- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
Bemimki tam tersi agliyorsa eger altiniaciyorum susuyor. yanliz soyle bisey var hagtada 3-4 gun huysuz oluyor oglum. o zaman sirt ustu yatirdigimda cok agliyor. uzerini degistiriceksem kucakta degistiriyorum ddigin gibi. neden boyle yaptigini cozmus degilim henuz. Doktor reflu olan bebekler sirtustu yatmayi sevmez aglar dedi. Doktora gitmistik bu skintisi icin ayakta benim kucagimda muayeyne etti dusun. Ama o zamanlarda bile altini aciyordum susuyordu.
çok acıkmışsa ya da ıkınmaktan yorgun düşmüşse benim kızım da basıyor çığlığı. 1-2 haftadır fark ettim ben bunu. ben de artık biraz kucağıma alıyorum, emziriyorum, sakinleşince altını değiştiriyorum, mutlu oluyo. huzursuzken bekliyorum kısaca.Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum
Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum
tek memeden bebekleri beslemek çok zor olmalı, Allah kolaylık versin. çaresiz kalındığında biberonu da almıyorsa bardakla verilebilir. benim sütüm geç gelmişti, hastanede bardakla verdik, o küçücük haliyle bile rahatça içmişti.benim kizimda surekli elini emiyor onceleri yumruk yapip emiyordu 1 aydir parmagini agzina goturmeyi ogrendi parmagini emiyor.. 3 haftadirda guzel bi sejilde oyuncaklari tutuyor agzina goturuyor. oyuncaklarina uzaniyor. suan 3.5 aylik ama istahi yok ne emzik nede biberon almiyor. sag memeyi reddettigi icin sagip vermk istiyorum ama almiyor. sadece sol ile beslemeye calisiyorum. zor oluyor biberon alsa sag tarafi sagip verirdim.
Bemimki tam tersi agliyorsa eger altiniaciyorum susuyor. yanliz soyle bisey var hagtada 3-4 gun huysuz oluyor oglum. o zaman sirt ustu yatirdigimda cok agliyor. uzerini degistiriceksem kucakta degistiriyorum ddigin gibi. neden boyle yaptigini cozmus degilim henuz. Doktor reflu olan bebekler sirtustu yatmayi sevmez aglar dedi. Doktora gitmistik bu skintisi icin ayakta benim kucagimda muayeyne etti dusun. Ama o zamanlarda bile altini aciyordum susuyordu.
gecmı olsun.aman canım dıkkat et bulasmasın mınıgıneselam kizlar, bir suredir yazamadim, hastalikla bogusuyoruz. cok fena grip oldum. esimden bulasti, o kadar da dikkat et maske tak dedim ama etmedi malesef. simdi kizima gecmesin diye ugrasiyorum. umarim gecmez yaa. son bikac sayfayi okuyabildim bizde de eller surekli agizda ne bulsa isirmaya calisiyor.emzige bayilan kizim artik onu bile istemiyor sadece ellerini sokmak istiyor.
selam kizlar, bir suredir yazamadim, hastalikla bogusuyoruz. cok fena grip oldum. esimden bulasti, o kadar da dikkat et maske tak dedim ama etmedi malesef. simdi kizima gecmesin diye ugrasiyorum. umarim gecmez yaa. son bikac sayfayi okuyabildim bizde de eller surekli agizda ne bulsa isirmaya calisiyor.emzige bayilan kizim artik onu bile istemiyor sadece ellerini sokmak istiyor.
gecmı olsun.aman canım dıkkat et bulasmasın mınıgıne
bu huysuzluk bizde de oluyo bazen, yatırıyosun ağlıyo, kucağına alıyosun onda bile bazen ıkınıyo durmuyo. ben de jimnastik yaptırıyorum, 30 sn sonra rahatlıyo hatta dün akşam o ağlayan bebek jimnastik yaparken uyuyakaldı çok şaşırdım :) ama yeni beslendiyse yapmıyoruz tabi.
senin ece kız nasıl oldu canım ? bu arada topic sahibi bile uğramıyor , bence biz yeni bir sayfa açalım , hatta sen becerirsin die düşündümne dersin? hiç yoktan bişeyleri sorucak kadar kalabalık oluruz
gecmı olsun.aman canım dıkkat et bulasmasın mınıgıne
geçmiş olsun canım , benimde eşim hasta oldu , evde maske taktığı halde bana ve benden bebeğe geçti , maske çözüm değil , aynı evde olduktan sonra mutlaka bulaşıyor , neyseki anne sütü aldığından hafif atlatıyor yavrum , ahhh bu eller herkeste aynı sanırım , benim minnoşumda ellerini ağzına götürüyor sürekli , bu aylarda bütün bebekler aynısını yapıyor sanırım , geçer inşallah bu meraklerı tez zamanda , kıl tüy yutucak die korkuyorum , sürekli elleri siliyorum veya yıkıyoruz ama genede buluyu tüyleri nerden geliyosa
bazen öyle oluyor malesef , elektrik süpürgesi yetişiyo bizim imdada son çare , gaz çıkar , masaj yap , neler neler......... baktık hala ağlıyo , bağlıyoruz ana kucağına , şapkasınıda indiriyorum gözlerinin üstüne , kapanıyo gözleri , elektrik süpürgesinide açıyoruz , uyuyor öyleaslında içim hiç rahat etmiyo bu şekilde ama anne karnındada bu sese alışıklarmış , ondan rahatlatıyormuş , gerçektende işe yarıyor
selam kizlar, bir suredir yazamadim, hastalikla bogusuyoruz. cok fena grip oldum. esimden bulasti, o kadar da dikkat et maske tak dedim ama etmedi malesef. simdi kizima gecmesin diye ugrasiyorum. umarim gecmez yaa. son bikac sayfayi okuyabildim bizde de eller surekli agizda ne bulsa isirmaya calisiyor.emzige bayilan kizim artik onu bile istemiyor sadece ellerini sokmak istiyor.
Benim ki hep yuz asai uyuyor gece boyu boyle yatirnca uzun uyuyor gazdan rahatliyo diye dusummustm acaba bi sorunu mu var ki icime kurt girdi simdi
çok acıkmışsa ya da ıkınmaktan yorgun düşmüşse benim kızım da basıyor çığlığı. 1-2 haftadır fark ettim ben bunu. ben de artık biraz kucağıma alıyorum, emziriyorum, sakinleşince altını değiştiriyorum, mutlu oluyo. huzursuzken bekliyorum kısaca.
Gecmis olsun canim yuzunu nefesini sakin prensesinden. El sorunu bizdede var ne yazik ki. Tam kavrayamiyorda ellerini bu sefer dahada hirslanip huysuzlaniyor