2012 Ekim bebekleri büyüyor

umarım tekrarlamaz..cunku zor bır amelıyat ama esım dedı kı senın amelıyatın yarım saat surdu 3 gun kendıne gelemedın.abım amlıyathaneden nerdeyse yuruyerek gelıcektı dedı nasıl ıs anlamadım.ben 45 dk o 4 saat uyutuldu...
İnsallah canim ya merak ettim neydi rahatsizligi ozel degilse paylasabilir misin? Sen spinal mi olmustun?

ben normal kasıgıyla verıyorum sevıyor kızım alıstı artık ılac ıcmeye kuzum..ya bıde sana bısey sorcam demır ılacı kullanıyormusun sen devıt 3 kullanıyorsundur ama dıgerını merak ettım

Devit3 kullaniyoruz digeri ne kiz baska bisey kullanmiyoruz... Ha birde kan ilacini sordum 4.aydan sonra vercekmisim kuzuma istedim de erken dediler..

Kizlar bebislrrinize eldiven takiomusunuz hala. ben hala su tirnak kesme isine isinamadim. cok korkuyorum. Sizler nadil yapioyorsunuz. yavrumun elinde hala eldivenleri. gorumcem kesio o da yakin olmadigindan sık sık gelemiyo ve uzuyo oglumun tirnaklari.

İnsallah canim ya merak ettim neydi rahatsizligi ozel degilse paylasabilir misin? Sen spinal mi olmustun?

ben genel anestezı oldum canım acıl sezeryandı ya benım kı..tukuruk bezı kanserı dedıler,sonra ıyı huylu dedıler.kulak arkasındakı o bezelerı aldılar sımdı ınceleıcek sanırım ondan sonra cıkıcak ne oldugu.ama sımdılık beklemedeyız.abım bılıyorsada bıze soylemez,belkı esım hastanede ogrenır ne oldugunu...

Kizlar bebislrrinize eldiven takiomusunuz hala. ben hala su tirnak kesme isine isinamadim. cok korkuyorum. Sizler nadil yapioyorsunuz. yavrumun elinde hala eldivenleri. gorumcem kesio o da yakin olmadigindan sık sık gelemiyo ve uzuyo oglumun tirnaklari.

Biz1aydir kurtulduk eldivenlerden kiz hatirliorum seni kes biseycikler olmaz allahin izniyle... Dun gece emzirmek icin kalktim kizimin elleri buz tutmustu yavrum yaa hemen normal eldiveni gec kozmonot montunun eldivenlerini gecirdim eline ici pamuklu diye. Artik geceleri kullanmaya karar verdim..

ben genel anestezı oldum canım acıl sezeryandı ya benım kı..tukuruk bezı kanserı dedıler,sonra ıyı huylu dedıler.kulak arkasındakı o bezelerı aldılar sımdı ınceleıcek sanırım ondan sonra cıkıcak ne oldugu.ama sımdılık beklemedeyız.abım bılıyorsada bıze soylemez,belkı esım hastanede ogrenır ne oldugunu...
Anladim canim allah dert veripte derman aratmasin insallah... Tekrar tekrar gecmis olsun.

Biz1aydir kurtulduk eldivenlerden kiz hatirliorum seni kes biseycikler olmaz allahin izniyle... Dun gece emzirmek icin kalktim kizimin elleri buz tutmustu yavrum yaa hemen normal eldiveni gec kozmonot montunun eldivenlerini gecirdim eline ici pamuklu diye. Artik geceleri kullanmaya karar verdim..

Evet esra hala kesemedim yaa. cok canimi skiyo bu konu. ilk kesme deneyimimde canini acittim bi dahada alamadm elime tirnak makasini. Uykydami kesiyorsun sen. ay banyo bile yaptrabiliyrm tek basima buna cesaret edemiyorum.

Evet esra hala kesemedim yaa. cok canimi skiyo bu konu. ilk kesme deneyimimde canini acittim bi dahada alamadm elime tirnak makasini. Uykydami kesiyorsun sen. ay banyo bile yaptrabiliyrm tek basima buna cesaret edemiyorum.

kız sen nerde oturuyorsun?en sonunda ben gelıp kesıcem valla:128:

Evet spinal sez.oldum bende. Sanirim bel agrilarimda onla alakali hos kiziminda buyuk payi var :KK1: kucakta geziyor prenses

benım hıcbırseyım kalmadı allaha sukur sankı normal dogurmus gıbıyım..son dk da sezeryana gırmeseydım daha ıyı olucaktı ya neyse..benımkıde butun gun kucakta valla...

Evet uykuda kesiyorum neee banyo yaptirabiliomusun :nazar: ben hala yanliz yaptiramiyorum esimle yikarken bile suyu doken kisimim ben ellerim titriyor... Kotu bi deneyim olmus senin icin korkunu anliyorum off kuzular of

Kizlar ben ciktim sarjimda bitti bitecek.. İyi uykular kuzulariniza ve size... Yarina toplasalim burda :KK1:

Evet uykuda kesiyorum neee banyo yaptirabiliomusun :nazar: ben hala yanliz yaptiramiyorum esimle yikarken bile suyu doken kisimim ben ellerim titriyor... Kotu bi deneyim olmus senin icin korkunu anliyorum off kuzular of

Banyodan korkmuyorum ben hallediyorum cok sukur. valla dedigin gibi deneyim kotu olunca cesret bitti gitti. ama mecburum kesicem. senin prenses birseyler tutabiliyomu peki ne kadarlik oldu. ben gun icinde eldivnini cikariyorum oyuncklrina kolunu uzatiyo gibi ama tutamiyo henuz. elleri elfivrnde fiyemi acaba diyorum taniyamiyo hala yoksa erkenmi

Canim banada ugra gel pamugumu yika teyzesi cok korkunc bisey bebek yikamak...
gelır yıkarım kız gelıcemde zaten sen bı telefon no sunu hallet.daha sık konusuruz..
kız sen nerde oturuyorsun?en sonunda ben gelıp kesıcem
Valla gel kes. ben istanbulda oturuyorum ama karsi tarafta kozyatagi. yakinlarda olsan gelirdin:KK5:
valla yakın olsan gelırdım.gercı esra yakın daha ona gıdemedım gorusemedık aynı semt teyız aramız 10 dk bıle yok..
Kizlar ben ciktim sarjimda bitti bitecek.. İyi uykular kuzulariniza ve size... Yarina toplasalim burda :KK1:

toplasalm kız..hadı ıyı geceler sana ve kuzuna canım arkadasım:KK16:

canım salyaları akıyordu ama ben anlamadım muayenede doktoru soyledı...
kız emzık tutmayanlar aventın kını tutuyor.bıberon ıcınde chıcco step up al aynı anne gogusu gıbı oldugundan alır bence...

gazı var bence canım gaz ılacı veya acı elma yagı sursene ayaklarına...yada sallanan besıgı anakucagı felan cok fayda edıyor

Günaydın güzel anneler..Sonunda kızımı rahatça emzirme yolunu buldum:) emzirirken ninni söyleyince çok güzel emiyor ve sonrasında uyuyor.. Ha hayyy çok mutluyum.. Demekki kizimin canı emzirirkende ninni istiyormuş :) Sanırım böyle böyle birbirimizin huylarını anlıcaz şu en mışıl mışıl uyuyor..Şuan kahve keyfi yapıyorum gelin beraber yapalım :) Ayy neşem pek bir yerinde bugün temizlik yapmayı düşünüyorum ev berbat durumda utanç duydum :) vakit bulursam saçlarıma fön çekiciimm saçlarım çok uzun ve gür olduğundan deli kadınlar gibi görünüyoruummm :) Sizlere güzel pozitif enerji gönderiyorum HEPİNİZE GÜNAYDINNNNNN

X