2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canim basin sagolsun, cok zor bir durum allah sabir versin, hem de beebkle cok zor. Tabi ki senin uzuntun ona da gecmistir, ama emme konusunda hemen panige kapilip mama verme derim, eger simdiye kadar sadece anne sutu ictiyse. Belki okumussundur hepimiz yasadik bu emmek istemem durumlarini, benim kizimda bir ara maks 2-3 dakika emiyordu, o da zorla. Iste uyku arasinda falan derken savastik simdi normale dondu, sabretmek gerekiyor biraz. Su an duzeldi ama yine de kizim artik tek memeyi o da 5 dk civari aliyor, ama biraz da emme gucune bagli, doktor doyuyorsa sorun yok dedi.

J
basin sagolsun canim. Mutlaka emzirdikten sonra biberon ver.belki o surede doyuyordur?

Oncelikle agzina baktin dimi pamukcugu falan yok. Oglumunda emmedigi gunler oluyor. uykuda emziriyorum oyle biraxda olsa emiyor. Mesela oglum oglen emmedi huysuzlasti uykusu geldi az once uyuttum. Uykusu derinkesmeden aldim yatagindan emzirdim 5dakikada olsa emdi.uyuyor diye birakma sakin al kucsgina memeyi agzina sok tutar. gerci denemissindir belkide.

Her bebegin muhakkak dokuluyormudur diye merak ettim. benimkide baya kel kaldi her yer sac agzimdan bile cikti:)) masallah kuzuna. evet illaki heray bir kilo almasi gerekmiyormus. hicte almamasi normalmis saglik sorunu yoksa tabi. bende rezene vermek istiyodum ama miktarini bilmiyordum. 3-5 cay kasigi veriyordum.

pamukcuk yok cok sukur doktorda bakti. bende hrrgun uyutarak yada sersemleterek emziriyordum ama bugun geniz akintisi var burnu tikali gibi ustune ustelik emdigi az birseyi de oksure oksure kustu yuzunde renk kalmaadi. az bitsey emdi uyudu midesi rahat degil diyede israr etmiyorum. senin oglanin kaka cis durumu nasil. hergun kaka yapiyor mu? dogum kilosu ne idi. bizimki 38+0 da sezeryan ile dunyaya geldi 3700 kg 50 cm boy

O konaklar cok illet bisey. Oglumunda biara vardi yaglayip temizledm bende.

Ayni sorun bizde de var. tv ye yapismak istiyo resmen. kapatiyorum ama kapatmadgm zamanlarda oluyo.
Bizimkide aynı, gözünü tv. Dan almıyor.Ben de açıyorum ama sürekli değil. Yoksa canım sıkılıyor. Aksam yemek yerken yada h. Sonu kahvaltıda ana kucağına oturttutuyoruz mutfağa yanımıza alıyoruz bazende yine anakucagindayken tv karşısına koyuyoruz açıyoruz çocuk kanalları dan buna uygun olanı bi süre seyrediyor sonra zaten bizim yemegimiz bitmiş oluyor alıyoruz. Walla bize büyük rahatlik:)

Bugun hic kaka yapmadi dun aksam yspmisti en son. ilk defa boyle oluyo. Gunde iki uc kez yapardi. cis yapio ama bugun yapti yani. 4030gr 52cm 39+0 da dogdu sezeryan ile. fakat 3840 gr di taburcu oldugumuzda.

Basın sağolsun. Oncelikle. Ben uykuya yatmadan Son ogununu mama olarak veriyorum 90cc yapıyorum haftaya 100cc yaparım. En azından karnının doydugundan emin oluyorum hem daha uzun uyuyor. Bazen sutum yetmiyorsa gündüzde bir öğün veriyorum. Gecede mama verdiğim için sutumU sagiyorum ya gun içinde mama yerine onu veriyorum yada buzluga atıyorum

Kizlar kuzularinizin saclari dokulmeye basladimi yoksa dokulup cikmsyanu basladi? Birde bebekleriniz heray ayni kiloyumu aliyor? Benimki uc aydir birer kilo aldi aylik ve saclari cok dokuluyor tepesi kel kaldi.

Kızımın ön tepesi deki saçları döküldü şimdi yenisi çıkıyor rengide açıldı biraz. Arkalar falan hiç dokulmedi. İki aydır bi Kilo aldı kontrolü bu ay sonu bakalım ne kadar oldu:)

Kızımın ön tepesi deki saçları döküldü şimdi yenisi çıkıyor rengide açıldı biraz. Arkalar falan hiç dokulmedi. İki aydır bi Kilo aldı kontrolü bu ay sonu bakalım ne kadar oldu:)

Evde baskulunuz varsa tartabilirsiniz. onnce ben cikiyorum kiloma bakiyorum sonra kuzumla cikiyorum. o sekilde tartiyorum ben. tabi kiyaftleri oldgndan 300 gr dusuyorum. bu aya kadar hep dr tartisiyla ayni cikti.

kizlar, emziren annelere bir sorum var. ilk ay eve gelen ebe her emzirmede 10 dk bir gogsu 10 dk diger gogsu ver, bir sonraki emzirmede son emzirdigin gogusten basla demisti.simdi kizim oyle artik 20 dk emmiyor, toplam 5-6 hadi en fazla 10 dk emiyor. bu durumda bir emzirmede sadece 1 gogus veriyorum.bir sonrakine diger gogsu veriyorum.bu sekilde olur mu, sut azalir mi? siz ne yapiyorsunuz?

Bugun hic kaka yapmadi dun aksam yspmisti en son. ilk defa boyle oluyo. Gunde iki uc kez yapardi. cis yapio ama bugun yapti yani. 4030gr 52cm 39+0 da dogdu sezeryan ile. fakat 3840 gr di taburcu oldugumuzda.

masallah seninkininde kilosu iyiymis bizde 3450 dustuk taburcu olduktn sonra

suanki uyguladigin yontem daha dogru bu sekilde bir.memenin su ve yagini almis olcak ikisini birden bi ogunde yedirmeye calisirsan cabuk doyar yagli besleyici sutu tam alamaz bu yuzden her ogunde birini ver

lizima dun banyodan sonra kapsonlu tulum giydirmistim sabah bi baktim sapkanin ici ince ince sac kili olmus saclari dokuluyor ama belirgin bi kellik yok

Kızlar gögsümün ucu çok kötü nazara geldim galiba ne güzel emiyordu siz siz olun kimsenin yanında cocugu emzirmeyin 3 ayımız bitti bebeğim 7700 kilo 62 cm

Kızlar gögsümün ucu çok kötü nazara geldim galiba ne güzel emiyordu siz siz olun kimsenin yanında cocugu emzirmeyin 3 ayımız bitti bebeğim 7700 kilo 62 cm

masallah bwbeginin kilosu cok guzel sadece anne sutu sanirim buyuklerim hep dedi bana sakin kimsenin yaninsa emzirme ne guzel emiyor cok sutun var derler sutun kesilir bebegin emmez dediler getcektende kizim ikihaftadir emmek istemiyor bide kizin olsunoglun olsun kimsenin yaninda altini acma derker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…