2012 Ekim bebekleri büyüyor

oylede deniyorum almiyor hcok acbiikinca az birsey emip cekiyor kendini. istahsizlik var birde bigun hic kaka yapmiyor ikiniyor ikiniyor. huzursuz oluyor emmek istemiyor. ertesi gunde fazla fazla kaka yapiyor acaba sindirim problemimi var

Canım bence en yakın zamanda doktora görünün.Çünkü bu saydıkların bir sorun olabilir ufak birşeydir hemen halledilir ama beklersen sorun varsa dahada büyür.Allah acil şifalar versin bebişlerimize.

2 gündür neler olmuş , ben giriyorum sayfaya , geçmişten başlıyorum ama 1 sayfa okumadan cimcime ağlıyor , uyurken bile yokluğumu hissediyor sanki :KK37: ece bebeğe çok geçmiş olsun canım , neyseki atlatmışsınız :nazar: anne sütünü az aldığından kolay hastalanıyor olabilir herkes bebeği anne sütüyle büyüsün ister ama olmadımı olmuyor işte :/ birde biz multitabs kullanıyoruz a-c-d vitamini içeriyor die , onunda faydası oluyor sanırım bağışıklığa gerçi devit 3 daha çok d vitamini içeriyormuş , kış geçsin ona geçicem bende sanırım

Canım biz hem multitabs hemde devit-3 kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesi ile.Bu iki ilaç farklı etkilerde devit-3 ü mutlaka kullanmak gerekliymiş doğduğundan beri kullanıyoruz sen neden kış bitince kullanacaksın?

hemde nasıl zor desteklerınız ıcın tesekurler.kızımın durumu mucızevı bır sekılde duzeldı.bugun taburcuyuz.evde devam edıcez tedavıye makıneyle hava verıcez surekl

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallah.Hiç kolay değil küçücüklerin hasta olması:KK43: Hepsi geçecek inşaallah merak etme bebişin iyileşip rahat edeceksiniz sabretmekten başka yapacak birşey yok annelik böyle birşeymiş yaşadıkça anlıyoruz

Canım bence en yakın zamanda doktora görünün.Çünkü bu saydıkların bir sorun olabilir ufak birşeydir hemen halledilir ama beklersen sorun varsa dahada büyür.Allah acil şifalar versin bebişlerimize.

cumartesiye kadar bekliyecem devam ederse doktora goturecem

2 gündür neler olmuş , ben giriyorum sayfaya , geçmişten başlıyorum ama 1 sayfa okumadan cimcime ağlıyor , uyurken bile yokluğumu hissediyor sanki :KK37: ece bebeğe çok geçmiş olsun canım , neyseki atlatmışsınız :nazar: anne sütünü az aldığından kolay hastalanıyor olabilir herkes bebeği anne sütüyle büyüsün ister ama olmadımı olmuyor işte :/ birde biz multitabs kullanıyoruz a-c-d vitamini içeriyor die , onunda faydası oluyor sanırım bağışıklığa gerçi devit 3 daha çok d vitamini içeriyormuş , kış geçsin ona geçicem bende sanırım
canım bende kullanıyorum o vıtamınlerı ama oldu ıste.bende ısterdım emzırmek ama olmadı cokda ugrastık ama olmadı ıste.
Gecmis olsun canım
cok üzüldüm
saol cnımm
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallah.Hiç kolay değil küçücüklerin hasta olması:KK43: Hepsi geçecek inşaallah merak etme bebişin iyileşip rahat edeceksiniz sabretmekten başka yapacak birşey yok annelik böyle birşeymiş yaşadıkça anlıyoruz
aynen oyle sabredıyoruz ıste elden gelen bısey yok.allaha sukur taburcu olduk evdeyız.

Tugce yazilanlari okudumda bebegine cok gecmis olsun.rabbim baska dert gostermesin insallah.bizler alahtan gelen herseye raziyiz yeter ki dermansiz dert olmasin.allah sevdigi kullarini bazen sinarmis allah bizleri evlatlarimizla sinamasin yeterki.yanliz degilsin canini hic sikma.rabbim yar ve yardimcin olsun.ne kadar zordur dayanmasi bende anne olarak tahmin ediyorum insallah bebeginin gecirdigi en kotu hastalik bu olur.allah tekrarini gostermesin.

Tugce yazilanlari okudumda bebegine cok gecmis olsun.rabbim baska dert gostermesin insallah.bizler alahtan gelen herseye raziyiz yeter ki dermansiz dert olmasin.allah sevdigi kullarini bazen sinarmis allah bizleri evlatlarimizla sinamasin yeterki.yanliz degilsin canini hic sikma.rabbim yar ve yardimcin olsun.ne kadar zordur dayanmasi bende anne olarak tahmin ediyorum insallah bebeginin gecirdigi en kotu hastalik bu olur.allah tekrarini gostermesin.

allah razı olsun canım.sımdı evdeyız.cok ıyı kızım suanda.eve makıne aldık sureklı hava verıyoruz....

Ne biliyim canim ya pamugum huysuzlukta sinir tanimiyor iste su meshur katilip aglama durumlari aglamasada surekli miz miz sevdirmiyor kendini :KK14: sevindim canim masallah toparlanmis kuzun :nazar:

ah canım sorma bugün sabah 8buuktan beri ağlıo uyumyo nazar değdirdim valla uykusuzluktan ölüyommm:KK43:((

ayni ya cok canim sikiliyor elini parcalayacak gibi emiyor memeyi emmiyor. gece emdi Allahtan. birde cok az emiyor 5 dk sonra peynir seklinde cikariyor. yaradigi zamn yada fazlasini kusar derler ama emmuyorki fazlasi olsun. 3 aylikken 6600 du. dun tarttik 6500 cikti. yani zayiflamis gorunuyor. bide seninki yapiyor mu bilmiyorum memeyi emiyor sut geldi mi basini cekiyor akitiyor. fiskirma bitti.mi damla damla emiyor uyuyor

Aynen peynir gibi benimkide cikariyor ve sutum bir gogsumde daha cok. yani bir gogsumun iki deluginden geliosa digetinin bes deliginden akiyor. o fazla olan mememi kilay kolay almiyor. dedigin gibi ayrica kafasinu geru cekio sut inince hep gobegime akiyor sutler.

Aynen peynir gibi benimkide cikariyor ve sutum bir gogsumde daha cok. yani bir gogsumun iki deluginden geliosa digetinin bes deliginden akiyor. o fazla olan mememi kilay kolay almiyor. dedigin gibi ayrica kafasinu geru cekio sut inince hep gobegime akiyor sutler.

ayni problem bizde de vardi, yavas yavas azaldi simdi daha iyi. Eger bir gogsunde sut daha fazla ise, ve gogsun gerginse, emzirmeden once 1-2 dakika sagip yumusatmayi deneyebilirsin, ben oyle yapmistim ilk ay. Sag ya da sol memeyi istememelerinin farkli nedenleri olabiliyor, o pozisyonda bir yerleri agriyor olabilir vs. Sag tarafi emmiyorsa, solu emzirir gibi bir pozisyonda tutup sagi emzirmeyi (ya da tam tersi) deneyebilirsin.

Canım biz hem multitabs hemde devit-3 kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesi ile.Bu iki ilaç farklı etkilerde devit-3 ü mutlaka kullanmak gerekliymiş doğduğundan beri kullanıyoruz sen neden kış bitince kullanacaksın?

doktoru sadece multitabs verdi bize , ondada d vitamini varya herhalde o yüzden gerek duymadı devit 3 e , ikisini nasıl kullanıyorsun peki ?

kafam karıştı iyice bu konuda :44: size doktor ne şekilde önerdi kızlar ? bize sadece multitabs verdi , o tek başına yeterlimi bilmiyorum , d vitamini oranı diğer devit 3 gibi vitaminlerden az sanırım

kafam karıştı iyice bu konuda :44: size doktor ne şekilde önerdi kızlar ? bize sadece multitabs verdi , o tek başına yeterlimi bilmiyorum , d vitamini oranı diğer devit 3 gibi vitaminlerden az sanırım

Cnnm gunde on damla ACD3 kullniyorum.

Cnnm gunde on damla ACD3 kullniyorum.

bende multitabs kullanıyorum pipet dolusu yaklaşık 10 damla yani ama hem acd hem devit 3 kullananlar varmış :44: acaba yetersizmi kalır bizim kullandığımız die düşündüm :44: multitabsta kullandığım ölçüde 10 mcg d vit . varmış devit 3 te daha yüksek

bende multitabs kullanıyorum pipet dolusu yaklaşık 10 damla yani ama hem acd hem devit 3 kullananlar varmış :44: acaba yetersizmi kalır bizim kullandığımız die düşündüm :44: multitabsta kullandığım ölçüde 10 mcg d vit . varmış devit 3 te daha yüksek

Yeterludir canim ya. aylik kont. dojtorumuza da danisiriz. Ayrica anne sutunde heray bebegin ihtiyacina gore vitaminler ekleniyo.

Yeterludir canim ya. aylik kont. dojtorumuza da danisiriz. Ayrica anne sutunde heray bebegin ihtiyacina gore vitaminler ekleniyo.

okudum içöeriğini fazlası atılırda demiyor , fazlada vewrmek istemem en iyisi doktora kadar sabretmek

Memlekette Bana once saglik ocaginda sadece d3 verdiler sonra dktor acd3 verdi onu dolaba koy bunu kulln dedi sonra ist gelince saglikocagi sordu bnde acd3 kullniyorum dedim tamam o bitince digerine devam et 4 ay dolana kadar dedi medicalpark a doktora gittigimizde de sordu acd3 dedim kullaniyoruz tamam devam edin demisti biraz karisik yazdm galiba kusura bkmayin

doktoru sadece multitabs verdi bize , ondada d vitamini varya herhalde o yüzden gerek duymadı devit 3 e , ikisini nasıl kullanıyorsun peki ?

Canım ben multitabstan 1 damlalık veriyorum dediğin gibi 12 damla falan oluyor sanırım.devit 3 tende 3 damla.Yarın doktor kontrolümüz var sorarım.Multitabs 1 kutu bitti bu 2.yi kullanıyorum sanırım bu bitince sadece devit 3 e devam edeceğiz bakalım.Ben sadece mama veriyorum sütüm kesildi belkide o yüzden ikisini beraber kullanmamı istemiştir.

X