karıştı.Öncelikle nasılsınız?Ben yorgun ama mutlu biz yani paşamla 4. ayı bitirdik 5 e başladık ama zor ve sancılı bir başlama oldu aşılar ateş yaptı ilk kez 37,4 37,5 gördük bu bizim 2. ateşlenmemizdi ilkinde hemen hastaneye gittik dr böyle her ateşte gelinmez dedi bu sefer önce ılık suyla düşürmeye çalıştım 36.8 i gördüm gene arttı 37,2 gördüm fitil verdim son çare ama tüm gece bir dk uyumadım allah tan kaynanamlar alt katta hemen geldi birlikte bekledik yalnız yapamazdım herhalde gerçi onlarla da olmuyor onlarsız da zor oluyor geçen gene hastalandık öksürük ve hapşırık boğazlarını üşütmüş hayır nerden kapıyor bu hastalıkları anlamıyorum terletmiyorum evde hasta falanda yok zor valla anne olmak hem de çok bu uyku bizde de aynı yatmıyor her sese de kalkıyor parkeden halıdan çıkan çıt sesine bile gerisini siz anlayın kolik sorunu devam ediyor bir de yavaş yavaş ek gıdaya başlıyoruz ilk kez bugün elma suyu verdim bir mama kaşığı bu aya sadece elma suyu vericem çorbayı bir daha ki aya başlıcam şimdilik biraz daha süt içsin ne kadar içerse o kadar iyi.Amma çok yazmışım umarım paşa izin verir de sık sık yazabilirim
Gecmis olsun canim bizde biraz ateslendik 4.ay asilarimizdan. Neyseki atlattik. Dr.onerdi elma suyunu? Buraya girip sohbet etmek banada zorlasti ah kuzular ahhh... Su an uzandim kizim memede de oyle girdim anca bu arada 6.ay asisida ates yapiyormus simdiden onun derdine dustum