2012 Ekim bebekleri büyüyor

Hosgeldinnn..oglusunu gule gule buyut cnm

Bence bakabilir, emeklemeye baslarsa zor, o zaman bakamaz, benim arkadasimin kayinvalidesi bakiyordu, iyiydi ama emeklemeye baslayinca yetisemez oldu kadincagiz, bakici tuttular. Bence simdilik bakabilir, sonucta bebisler cok kucuk daha, bir yabanciya emanet etmektense babanesi bakabilir simdilik dedigin gibi hareketli biriyse. En azindan icin rahat olur emin ellerde oldugundan..

Canim bide her emzirme sonrasi bir iki cay kasigi su ver bana dr demisti hic pamukcuk olmadi

Kizlar sizede olmuyormu bana arada geliyorlar sagdan sagdan. butugun oglumla evde yanliz ev işi yemek bebek derkeen skiliyorum galiba.

hergün çıkıyoruz biz şuan mecburen. montunu şapkasını giydiriyorum. kalın eşofman yada pantolonun altına külotlu çorap giydiriyorum. kalın battaniyesini de kucağımıza aldıktan sonra üzerine örtüp çıkarıyoruz

zaten arabayla götürdüğümüz için üşümeye fırsatı olmuyor

ben evdeyken oğlum kesinlikle biberonu almıyordu ,işe başladığım ilk gün alıştı philips avent'in biberonlarını aldım kendi kendine tutup içiyor artık

biberon ve emzik almayan bebekler için vanilya şurubuna değdirip verilirse aldıklarını duydum, eğer oğlum almasaydı denicektik bizde ama gerek kalmadı çok şükür

iş -oğlum -ev derken daha düzeni kuramadım ben kızlar ya

16:30da işten çıkıyorum gidip oğlumu alıyorum, onunla oyna, oyala, uyut derken hiçbir iş yapmaya fırsat olmuyor akşamları yemek bile yapamıyorum. ancak eşim geldikten sonra ne yapabilirsem

2 haftadır mamaya da başladık, başta çok üzülmüştüm ama napıyım dedim hiç anne sütü alamayn bir bebek olmadı çok şükür. evdeyken emiyor, bakıcıdayken 2-3 kez anne sütü, 1-2 kez de mama yiyor

saç dökülmesi demişsiniz benim oğlumun da saçları çok dökülüyor ama yenileri çıktığı için kellik olmadı hiç

haftaya pzt aşılarımız var hem oğlumun hem benim. bakalım kaç kilo kaç cm oldu kuşum

aylık doktor kontrollerine ben de götürmüyorum artık zorunlu durum olmadıkça. mesela geçenlerde gece alerji yüzünden acile gitmiştik, ertesi gün doktorumuza gittik. şükür geçti kızarıklıklar ama kuru kuru oldu cildi oğlumun

ben de evdeyken o duruma gelmiştim ama şimdi işe başlayınca çok özlüyorum o günleri

Ozleniyomu gercekten bu gunler. makinem bitti camasirlari asamadim. İspanaklari yikadim ama yemek yapamadim.pasam uyumadi hic.sarki sozu gibi oldu. siyirdim galiba

Kizlar sizede olmuyormu bana arada geliyorlar sagdan sagdan. butugun oglumla evde yanliz ev işi yemek bebek derkeen skiliyorum galiba.

bana da geliyorlar ama sikintidan degil, yorgunluktan ve baska hicbirsey yapamamaktan, kendime bakamamaktan. Sonra esim isten gelince ona cikisiyorum yardim etmiyorsun diye. Kisir dongu :)

Ozleniyomu gercekten bu gunler. makinem bitti camasirlari asamadim. İspanaklari yikadim ama yemek yapamadim.pasam uyumadi hic.sarki sozu gibi oldu. siyirdim galiba

şuan da iş açısından değişik bişey yok ki canım bende bişey yapamıyorum

üstüne üstülük bebeğine hasret kalıyosun bütün gün, emziremiyosun, süt sağma makinesiyle yaşıyoun, o yetmediği için mama vermek zorunda kalıyosun...

bebeğin daha doğru düzgün uyanamadan sabahın köründe çocuğun keyfini bozup o havada dışarı çıkarıyosun, başka birine emanet edip ieş gidip saatlerce ayrı kalıyosun...

evde olsam da yemek olmasa, çamaşır yıkanmasa boşver güzelim dert etme işleri

Valla yazdiklarinla kendime getirdin beni. allah yardimcin olsun csnim ya.

bana da geliyorlar ama sikintidan degil, yorgunluktan ve baska hicbirsey yapamamaktan, kendime bakamamaktan. Sonra esim isten gelince ona cikisiyorum yardim etmiyorsun diye. Kisir dongu :)

Bende ayni seylerdn dolayi skiliyorum.yazi bekliyorum dott gozle. allah saglik sihat verirse durmicam evde alucam kuzumu cikicam disari.

Hosgeldinnn..oglusunu gule gule buyut cnm
Hoşbulduk canım teşekkürler.

Sürekli evde olmak çok sıkıcı ama bu ekim annesi olmanın cilvesi, havalar soğuk kuzulara kıyılamıyor. Arada kaçamaklar olsa da evde rutin bir yaşam devam ediyor.
Ama işe başlayıp da bu sıkıntıyı özlemek düşüncesi fena geldi gözüme. Ve tabi iş söz konusu olunca bebeğimi başkasına emanet etme meselesi... Off en çok dertlendiğim konulardan biri bu, nasıl bırakacağım yavrumu? Bakıcıya nasıl güvenebilirim hiç bilmiyorum...

bazen bAnada gelio ama Allah tan annem arada gelip kalio bende bi saat falan cikiorm dolasiorm ii gelio.hic aklima gelmezdi ama is yapmayi ile ozledim:))saka gibi.makaj yapip sikir sikir giyimeyi saatlerce disarda kalmayi ve ara vermeden arkadaslarimla sohbet etmei ozledim yaaahuuuuu:))siz neler yapmai ozlediniz

sen ne aşısı olacaksın?

Arkadaslar isirgan otunu deneyen varmi sut artiriyomus diye duydum cayini icmesemde salataya fln koysam hic denedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…