Günaydın güzel anneler..Sonunda kızımı rahatça emzirme yolunu buldum:) emzirirken ninni söyleyince çok güzel emiyor ve sonrasında uyuyor.. Ha hayyy çok mutluyum.. Demekki kizimin canı emzirirkende ninni istiyormuş :) Sanırım böyle böyle birbirimizin huylarını anlıcaz şu en mışıl mışıl uyuyor..Şuan kahve keyfi yapıyorum gelin beraber yapalım :) Ayy neşem pek bir yerinde bugün temizlik yapmayı düşünüyorum ev berbat durumda utanç duydum :) vakit bulursam saçlarıma fön çekiciimm saçlarım çok uzun ve gür olduğundan deli kadınlar gibi görünüyoruummm :) Sizlere güzel pozitif enerji gönderiyorum HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN
Günaydın güzel anneler..Sonunda kızımı rahatça emzirme yolunu buldum:) emzirirken ninni söyleyince çok güzel emiyor ve sonrasında uyuyor.. Ha hayyy çok mutluyum.. Demekki kizimin canı emzirirkende ninni istiyormuş :) Sanırım böyle böyle birbirimizin huylarını anlıcaz şu en mışıl mışıl uyuyor..Şuan kahve keyfi yapıyorum gelin beraber yapalım :) Ayy neşem pek bir yerinde bugün temizlik yapmayı düşünüyorum ev berbat durumda utanç duydum :) vakit bulursam saçlarıma fön çekiciimm saçlarım çok uzun ve gür olduğundan deli kadınlar gibi görünüyoruummm :) Sizlere güzel pozitif enerji gönderiyorum HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN
cok sevındım senın adına.benım kızım zaten oyle cok huysuz degıl arada nefes almama ızın verıyor.anca kayınvalıdeme yardım edebılıyorum saclarım aynı berbat durumda.gercı dokule dokule kalmadı ya neyse.valla oturup hep bırlıkte bır kahve ıcebılsek ne guzel.yaza ınsallah bebıslerımızı alıp toplanırız.bız esrayla gorusucez umarım daha kalabalık oluruz hepınız gelırsınız.
Bende gelmek isterim ama uzagim size.
uzulme canım bızım karsıda evımız var kıra almaya geldıgımızde onceden haberlesıp gorusuruz senınle..yeterkı gercekten gorusmek ısteyelım..
yuzustu diyecektim:)
sımdı hastaneden geldık kızım oksurmekten mahfoldu ama doktor bısey yok dedı gozlerı yasarıyor,hapsırıyor offff canım sıkıldı ıyıce yaaa
merhaba kızlar,
benim kızımda 2 ay 20 günlük oldu. çok benzer sıkıntılar yaşıyoruz size sormak istediğim şeyler var, bebeğiniz ayda ne kadar kilo alıyor? benimki ortalama 600gr alıyor doktorum az olduğunu söyleyip mama başlamak istedi ama ben reddettim. mama vermiyorum çünkü ilk 2 ay sütüm azdı, 2 aylıktan itibaren arttı buay ki kilo alımınada bi bakmak istiyorum bide çocuk doktoru arkadaşım aylık 500gr altında değilse mama gerekli değil dedi. sizin doktorlarınız ne diyor?
emziğe alıştırmak için biz şekerli suya batırıp veriyoruz, uyurken çok yardımcı oluyo, yada bi yere giderken filan. ilk aylar aşırı gaz sancısı varken sadece şekerli emzikle susturabiliyoduk, zararlımı bilmiyorum ama emziğin üstünde kalan şeker o kadar az ki hani eser miktarda derler ya, çocuğun sabaha kadar ağlayıp yıpranmasından iyidir diyorum. bazende ( uyutacağım zaman) sadece suya bandırıpta veriyorum onuda seviyo.
Tabii kolayi seviyor kuzular... Benim kizcede biberon tutmuyor ek gidalarda naapcaz bilmem artikinsallah duzen kurabilirsin arkadasim benim dogum raporum bitti normalde bugun ise donus tarihim ama isi biraktim benim pamugum huysuz ne bakici katlanir ne annem kaynanam he onlar katlanirda benim kadar ozenli olmazlar biliyorum.. Aglatmamak icin her yolu deniyorum kucagimda gezdirmekten kolum agriyor ne annem ne k.v yapamaz bu kadarini... Bende tek cozum isi birakmakta buldum. İznini uzatmissin 6.ayda toparlanir pamugun...
Anladim canim deki esra kizina kac kere bez aldin derim ki hico isleri babamiz yaptigi icin ogrenemedim... Reklamlar dan az biraz kaptim biseyler kiz bu ishal nadil bisey bebeklerde e bebek bu hep sulu yapiyo nerden anliycaz
benımkıde oyleydı ben bebegımın mamasını doktorun onerısıyle pırıncı kayatıp suyuyla mama yapmakta buldum cozumu allaha sukur hıc kusmuyor.mama kullanıyorsan dene derım
benim kimda da ayniydi, gunde 5 kez hem o hem ben kiyafet degisiyorduk, ben doktora goturmedim, annem israrla normal diyip duruyordu. 2,5 aylik olunca kesildi kusmalar kendiliginden..
.bugun gene bebegim cok kustu.cok caresizim o kustukca benim moralim iyice yerlere iniyor.allahim bu kadar zor olabilirmi bir bebegin bakimi.benim gibi bebegi cok kusan var mi arkadaslar.ne yaptiysam hangi doktora gttiysem care bulamadim.onlara gor kilo aliminda sikinti yoksa normal.oysa kilo alimi cok yavas ilerliyor.bu kadar kusma olamaz ya.her beslenmenin pesine uc dort defa kusuyor.kusmadik yataak yorgan hali koltuk kalmadi.giyecek ust bulamiyoruz bazen.allahim yardim et noooluuur
Prima premium care malesafki oda ise yaramiyor
Kizlar bebislrrinize eldiven takiomusunuz hala. ben hala su tirnak kesme isine isinamadim. cok korkuyorum. Sizler nadil yapioyorsunuz. yavrumun elinde hala eldivenleri. gorumcem kesio o da yakin olmadigindan sık sık gelemiyo ve uzuyo oglumun tirnaklari.