offf benım evım cok guzeldı taksıtle uygun fıyata aldık.bırdahada oyle bır sıteden oyle bır ev alamayız.daha oturamadan satmak zorunda olmak zoruma gıdıyor.herseyını ozel yaptırmıstım bıde.
günlük ne kadar süt bırakmam gerekr bilemedim ben ya..mesela bi emişte kaç ml emiyodur?:26:
ilk çocuğuma elma armut gibi meyveleri çay kasigiyla kazıyarak vermistim ben..yogurtta verebilirsiniz..tabi ilk zamanlar birkaç çay kasigini gecmemeli..zamanla artirirsiniz..marketlerde küçük kavanozlarda satılan hazır mamalarda kullanışlı oluyorlar..kavanozlarida atmaz ve imkanınız varsa onlarda yoğurt mayalayabilirsiniz bebeginize..taze taze yer..Kizlar ek gidaya baslayinca ne vercez m.suyu diye okudum netten de ne biliyim gozum korktu yanlis seyler yaparim diye iyiydi boyle ya ne guzel emziriyordum yavrumucorba falanda mi yapicaz kuzulara. Dr.veya s.ocagindaki ebe liste vercek mi aciklamali (oldu olacak tarifinide verseler ya keske) dr.erhan atesin modern bebek bakimi kitabi varmis bilen var mi tarifler vs.. İse yarar bilgi cokmus almayi dusunuyorum...
110 tl nerdeymiş yaa? biz 150 verdik hatta 160 a satanlar var :44: 2. ayda yapıldı rotavirüs ama yoksa siz 3 dozluk olanımı yaptırıyorsunuz? bizimki 2 doz olan 2. ve 4. ayda
Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...
Eskisehirde oturuyorum ben kac dozluk oldugunu bilmiyorum esim siparis vermis pazartesi alicaz110 tl nerdeymiş yaa? biz 150 verdik hatta 160 a satanlar var :44: 2. ayda yapıldı rotavirüs ama yoksa siz 3 dozluk olanımı yaptırıyorsunuz? bizimki 2 doz olan 2. ve 4. ayda
Biz 3 ayi bitirince verdi doktor4. aydamı kullanıcaz kan ilacını yoksa 4. ay doluncamı ? kafam karıştı :44:
günlük ne kadar süt bırakmam gerekr bilemedim ben ya..mesela bi emişte kaç ml emiyodur?:26:
Benim kizim biberonu ve emzigi kesinlikle reddediyor aklim cok karisik ek gida da meyve suyu felan oluyormus zaten cok korkuyorum nasil yapcam diye bide kizce biberon tutmuyor kasikla m.suyu nasil verilir
Eskisehirde oturuyorum ben kac dozluk oldugunu bilmiyorum esim siparis vermis pazartesi alicaz
Biz 3 ayi bitirince verdi doktor
160xbebeğin kilosu bu bebeğin günlük toplam içmesi gereken miktar. kaç öğün veriyosan bu sayıyı öğün sayısına bölüp bir öğün miktarını buluyosun. mesela 3 aylık bebek günlük 480ml içmeli. 3 saatte bir emziriyosan günlük 8 öğün yapar. her öğünde 60ml süt içiyo demektir.
kızlar benım bebegımın agzı çok akıyor sankı dıs çıkarcak gbı.Bide ellerini yumruk yapıp agzına oyle bır sokuyorkı oyle gayretlı gayretlı onları ısırmaya calışıyor.3,5 aylık ayına gore normal mı acaba?dişlik mi alsam yoksa
yanlış yazmışımmesela 3 kg bebek olcaktı, aylık yazmışım, kendi kızım 3 aylık ya :)
bu forum artık ne kadar boş kaldı, kimse yok, cevap yazan tek tük, konu açan yok
kızlar benım bebegımın agzı çok akıyor sankı dıs çıkarcak gbı.Bide ellerini yumruk yapıp agzına oyle bır sokuyorkı oyle gayretlı gayretlı onları ısırmaya calışıyor.3,5 aylık ayına gore normal mı acaba?dişlik mi alsam yoksa
benim kizimda öyle..3.5 aylık benim kide..ama diş çıkardığını zannetmiyorum...
diş yerlerinde şişlik var mi sizin kinin..
genelde alt ön dişler ilk olarak çıkar...