2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bebeklerin cildi cok cok hassas, bu nedenle eger her aksam yikiyorsan ve sampuan vs kullaniyorsan ondan olabilir. Bize doktorumuz 3-4 gunde bir yikamamizi onerdi, ve sampuan kullanmak istiyorsak da sadece haftada bir kez sampuan surmemizi tavsiye etti, aksi takdirde sampuan ya da yaglara karsi alerji, kuruma olabiliyor. Bir de bebe yaglari yerine eger masaj yapmak istiyorsan bitkisel yaglari kullanmani tavsiye ederim.

Canim hosgeldin bebegini gule gule buyut insallah. Bende o sekilde dusunup asla yuzustu yatirmadim simdilerde emeklemesi rahat olur ilerde dusuncesiyle oyun oynarken yatiriyorum kizim hic hoslanmiyor ihh ihh yapip duruyor hemen kaldiriyorum..

Sirt kaslarinin gelismesi icin sirt ustu yatirmak cok onemliymis gunde birkac saat, ama benim kizim da 10 sn sonra mizirdanmaya basliyor, kaldirmazsak ciglik cigliga, hic hoslanmiyor aynen.

bende e-bebekten alıyorum herseyını.o acılan magzaya gıdıcem ama fırsat olmadı,esım ınternetten alısverıs yapmayı sevmıyor alamıyorum malesef....
allah kolaylık versın canım bende 2 ev aldım 1 yıl daha var borcları,bende calısmıyorum 1 yıldır..o yuzden kayın valıdemde kalıyoruz kı ac kalmayalım dıye
masallah subanallah buyumus kız adasımız...
ıyı barı ogrenırsın almanyanın hangı sehrındesın sen?cok ozledı m oraları yaaa

sımdı hastaneden geldık kızım oksurmekten mahfoldu ama doktor bısey yok dedı gozlerı yasarıyor,hapsırıyor offff canım sıkıldı ıyıce yaaa

Sagol arkadasim geccekde nasil benim beyazim yok ama henuz oyy gelsin artik o gunler ben 2.bebek istiyordum ya artik istemiyorum kizce yeter bize,buyutebilirsem ne ala...

merhaba kızlar,
benim kızımda 2 ay 20 günlük oldu. çok benzer sıkıntılar yaşıyoruz size sormak istediğim şeyler var, bebeğiniz ayda ne kadar kilo alıyor? benimki ortalama 600gr alıyor doktorum az olduğunu söyleyip mama başlamak istedi ama ben reddettim. mama vermiyorum çünkü ilk 2 ay sütüm azdı, 2 aylıktan itibaren arttı buay ki kilo alımınada bi bakmak istiyorum bide çocuk doktoru arkadaşım aylık 500gr altında değilse mama gerekli değil dedi. sizin doktorlarınız ne diyor?

emziğe alıştırmak için biz şekerli suya batırıp veriyoruz, uyurken çok yardımcı oluyo, yada bi yere giderken filan. ilk aylar aşırı gaz sancısı varken sadece şekerli emzikle susturabiliyoduk, zararlımı bilmiyorum ama emziğin üstünde kalan şeker o kadar az ki hani eser miktarda derler ya, çocuğun sabaha kadar ağlayıp yıpranmasından iyidir diyorum. bazende ( uyutacağım zaman) sadece suya bandırıpta veriyorum onuda seviyo.

oncelıkle 600 gr az degıl tatlım benım bebegım 900 gr felan alıyordu sımdı buraz dustu canım 20 gunde 400 gr almıs.kızım suanda 6000gr dı en son...sekerlı su zararlı dıye bılıyorum canım yavas yavas alıstı benımkıde..seker,tuz,bal,kesınlıkle 1 yasından once yasak.ben bugun muhallebı verdım kopekcıkk yalanıp duruyorr..ınsallah gaz olayını atlatırsınız canım saglıkla buyut bebısınıı

Canim benim kizimda ilk 2ay 1.250 kg aldi 3.ayy 600 gr. Mamaya baslamak istedim yari yariya dusunce gerek s.ocagindaki ebe gerekse dr.muz reddetti. 600gr yeterliymis... Ben biseylere batirip verme taraftari olmadim ki beni birakmasin diye.. Emzik savasimiz suruyor...

.bugun gene bebegim cok kustu.cok caresizim o kustukca benim moralim iyice yerlere iniyor.allahim bu kadar zor olabilirmi bir bebegin bakimi.benim gibi bebegi cok kusan var mi arkadaslar.ne yaptiysam hangi doktora gttiysem care bulamadim.onlara gor kilo aliminda sikinti yoksa normal.oysa kilo alimi cok yavas ilerliyor.bu kadar kusma olamaz ya.her beslenmenin pesine uc dort defa kusuyor.kusmadik yataak yorgan hali koltuk kalmadi.giyecek ust bulamiyoruz bazen.allahim yardim et noooluuur

benımkıde oyleydı ben bebegımın mamasını doktorun onerısıyle pırıncı kayatıp suyuyla mama yapmakta buldum cozumu allaha sukur hıc kusmuyor.mama kullanıyorsan dene derım

Canim allah yardimcin olsun siddetli mi kusuyor yoksa sizinti seklinde mi,fazlasini cikartiyor olabilirmi. Benim kizimda 1ve2.ay arasi kustu baya baya fiskirir tarzda agizdan burundan 1su bardagi dolusu cikardigi zamanlari bilirim zor atardik canimizi hastaneye kusmaktan yorgun duserdi dr.reflu olabilcegini soyledi ve emzirdikten sonra 15dk kadar yari dik pozisyonda tutmami ve sarsmamami istedi ve gercekten ise yaradi artik emzirdikten sonra altini bile degistirmez olmustum 15dk kakali bekliyordu yavrum.. Gecmis olsun canim.

Kizim 3,5 aylik oldu ama daha bez sorununu cozmus degilim gunde 3defa bastan asagi ustdegisiyoruz cunku her defasinda kaka oluyor cok yorulduk ana kiz

benim kimda da ayniydi, gunde 5 kez hem o hem ben kiyafet degisiyorduk, ben doktora goturmedim, annem israrla normal diyip duruyordu. 2,5 aylik olunca kesildi kusmalar kendiliginden..

Kizim 3,5 aylik oldu ama daha bez sorununu cozmus degilim gunde 3defa bastan asagi ustdegisiyoruz cunku her defasinda kaka oluyor cok yorulduk ana kiz

ben de aynisini yasadim, kakali kiyafet yikamaktan bikmistim, o aralar prima yeni bebek kullaniyordum, yesil olani, cunku Prima premium care yoktu burda. Annemlere gidince Premium Care'e gectim beyaz olana, Ve artik bir damla bile sizmiyor, kokunden hallettik diyebilirim, sen hangisini kullaniyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…