2012 Ekim bebekleri büyüyor

Mrb arkadaşlar bende ekim annesiyim. Ara sıra anca girebiliyorum ve ne yazıkki bu forumu yeni gördüm baştan okuyayım dedim ama baktım olacak gibi değil 460kusur sayfa Sondan devam edeyim baridedim:) bnm kızım bu ay sonu üç aylık olacak ancak dişetleri iki aylıkken Kabarma başlamıştı. Tukuruklerinden sürekli kıyafet değiştiriyorum. Ağzından eli hiç eksik olmuyor dr ailenizde erken dis çıkaran varsa dört aylıkken çıkarabilir ama bellide olmaz bi kaç ay da sürebilir dedi. Umarim çok erken çıkmaz yoksa emzirmek kabusa donebilir:)

Hosgeldin :)) insallah dis degildir. hem huysuz olurlar hemde kilo alinlari dusermis dis zamani

Hosgeldin :)) insallah dis degildir. hem huysuz olurlar hemde kilo alinlari dusermis dis zamani

Hosbuldumm:) bi çok konuya geç kaldım olsun sağlık olsun. Kilo alımı güzel gidiyo mamada veriyorum günde bir kez. Çok etkileme z heralde

ayni durum benim kizimdada var bu anlattiklarinin disinda istahida kesildi zaten tek meme ile sadece anne sutu alarak nesleniyordu simdi o tek memeyide istemiyor emmek. memeyi surekli isiriyor ustu basi salyadan sirilsiklam oluyor. eli hic agzindan inmiyor ac oldugu icin mi kadindigi icin mi bilmiyorum. kizim 6800 kg zayiflayacak diye cok korkuyorum

2-3 haftadır benim kızımın da sürekli elleri ağzında, emzik almıyor. elini emmesi alışkanlık yapar diye korkuyorum. bir de hala elleri çoğunlukla yumruk şeklinde. çıngırak oyuncak tutamıyor, normal mi? bebekleriniz ne zaman oyuncaklarını tutmaya başladı?
bir de dışarıda kolaylık olsun diye anne sütünü sağıp biberonla vermek istiyorum. memeyi reddeder mi? yoksa biraz daha beklemeli miyim?

bence şükredin kızlar. bizde öyle tksitle ev alalım dedik, paranın yarısını ödedik evi yapmadılar, sözleşmyi fes ettik, parada gitti evde yok.

ben emlakcıyım ayrıc cok arastırdım yıılların yesıl kundurası bana kazık atıcak degıldı ya..neyse sans dıyelım.2 farklı projeden ev aldım allaha sukur kısınıde teslım aldım...allah sana sabırlar versın boyle bır durum zordur..nerden hanı projeden almıstın...benım bırı yesıl ınsaat ınnovıa dıgerıde osmanlı ınsaat bey lıfe...

Bnm kızımında elleri hep ağzında. Şimdiye kadar eldivenleri.cilarmamistim. Bugün yavaş yavaş çıkarmaya başladım ki önce ellerini kwsfetsin sonra tutmaya başlasın diye. Ben kendi sutumude mamayida biberonla veriyorum hiç memeyi reddetme gb bi durum olmadı çok şükür. Bizim biberonumuz anne göğsüne benzer şekilde yapılmış çekme acisindandaoyle. Belkide olarak yüzden reddeymemis olabilir.

benim kizimda surekli elini emiyor onceleri yumruk yapip emiyordu 1 aydir parmagini agzina goturmeyi ogrendi parmagini emiyor.. 3 haftadirda guzel bi sejilde oyuncaklari tutuyor agzina goturuyor. oyuncaklarina uzaniyor. suan 3.5 aylik ama istahi yok ne emzik nede biberon almiyor. sag memeyi reddettigi icin sagip vermk istiyorum ama almiyor. sadece sol ile beslemeye calisiyorum. zor oluyor biberon alsa sag tarafi sagip verirdim.

benim kizima biberonu aldiramadim sag memeyi reddediyor sadece sol ile yalniz anne sutu vererek besliyorum biberonunun markasini ve ozelliklerini soylet misin

Sikayetlerimiz ayni seninle. oglumdq sag memeyi almiyor genellikle uyku arasinda gece veriyorum sagi o zaman sorun olmuyor. ama gunduz sagi almiyor sadece sol ve anne sutuyle besliyorum. benimkininde eli agzinda acmi acaba diye memeye aliyorum memeyi reddedip eline saldiriyor sinirlerim bozuluyor cunku duzgun emmiyo kuzum.

Cok normal biz tam uc aylik olduk simdi simdi tutuyor oyuncaklarini ve agzina goturuyor. Son uc bes gundur yani. sizinde bir hafta icinde baslar muhtemln. bende ne zamn tutacak diodum bi baktim tutyo. Bende iki aylik olana kadar disari ciktgmda sagilmis sutumu veriyordum biberonla cok rahat oluyodu. fakat bi gun mememi almz oldu adlinda skintisi gazdi fakat beni bi korku sardi memeyi reddediyo olabilirmi diye. ben evde de sagip biberonla veriyordfum genellikle daha iyi doyuyodu cunku. neyse biberona ara verdim ve artk almiyo biberonu oguruyo.

kesinlikle ayni kaderi paylasiyoruz tam yaramaz bunlar bende sagi gece veriyorum en fazla iki defa aliyor orada sut uyice azaldi. kilo alimi nasil kac aylik boy.kilo ne?

Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum

kesinlikle ayni kaderi paylasiyoruz tam yaramaz bunlar bende sagi gece veriyorum en fazla iki defa aliyor orada sut uyice azaldi. kilo alimi nasil kac aylik boy.kilo ne?

Aynen benimkide iki defa aliyor. sagmakta istemuyorum biberon almiyor kasikla veriyim diyorum ziyan oluyor hem hep bi umut belki alir diyorum olan sutu cekmek istemiyorum. ben bugun gidicem saglik ocagina kilo ve boy icin 3 ay 2 gunluk. tam 2 aylikken 5800 gr 59.5 cm di. sanirim 6800 gr olmustur. birer kilo aldi aylik. senin kuzun peki?

Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum

Bemimki tam tersi agliyorsa eger altiniaciyorum susuyor. yanliz soyle bisey var hagtada 3-4 gun huysuz oluyor oglum. o zaman sirt ustu yatirdigimda cok agliyor. uzerini degistiriceksem kucakta degistiriyorum ddigin gibi. neden boyle yaptigini cozmus degilim henuz. Doktor reflu olan bebekler sirtustu yatmayi sevmez aglar dedi. Doktora gitmistik bu skintisi icin ayakta benim kucagimda muayeyne etti dusun. Ama o zamanlarda bile altini aciyordum susuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…