2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bende 52yle hamike kaldim 70 le doguma gittim 58 e kadar indim. Fakat tatli krizleri yasadgmdan 60 a ciktim. sizde oylemisiniz tatli yemeden duramiyorum. Senin uc kilo fazlaligin var hicbisey verirsin. ben sekuz kiloyu nsl vericm uzerime yapsti resmn. hicbi kiyaftm olmuyo hala hamile pantolonumu giyiyorum.

bende ilk ay giydim hamile pantolonu giyiyordum moralim cokbozuluyordu. cok sukur kirkim cikinca kotlari giymeye basladim. gobek bendede varne yazikki. 6 aylik olsun kizim spora gitmeyi dusunuyorum firsat bulabilirsem

bende ilk ay giydim hamile pantolonu giyiyordum moralim cokbozuluyordu. cok sukur kirkim cikinca kotlari giymeye basladim. gobek bendede varne yazikki. 6 aylik olsun kizim spora gitmeyi dusunuyorum firsat bulabilirsem

Ne guzel kotlarin oluyorsa benim baldirdan yukari cikmiyor. fakat gobek ve gogus disinda membunum halimden. cok zayiftim cunku simdi iyi duruyorum. tabi gobek canimi sıkiyor.

Bende de sen gibi uc kilo fazla kaldi oda ne ileri ne geri:-)ama ben bi yerde okumustum annenin ac kalma ihtimaline karsi uc dort kilo depo niyetine kalirmis maalesef.heleki benm bebegim hc durmuyor ve ben sadece iki ogub yemek yiyorum cogu zaman ne ileri ne geri ve okadarda uykusuz ve harekete ragmen:-(

ben de diyorum bu son 3 kilo neden yapisti kaldi..

Bende 52yle hamike kaldim 70 le doguma gittim 58 e kadar indim. Fakat tatli krizleri yasadgmdan 60 a ciktim. sizde oylemisiniz tatli yemeden duramiyorum. Senin uc kilo fazlaligin var hicbisey verirsin. ben sekuz kiloyu nsl vericm uzerime yapsti resmn. hicbi kiyaftm olmuyo hala hamile pantolonumu giyiyorum.

ben de hala hamile pantolonumu giyiyorum malesef.. kemiklerim mi irilesti nedir kalcamdan yukari cikmiyor pantolonlar, inat ettim yenisini de almiyorum kilo verene kadar, ama o son 3 kilo gitmek bilmiyor valla

selam kızlar nasılsınız büyük kızım hasta ateşli ve kusuyo berbatım bebekle zor oldu baya bu arada bende daha hiç hastalanmadım berbat sinirliyim yorgunum offf şu yaz gelsede rahatlasak acık:KK43:((

Ne guzel kotlarin oluyorsa benim baldirdan yukari cikmiyor. fakat gobek ve gogus disinda membunum halimden. cok zayiftim cunku simdi iyi duruyorum. tabi gobek canimi sıkiyor.

cok sukur kotlarim oluyor gebelikte cok kilo almamistim 13 kilo aldim ama kimse inanmiyordu vucydumda kilo yoktu top gibi bi karnim vardi sivri mi sivri.bu yuzden kizimi hep erkk bebek sandilar

slm kızlar nasılsınız? :KK16:

gelemedim uzun zamandır. 2 hafta oldu işe başlayalı önce annemlerle kaldı doruk, 4 gündür de bakıcıya gidiyoruz

hergün vicdan azabıyla bırakıyorum oğlumu :KK14:

sütüm de gündüz yeterli olmamaya başladı 1 ya da 2 öğün mama vermeye başladık

mama öncesi başlayan alerjisi mamayı verdiğimiz ilk gün tavan yaptı oğlumun, pazartesi gecesi acile gittik, heryanı kabarmıştı

salı kendi doktorumuza gittik şükür ciddi bir durum yokmuş, bana çikolata, yumurta ve baharatları yasakladı

çok şükür gündüz sakin duruyormuş oğlum, ilk 3 gece çok fena acısını çıkardı bizden tabi

bırakmamıza tepki verdiğini düşündüm hep :KK14: çok canım sıkılıyor :KK14: :KK14:

Canim cok merak ettim sizi.. Dusundum bu kiz ise basladi daha sk gelirdi diye ama sen hic gelmeyince aklima bin turlu sey geldi.. Sukur ki iyisiniz kuzuna gecmis olsun allah beterinden korusun.. Her gunumuz bi olay bizimde boyle boyle buyucekler insallah. Skma canini kendini suclama sen tek degilsin oyle dusun calisan anne coook...

Merhaba kızlar.bugun hastaneye kontrole geldık kızımı hastaneye yatırdılar cok uzgunum.suan hastanedeyız.aglamaktan yorgun dustu ve uyudu.

Bugun pamugum agladi neden bilmiyorum aslinda tahmin ediyorum esimin kucagindaydi babanneside oturdugu yerden seviyordu kizimi eliyle alkis yapti kizim bi sicradi kollarini acarak iki tarafa bi duraksadi ve arkasi siddetli bi aglama ve gozlerinden yaslar suzuldu icim parcalandi emzirip sakinlestlrene kadar mahfolduk aglamaktan memeyide zor bela tuttu... Gozunden yas geldi ya :KK14:

selam kızlar nasılsınız büyük kızım hasta ateşli ve kusuyo berbatım bebekle zor oldu baya bu arada bende daha hiç hastalanmadım berbat sinirliyim yorgunum offf şu yaz gelsede rahatlasak acık:KK43:((

İyi degiliz canim skintilardayiz yine of ya nesi varmis kuzunun oy ben bi taneye yetisemezken allah yar ve yardimcin olsun. Kuzuna acil sifalar versin allah...

benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..

kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...

biberon icmiyor sadece emiyor hemde tejemeyihuzurlutsa elinicokistahli emmiyorsa doymus diyorum. ama tek meme emdigi icin saatte bir emmek istiyor. doymadigini yada aciktigini genelde elini emerek belli ediyor. farketmezsem yaygarayi kopariyor cani cok yanmis gibi agliyor

kizmda ilk iki ay gunde 4-5 defa hickirik olurdu bugunlrde 2 ye dustu. anne karnindaykendecok fazla hickirik okurdu. dokror normal dedi. ama kuzum sinir okuyor cok rahatsiz ediyor

biberon icmiyor sadece emiyor hemde tejemeyihuzurlutsa elinicokistahli emmiyorsa doymus diyorum. ama tek meme emdigi icin saatte bir emmek istiyor. doymadigini yada aciktigini genelde elini emerek belli ediyor. farketmezsem yaygarayi kopariyor cani cok yanmis gibi agliyor

Benim oglumda biberon icmiyor ve aciktiginda istahla elini emiyor bi yandanda agliyor. doydugunuda memeyi birakmasindan anliyorum. yaklasik yirmi dk emdikten sonra kafadini gericekip mememi agzndan cikariyor ve huzurlu oluyor. suutumun yettigini ise oglumun huzurundan anliyorum. aglamiyorsaki benim oglum acktiginda yikiyor ortaligi karni doyuyor demktir. ayrica gogusletim dolu oluyo sizliyo ve arada sıkiyorum sut geliyo bayagi. demekki sutum var diyirum.

X