sagol cnm, gercekten cok sinir edici bir durum. ben bebegimin ustune titriyorum sonra esim gelip hastalik bulastiriyor, cok sinirlendim dedim iyilesene kadar cekyata transfer oluyosun, orda yatiyor. Ama malesef hafif hapsururyor minik, umarim bununla atlatir. Senin bebeginde ne gibi belirtiler oldu bulasinca, huzursuzlandi mi?
3 aylik kontrolumuzden geldik simdi. kilo 6800gr boyu 64cm oglumun. sanirim iyi. tabi en onemlisi saglikkkkli olmalari kizlar.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zencefilli bal için hemen geçirir.
sağlık ocağınamı gittiniz? doktoramı ? maşallah oğluşuna3. ayda aşı yok ama başka birşey verdilermi ?
selam kizlar, bir suredir yazamadim, hastalikla bogusuyoruz. cok fena grip oldum. esimden bulasti, o kadar da dikkat et maske tak dedim ama etmedi malesef. simdi kizima gecmesin diye ugrasiyorum. umarim gecmez yaa. son bikac sayfayi okuyabildim bizde de eller surekli agizda ne bulsa isirmaya calisiyor.emzige bayilan kizim artik onu bile istemiyor sadece ellerini sokmak istiyor.
çoğu ev gibi bizim evde de televizyon açılıyor her akşam. bebek altını değiştirirken, oyun halısındayken vs kafasını sürekli döndürüp tv'ye bakmaya çalışıyor. ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum ama yine gün içinde yarım saat tv'ye bakıyo bir şekilde. bu kadarı bile zararlı mıdır?
çok acıkmışsa ya da ıkınmaktan yorgun düşmüşse benim kızım da basıyor çığlığı. 1-2 haftadır fark ettim ben bunu. ben de artık biraz kucağıma alıyorum, emziriyorum, sakinleşince altını değiştiriyorum, mutlu oluyo. huzursuzken bekliyorum kısaca.
çoğu ev gibi bizim evde de televizyon açılıyor her akşam. bebek altını değiştirirken, oyun halısındayken vs kafasını sürekli döndürüp tv'ye bakmaya çalışıyor. ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyorum ama yine gün içinde yarım saat tv'ye bakıyo bir şekilde. bu kadarı bile zararlı mıdır?
Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum
Kizlar kuzularinizin saclari dokulmeye basladimi yoksa dokulup cikmsyanu basladi? Birde bebekleriniz heray ayni kiloyumu aliyor? Benimki uc aydir birer kilo aldi aylik ve saclari cok dokuluyor tepesi kel kaldi.
benim kizimin onlerden ve alninin yanlarindan dokuldu, bir de kafasinin tam arkasi, ustune yattigi yer. Onlerden ve yanlardan yenileri cikiyor, su an cok kisa ama. Bir de on kisimlarda cok konak vardi, onlari bir yag karisi surup banyolarrdan once temizledim, konaklari temizleyince de altindan yeni saclar cikiyor.
Kilo alimi ilk 2 ay biz de 1er gibiydi ama 3. ay dustu, daha az.
3 aylik kontrolumuzden geldik simdi. kilo 6800gr boyu 64cm oglumun. sanirim iyi. tabi en onemlisi saglikkkkli olmalari kizlar.
Kızlar okumuşsunuzdur babam vefat etti yoğun stress altındayım tabii bebeğe huysuzluk olarak gecti emmek istemiyor hep ağlıyor hafifte nezle oldu huysuzluk ondan mu yoksa avni anlamadım iki gugsumu toplam 5dk alıyor bazen süreyi uzatınca on dk ya uzuyor mama vereyim dedim hic istemesemde cunku emsin diye cok cektim ağlayarak yaraya rağmen emzirdim neyse aptamil aldım ama nasil kullanayim nasil yapayimda memeyide bırakmasın brb devam etsin bilmiyorum bana yardımcı olun sadece geceleri mi versem haftada iki gün verenler varmış nasil kullanıyorsunuz lütfen yazarmisiniz bebeğim 3 aylık
Kızlar okumuşsunuzdur babam vefat etti yoğun stress altındayım tabii bebeğe huysuzluk olarak gecti emmek istemiyor hep ağlıyor hafifte nezle oldu huysuzluk ondan mu yoksa avni anlamadım iki gugsumu toplam 5dk alıyor bazen süreyi uzatınca on dk ya uzuyor mama vereyim dedim hic istemesemde cunku emsin diye cok cektim ağlayarak yaraya rağmen emzirdim neyse aptamil aldım ama nasil kullanayim nasil yapayimda memeyide bırakmasın brb devam etsin bilmiyorum bana yardımcı olun sadece geceleri mi versem haftada iki gün verenler varmış nasil kullanıyorsunuz lütfen yazarmisiniz bebeğim 3 aylık
tek memeden bebekleri beslemek çok zor olmalı, Allah kolaylık versin. çaresiz kalındığında biberonu da almıyorsa bardakla verilebilir. benim sütüm geç gelmişti, hastanede bardakla verdik, o küçücük haliyle bile rahatça içmişti.
selam kizlar, bir suredir yazamadim, hastalikla bogusuyoruz. cok fena grip oldum. esimden bulasti, o kadar da dikkat et maske tak dedim ama etmedi malesef. simdi kizima gecmesin diye ugrasiyorum. umarim gecmez yaa. son bikac sayfayi okuyabildim bizde de eller surekli agizda ne bulsa isirmaya calisiyor.emzige bayilan kizim artik onu bile istemiyor sadece ellerini sokmak istiyor.