Benim kuzumda 3 aylik ve salyasina yetisemiyorum :)))) ozellikle oyuncaklariyka oynarken. aman kuzlar dikkat edin onleri islak kalmasin. biz ikincincinci ay jontrole gittiniz. de doktor sordu evet var dedim yani normal gelisinleriyle alakali dis cikaracaklari icin degil.
Mrb arkadaşlar bende ekim annesiyim. Ara sıra anca girebiliyorum ve ne yazıkki bu forumu yeni gördüm baştan okuyayım dedim ama baktım olacak gibi değil 460kusur sayfa Sondan devam edeyim baridedim:) bnm kızım bu ay sonu üç aylık olacak ancak dişetleri iki aylıkken Kabarma başlamıştı. Tukuruklerinden sürekli kıyafet değiştiriyorum. Ağzından eli hiç eksik olmuyor dr ailenizde erken dis çıkaran varsa dört aylıkken çıkarabilir ama bellide olmaz bi kaç ay da sürebilir dedi. Umarim çok erken çıkmaz yoksa emzirmek kabusa donebilir:)
Hosgeldin :)) insallah dis degildir. hem huysuz olurlar hemde kilo alinlari dusermis dis zamani
kızlar benım bebegımın agzı çok akıyor sankı dıs çıkarcak gbı.Bide ellerini yumruk yapıp agzına oyle bır sokuyorkı oyle gayretlı gayretlı onları ısırmaya calışıyor.3,5 aylık ayına gore normal mı acaba?dişlik mi alsam yoksa
bence şükredin kızlar. bizde öyle tksitle ev alalım dedik, paranın yarısını ödedik evi yapmadılar, sözleşmyi fes ettik, parada gitti evde yok.
Bnm kızımında elleri hep ağzında. Şimdiye kadar eldivenleri.cilarmamistim. Bugün yavaş yavaş çıkarmaya başladım ki önce ellerini kwsfetsin sonra tutmaya başlasın diye. Ben kendi sutumude mamayida biberonla veriyorum hiç memeyi reddetme gb bi durum olmadı çok şükür. Bizim biberonumuz anne göğsüne benzer şekilde yapılmış çekme acisindandaoyle. Belkide olarak yüzden reddeymemis olabilir.2-3 haftadır benim kızımın da sürekli elleri ağzında, emzik almıyor. elini emmesi alışkanlık yapar diye korkuyorum. bir de hala elleri çoğunlukla yumruk şeklinde. çıngırak oyuncak tutamıyor, normal mi? bebekleriniz ne zaman oyuncaklarını tutmaya başladı?
bir de dışarıda kolaylık olsun diye anne sütünü sağıp biberonla vermek istiyorum. memeyi reddeder mi? yoksa biraz daha beklemeli miyim?
2-3 haftadır benim kızımın da sürekli elleri ağzında, emzik almıyor. elini emmesi alışkanlık yapar diye korkuyorum. bir de hala elleri çoğunlukla yumruk şeklinde. çıngırak oyuncak tutamıyor, normal mi? bebekleriniz ne zaman oyuncaklarını tutmaya başladı?
bir de dışarıda kolaylık olsun diye anne sütünü sağıp biberonla vermek istiyorum. memeyi reddeder mi? yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Bnm kızımında elleri hep ağzında. Şimdiye kadar eldivenleri.cilarmamistim. Bugün yavaş yavaş çıkarmaya başladım ki önce ellerini kwsfetsin sonra tutmaya başlasın diye. Ben kendi sutumude mamayida biberonla veriyorum hiç memeyi reddetme gb bi durum olmadı çok şükür. Bizim biberonumuz anne göğsüne benzer şekilde yapılmış çekme acisindandaoyle. Belkide olarak yüzden reddeymemis olabilir.
Bnm kızımında elleri hep ağzında. Şimdiye kadar eldivenleri.cilarmamistim. Bugün yavaş yavaş çıkarmaya başladım ki önce ellerini kwsfetsin sonra tutmaya başlasın diye. Ben kendi sutumude mamayida biberonla veriyorum hiç memeyi reddetme gb bi durum olmadı çok şükür. Bizim biberonumuz anne göğsüne benzer şekilde yapılmış çekme acisindandaoyle. Belkide olarak yüzden reddeymemis olabilir.[/QUOTE
biberonunuzun markası nedir acaba
Bnm kızımında elleri hep ağzında. Şimdiye kadar eldivenleri.cilarmamistim. Bugün yavaş yavaş çıkarmaya başladım ki önce ellerini kwsfetsin sonra tutmaya başlasın diye. Ben kendi sutumude mamayida biberonla veriyorum hiç memeyi reddetme gb bi durum olmadı çok şükür. Bizim biberonumuz anne göğsüne benzer şekilde yapılmış çekme acisindandaoyle. Belkide olarak yüzden reddeymemis olabilir.[/QUOTE
biberonunuzun markası nedir acaba
Medela. İnternet Te çok araştırdık eşimle. Bunun için anne göğsüne benzediginden süt cekmedikce gelmiyo bebeğin gerçekten iyi çekmesi gerekiyor deniyordu hatta bazı annelerbnm cçocuğum çekemiyor diye yorum yazmışlar ama bizimki maşallah öyle bir çekiyor ki biberon bozuk akitiyo sandık. Bizde denedik gerçekten çekmek için biraz zorlanmasi gerekiyormuş. Biz bile zorlandik:) kuzumm acikinca gözüm hiçbir şey görmüyor
selam kızlar nasılsınızzz bizde 4.ayımızı doldurdukkk...
ayni durum benim kizimdada var bu anlattiklarinin disinda istahida kesildi zaten tek meme ile sadece anne sutu alarak nesleniyordu simdi o tek memeyide istemiyor emmek. memeyi surekli isiriyor ustu basi salyadan sirilsiklam oluyor. eli hic agzindan inmiyor ac oldugu icin mi kadindigi icin mi bilmiyorum. kizim 6800 kg zayiflayacak diye cok korkuyorum
2-3 haftadır benim kızımın da sürekli elleri ağzında, emzik almıyor. elini emmesi alışkanlık yapar diye korkuyorum. bir de hala elleri çoğunlukla yumruk şeklinde. çıngırak oyuncak tutamıyor, normal mi? bebekleriniz ne zaman oyuncaklarını tutmaya başladı?
Sikayetlerimiz ayni seninle. oglumdq sag memeyi almiyor genellikle uyku arasinda gece veriyorum sagi o zaman sorun olmuyor. ama gunduz sagi almiyor sadece sol ve anne sutuyle besliyorum. benimkininde eli agzinda acmi acaba diye memeye aliyorum memeyi reddedip eline saldiriyor sinirlerim bozuluyor cunku duzgun emmiyo kuzum.
kesinlikle ayni kaderi paylasiyoruz tam yaramaz bunlar bende sagi gece veriyorum en fazla iki defa aliyor orada sut uyice azaldi. kilo alimi nasil kac aylik boy.kilo ne?
Slm arkadaslar kuzum altini degistirirken cok agliyor. hatta bezini baglayip emzirmeye basliyorum oylece o an yanimda biri varsa o da o esnada kiyafetlerini giydiriyor.ne yaoacagimi sasirdim.sizlerde var mi boyle olan? Cozum onerilerinizi bekliyorum