- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
ah be canıım.huggıes denedın demı sen.evy baby denesene cok memnun olan var...Kizim 3,5 aylik oldu ama daha bez sorununu cozmus degilim gunde 3defa bastan asagi ustdegisiyoruz cunku her defasinda kaka oluyor cok yorulduk ana kiz
ben de aynisini yasadim, kakali kiyafet yikamaktan bikmistim, o aralar prima yeni bebek kullaniyordum, yesil olani, cunku Prima premium care yoktu burda. Annemlere gidince Premium Care'e gectim beyaz olana, Ve artik bir damla bile sizmiyor, kokunden hallettik diyebilirim, sen hangisini kullaniyorsun cnm?
ben de aynisini yasadim, kakali kiyafet yikamaktan bikmistim, o aralar prima yeni bebek kullaniyordum, yesil olani, cunku Prima premium care yoktu burda. Annemlere gidince Premium Care'e gectim beyaz olana, Ve artik bir damla bile sizmiyor, kokunden hallettik diyebilirim, sen hangisini kullaniyorsun cnm?
Masallah subhanallah allah nazarlardan esirgesin prensesini
ah be canıım.huggıes denedın demı sen.evy baby denesene cok memnun olan var...
benım kıza ıkısıde yaramadı hatta prımanın turuncusuda sarısıda yaramadı..huggıes yok mu orda?
merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. 5 ekim de kizimi dunyaya getirdim.38+0 da sezeryan ile 3700 kg 50 cm okarak dogdu. fakat dogdugu gunden beri sag memeyi reddetti. sadece geceleri sag tarafi emiyor. surekli duzenli sagmadigim icin iyicede azaldi sag tarafta sut. neyse kizim 3 ay 5 gunluk ve 3 aylik kontrolunde 6600 kg boy 63 cm ve bas cevresi 41 cm. sizde bevegimin tek memeye gore gelisimi nasil? sizlerin bebeklerinin kilosu ne ve be ike besliyorsunuz
Hosgeldin aramiza kuzucugunu gule oynaya buyut canim... Bence gayet guzel gelisimibende 23 eylulde 38.haftamizds 3.360 kg 48 cm dogurdum kizimi suan 6.500 gr boyumuzda62 cm niye almiyor acaba ucu ice mi donuk? Kizcem anne sutu aliyor sadece dr.yeterli buluyor...
Denedim tatlim onuda denedim evy baby ve molfiks canbebe denemedim nedenini inan bilmiyorum evy babyden denemeye basliyim en iyisi... Turuncusu sarisi ne ki ben hic bilmiyorum onlari...
sag memenin ucu sola gore ddaha kucuk bu yuzden ilk dogdugunda bur kac defa agzindan cikip sut genzine kacti. sinir oldu artik neyapsamgunduz almiyor ondangectim biberonla icse onada razuyim sagip vercem. tek solu emdigi icin saat basi emiyor. buda banazor okuyor sosyal hayat 0 . aof sinavina gittim sadece 2 saat ayru kaldik diye aglata aglaya bir hal olmus. 6 aylikjen ise baslaycm umarim duzelir
yok ekonomık yok hesaplısı ıste her cesıdı var.ben huggıesden memnunum ama 3 gundur ıshal olduu ıcın sızdırıyor
ıshal oldugu zaman kesın anlarsın.ben hep kendım alıyorum esım pek alamaz o benı nereye ıstersem goturur ıstedıımı alır ama ben secerım hep gıt al desem yanlıs alır gelır.ece uyudu canım sıkılıyor esımle kaynım hastanedeler aklım onlarda bıde esım olmadan asla uyuyamam her an bısey olucakmıs gıbı hıssedıyorumAnladim canim deki esra kizina kac kere bez aldin derim ki hico isleri babamiz yaptigi icin ogrenemedim... Reklamlar dan az biraz kaptim biseyler kiz bu ishal nadil bisey bebeklerde e bebek bu hep sulu yapiyo nerden anliycaz
Yok yok pamuk kuzum bu emzigide tutmiycak ogg yapiyo gozler kipkirmizi ama elini kiyafetini ve tum kumas cesitlerini itinayla kemirip cok cok cok emiyor... Napcam ben sagi solu emmese denemiycem bile emzik vermeyi ama saldiriyor resmen...
ıshal oldugu zaman kesın anlarsın.ben hep kendım alıyorum esım pek alamaz o benı nereye ıstersem goturur ıstedıımı alır ama ben secerım hep gıt al desem yanlıs alır gelır.ece uyudu canım sıkılıyor esımle kaynım hastanedeler aklım onlarda bıde esım olmadan asla uyuyamam her an bısey olucakmıs gıbı hıssedıyorum
Tabii kolayi seviyor kuzular... Benim kizcede biberon tutmuyor ek gidalarda naapcaz bilmem artikinsallah duzen kurabilirsin arkadasim benim dogum raporum bitti normalde bugun ise donus tarihim ama isi biraktim benim pamugum huysuz ne bakici katlanir ne annem kaynanam he onlar katlanirda benim kadar ozenli olmazlar biliyorum.. Aglatmamak icin her yolu deniyorum kucagimda gezdirmekten kolum agriyor ne annem ne k.v yapamaz bu kadarini... Bende tek cozum isi birakmakta buldum. İznini uzatmissin 6.ayda toparlanir pamugun...
Bende gecen anneme gittim ya kalmaya kocamida surukledim pesimden evdeyken oyle anlasmamistik guya biz ana kiz kalcaktik annemde ama is donusu naptim ettim esiminde gelmesini sagladim hele hele 21araliktabendede var o takinti diyor annene birakayim seni acilirsin yok birakamiyorum o'nu e esimde rahat edemiyo annemlerin yaninda uzanamiyor haliyle... Canim ameliyatta mi su an kaynin?
bizimkide pek yaramaz sorma teyzesi benimde dogum iznim p.tesi bitti rapor aldim. rapor ve yillik iznimle 6 ayi botirecm devlet isi oldugu icin istifa edemm kredimiz olmasa ucretsz alirdim. annembakacak sut iznim oldugu icun iki deevde olcam ek gidaya gecerse sorun olmaz diye dusunuyorum.
oglen 12 de gırdı 15.30 da cıktı sukur kı ıyı ama kaynanam uzulmesın dıye bugun amelıyat olucagını soylemedıler.kaynanam anladı esımde abımde evden dısardaa pek vakıt gecırmezler evde ps oynarlar.annemde benı kandırdınız dıyor benden laf almaya calısıyor sımdıde yatagında aglıyor.evlat ıste 2 yasında da olsa 30 yasındada olsa aynı
İyi bari cok sukur allah kimselere dermansiz dert vermesin... Anne olmak baskaymis simdi anliyabiliriz k.v .ni allah guc kuvvet versin insallah...
Tugce ece'nin surubunu nasil veriyodun suprax i. Biz kasik aldik once olcege koyup ardindan kasiga damla damla koyup veriyoruz biraz kati kivamli ya yapiskan gibi kizim ilj gun sevdi simdi yuzunu eksitip akitiyor... Ki damla damla veriyoruz.