- 15 Ocak 2013
- 924
- 455
giydiriene kadar emzik vermeyi deneyebilirsin.
Emzige alistiramadik maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
giydiriene kadar emzik vermeyi deneyebilirsin.
Kızlar okumuşsunuzdur babam vefat etti yoğun stress altındayım tabii bebeğe huysuzluk olarak gecti emmek istemiyor hep ağlıyor hafifte nezle oldu huysuzluk ondan mu yoksa avni anlamadım iki gugsumu toplam 5dk alıyor bazen süreyi uzatınca on dk ya uzuyor mama vereyim dedim hic istemesemde cunku emsin diye cok cektim ağlayarak yaraya rağmen emzirdim neyse aptamil aldım ama nasil kullanayim nasil yapayimda memeyide bırakmasın brb devam etsin bilmiyorum bana yardımcı olun sadece geceleri mi versem haftada iki gün verenler varmış nasil kullanıyorsunuz lütfen yazarmisiniz bebeğim 3 aylık
Kızlar okumuşsunuzdur babam vefat etti yoğun stress altındayım tabii bebeğe huysuzluk olarak gecti emmek istemiyor hep ağlıyor hafifte nezle oldu huysuzluk ondan mu yoksa avni anlamadım iki gugsumu toplam 5dk alıyor bazen süreyi uzatınca on dk ya uzuyor mama vereyim dedim hic istemesemde cunku emsin diye cok cektim ağlayarak yaraya rağmen emzirdim neyse aptamil aldım ama nasil kullanayim nasil yapayimda memeyide bırakmasın brb devam etsin bilmiyorum bana yardımcı olun sadece geceleri mi versem haftada iki gün verenler varmış nasil kullanıyorsunuz lütfen yazarmisiniz bebeğim 3 aylık
benim kizimda uc aylik kontrolundde 6600 kg 63.5 boy cikmisti. ama 15 gundur temiyor icmiyor digru duzgun kaka cis yapmiyor dun gece sabaha kadar hic emmedi kucagimda uyudu uyandirmaya calissamda nafile. gunduz emer dedim onuda yapmadi dun gece banyo yaptirmustik usuttuk galibagenzi tikali ax birsey siringa ile verdim onuda oksure oksure kustu simdide uyudu stresten sutumde azaldi mama yemiyor biberon icmiyor napcam bem ? bi akil verin nolur :-(
benim kızımın da saçları döküldü zaten azdı iyice kel kaldı :)).yenileri çıkar elbet.
kilo alımı bizim de ilk iki ay sonunda 1 er kiloydu. ctesi günü gittik kontrole tam 3 aylık olduk.500 gr almış kuzucum son ay. dedim normal mi hep 1 kg alması mı gerekiyordu? diye sordum. yok dedi normal.4. ay 6500 gr olmasını bekleriz dedi. benim kuzum şimdi 6 kg olmuş.allah tüm bebeklerin sağlıklı kilo almasını sağlasın.
bu arada günde 30 cc rezene cayı verebilirsin artık dedi. 2 gündür onu veriyoruz cok sevdi Masalcım.sizler de veriyor musunuz?
Sagol cnm, Eece de duzelmis sanirim, cok sevindim.
Oncelikle agzina baktin dimi pamukcugu falan yok. Oglumunda emmedigi gunler oluyor. uykuda emziriyorum oyle biraxda olsa emiyor. Mesela oglum oglen emmedi huysuzlasti uykusu geldi az once uyuttum. Uykusu derinkesmeden aldim yatagindan emzirdim 5dakikada olsa emdi.uyuyor diye birakma sakin al kucsgina memeyi agzina sok tutar. gerci denemissindir belkide.
benim kizimin onlerden ve alninin yanlarindan dokuldu, bir de kafasinin tam arkasi, ustune yattigi yer. Onlerden ve yanlardan yenileri cikiyor, su an cok kisa ama. Bir de on kisimlarda cok konak vardi, onlari bir yag karisi surup banyolarrdan once temizledim, konaklari temizleyince de altindan yeni saclar cikiyor.
Kilo alimi ilk 2 ay biz de 1er gibiydi ama 3. ay dustu, daha az.
Bizimkide aynı, gözünü tv. Dan almıyor.Ben de açıyorum ama sürekli değil. Yoksa canım sıkılıyor. Aksam yemek yerken yada h. Sonu kahvaltıda ana kucağına oturttutuyoruz mutfağa yanımıza alıyoruz bazende yine anakucagindayken tv karşısına koyuyoruz açıyoruz çocuk kanalları dan buna uygun olanı bi süre seyrediyor sonra zaten bizim yemegimiz bitmiş oluyor alıyoruz. Walla bize büyük rahatlik:)Ayni sorun bizde de var. tv ye yapismak istiyo resmen. kapatiyorum ama kapatmadgm zamanlarda oluyo.
pamukcuk yok cok sukur doktorda bakti. bende hrrgun uyutarak yada sersemleterek emziriyordum ama bugun geniz akintisi var burnu tikali gibi ustune ustelik emdigi az birseyi de oksure oksure kustu yuzunde renk kalmaadi. az bitsey emdi uyudu midesi rahat degil diyede israr etmiyorum. senin oglanin kaka cis durumu nasil. hergun kaka yapiyor mu? dogum kilosu ne idi. bizimki 38+0 da sezeryan ile dunyaya geldi 3700 kg 50 cm boy
evet canım dueldı cok sukur.kızımın yememe sebebı ıse mamadan bıkmıs hanım.aptamılı bıraktık sma ya gectık onu yıyorr...
Basın sağolsun. Oncelikle. Ben uykuya yatmadan Son ogununu mama olarak veriyorum 90cc yapıyorum haftaya 100cc yaparım. En azından karnının doydugundan emin oluyorum hem daha uzun uyuyor. Bazen sutum yetmiyorsa gündüzde bir öğün veriyorum. Gecede mama verdiğim için sutumU sagiyorum ya gun içinde mama yerine onu veriyorum yada buzluga atıyorumKızlar okumuşsunuzdur babam vefat etti yoğun stress altındayım tabii bebeğe huysuzluk olarak gecti emmek istemiyor hep ağlıyor hafifte nezle oldu huysuzluk ondan mu yoksa avni anlamadım iki gugsumu toplam 5dk alıyor bazen süreyi uzatınca on dk ya uzuyor mama vereyim dedim hic istemesemde cunku emsin diye cok cektim ağlayarak yaraya rağmen emzirdim neyse aptamil aldım ama nasil kullanayim nasil yapayimda memeyide bırakmasın brb devam etsin bilmiyorum bana yardımcı olun sadece geceleri mi versem haftada iki gün verenler varmış nasil kullanıyorsunuz lütfen yazarmisiniz bebeğim 3 aylık
Kizlar kuzularinizin saclari dokulmeye basladimi yoksa dokulup cikmsyanu basladi? Birde bebekleriniz heray ayni kiloyumu aliyor? Benimki uc aydir birer kilo aldi aylik ve saclari cok dokuluyor tepesi kel kaldi.
Kızımın ön tepesi deki saçları döküldü şimdi yenisi çıkıyor rengide açıldı biraz. Arkalar falan hiç dokulmedi. İki aydır bi Kilo aldı kontrolü bu ay sonu bakalım ne kadar oldu:)
Bugun hic kaka yapmadi dun aksam yspmisti en son. ilk defa boyle oluyo. Gunde iki uc kez yapardi. cis yapio ama bugun yapti yani. 4030gr 52cm 39+0 da dogdu sezeryan ile. fakat 3840 gr di taburcu oldugumuzda.
kizlar, emziren annelere bir sorum var. ilk ay eve gelen ebe her emzirmede 10 dk bir gogsu 10 dk diger gogsu ver, bir sonraki emzirmede son emzirdigin gogusten basla demisti.simdi kizim oyle artik 20 dk emmiyor, toplam 5-6 hadi en fazla 10 dk emiyor. bu durumda bir emzirmede sadece 1 gogus veriyorum.bir sonrakine diger gogsu veriyorum.bu sekilde olur mu, sut azalir mi? siz ne yapiyorsunuz?
Kızlar gögsümün ucu çok kötü nazara geldim galiba ne güzel emiyordu siz siz olun kimsenin yanında cocugu emzirmeyin 3 ayımız bitti bebeğim 7700 kilo 62 cm