- 12 Eylül 2011
- 749
- 39
Allah nazarlardan saklasin. masallah ece kiza. boyle bi gelin isterim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar. bir kaç gündür bebeğimin saç dipleri adeta pul pul olmuş bir ay önce konak vardı temizlemiştim konaktan. şu anki sanki kepek gibi iki gündürde sırtı aynı şekilde pul pul. kuruluktanmı acaba, odası nemsiz olduğundan olabilirmi. birde her akşam yıkıyorum dalin bebek yağı ile masaj yapıyorum buna rağmen cildi kurumu acaba, cildi kuru olsa saç dipleridemi kuruluktan olur. bir öneriniz varmı bununla ilgili. bu arada sırtına bepanten sürüyorum ama kar etmiyor.
Canim hosgeldin bebegini gule gule buyut insallah. Bende o sekilde dusunup asla yuzustu yatirmadim simdilerde emeklemesi rahat olur ilerde dusuncesiyle oyun oynarken yatiriyorum kizim hic hoslanmiyor ihh ihh yapip duruyor hemen kaldiriyorum..
bende e-bebekten alıyorum herseyını.o acılan magzaya gıdıcem ama fırsat olmadı,esım ınternetten alısverıs yapmayı sevmıyor alamıyorum malesef....ben genelde e-bebekten alışveriş yapıyorum netten ama kalmamış orda sadece bpa sız nuk vardı onuda beğenmedim , Avrupa'nın En Büyük Bebek Mağazası İstanbul-Bostancı E5'de! hellobaby.com.tr bu sitede bulduk hemde kampanyadaydı , halada devam ediyo sanırım , alıcaksan kaçırma çünkü 3 tanesinde baya fiyat fark ediyo
allah kolaylık versın canım bende 2 ev aldım 1 yıl daha var borcları,bende calısmıyorum 1 yıldır..o yuzden kayın valıdemde kalıyoruz kı ac kalmayalım dıyeöfff hiç sorma canım o konuları , ben evlendiğimden beri eşim çalıştırmıyor ve biz birde ev kredisi ödüyoruz bu arada Allah yardımcımız olsun artık hepimizin Allahtan mama derdi yok şu an kızımın sadece anne sütü emiyor , asgari ücretle geçinenlere ve bebek büyütenlere zaten madalya takmak lazım :26:
masallah subanallah buyumus kız adasımız...
ıyı barı ogrenırsın almanyanın hangı sehrındesın sen?cok ozledı m oraları yaaaSorma cok zor oldu, Ingilizcem iyi ama almanca sifir. Gelmeden once o sinava yonelik hazirlayan bir kitap getirttim almanyadan, daha once cikmis sorularla direk hedefe hazirliyor. 3 hafta calistim oturup, mecbur kalinca kasiyor insan, ve gectim sinavi. baslangic seviyesini gecmen gerekiyor zaten, ama nasil gectim bilmiyorum, su anda 2 kelime zar zor ediyorum :)
masumiyet maşallah kızına
kızlar bebeklerinize ne tür oyuncaklar aldınız 3 ayını geçti kızım:26::26:
Birde kızımın yanakları kırmızı kırmızı oldu neden acaba :26:
gazı bitti derken yine başladı sizde durumlar nasıl
Sirt kaslarinin gelismesi icin sirt ustu yatirmak cok onemliymis gunde birkac saat, ama benim kizim da 10 sn sonra mizirdanmaya basliyor, kaldirmazsak ciglik cigliga, hic hoslanmiyor aynen.
ıyı barı ogrenırsın almanyanın hangı sehrındesın sen?cok ozledı m oraları yaaa
sımdı hastaneden geldık kızım oksurmekten mahfoldu ama doktor bısey yok dedı gozlerı yasarıyor,hapsırıyor offff canım sıkıldı ıyıce yaaa
Umarim ogrenirim :) Hamburgtayim cnm.
Gecmis olsun kuzuya ( Insallah en kisa zamanda iyilesir.
çok geçmiş olsun geçicek inşallah bu günler , yine bakımlı hallerimize dönücez , gerçi ben hamileyken yanlardan saçlar beyazlaşmaya başladı ve hala daha devam ediyor emzirdiğim için boyamak istemiyorum , zaten emzirmesemde boyalar çok sakıncalı , napcam bilemedim
merhaba kızlar,
benim kızımda 2 ay 20 günlük oldu. çok benzer sıkıntılar yaşıyoruz size sormak istediğim şeyler var, bebeğiniz ayda ne kadar kilo alıyor? benimki ortalama 600gr alıyor doktorum az olduğunu söyleyip mama başlamak istedi ama ben reddettim. mama vermiyorum çünkü ilk 2 ay sütüm azdı, 2 aylıktan itibaren arttı buay ki kilo alımınada bi bakmak istiyorum bide çocuk doktoru arkadaşım aylık 500gr altında değilse mama gerekli değil dedi. sizin doktorlarınız ne diyor?
emziğe alıştırmak için biz şekerli suya batırıp veriyoruz, uyurken çok yardımcı oluyo, yada bi yere giderken filan. ilk aylar aşırı gaz sancısı varken sadece şekerli emzikle susturabiliyoduk, zararlımı bilmiyorum ama emziğin üstünde kalan şeker o kadar az ki hani eser miktarda derler ya, çocuğun sabaha kadar ağlayıp yıpranmasından iyidir diyorum. bazende ( uyutacağım zaman) sadece suya bandırıpta veriyorum onuda seviyo.
merhaba kızlar,
benim kızımda 2 ay 20 günlük oldu. çok benzer sıkıntılar yaşıyoruz size sormak istediğim şeyler var, bebeğiniz ayda ne kadar kilo alıyor? benimki ortalama 600gr alıyor doktorum az olduğunu söyleyip mama başlamak istedi ama ben reddettim. mama vermiyorum çünkü ilk 2 ay sütüm azdı, 2 aylıktan itibaren arttı buay ki kilo alımınada bi bakmak istiyorum bide çocuk doktoru arkadaşım aylık 500gr altında değilse mama gerekli değil dedi. sizin doktorlarınız ne diyor?
emziğe alıştırmak için biz şekerli suya batırıp veriyoruz, uyurken çok yardımcı oluyo, yada bi yere giderken filan. ilk aylar aşırı gaz sancısı varken sadece şekerli emzikle susturabiliyoduk, zararlımı bilmiyorum ama emziğin üstünde kalan şeker o kadar az ki hani eser miktarda derler ya, çocuğun sabaha kadar ağlayıp yıpranmasından iyidir diyorum. bazende ( uyutacağım zaman) sadece suya bandırıpta veriyorum onuda seviyo.
.bugun gene bebegim cok kustu.cok caresizim o kustukca benim moralim iyice yerlere iniyor.allahim bu kadar zor olabilirmi bir bebegin bakimi.benim gibi bebegi cok kusan var mi arkadaslar.ne yaptiysam hangi doktora gttiysem care bulamadim.onlara gor kilo aliminda sikinti yoksa normal.oysa kilo alimi cok yavas ilerliyor.bu kadar kusma olamaz ya.her beslenmenin pesine uc dort defa kusuyor.kusmadik yataak yorgan hali koltuk kalmadi.giyecek ust bulamiyoruz bazen.allahim yardim et noooluuur
.bugun gene bebegim cok kustu.cok caresizim o kustukca benim moralim iyice yerlere iniyor.allahim bu kadar zor olabilirmi bir bebegin bakimi.benim gibi bebegi cok kusan var mi arkadaslar.ne yaptiysam hangi doktora gttiysem care bulamadim.onlara gor kilo aliminda sikinti yoksa normal.oysa kilo alimi cok yavas ilerliyor.bu kadar kusma olamaz ya.her beslenmenin pesine uc dort defa kusuyor.kusmadik yataak yorgan hali koltuk kalmadi.giyecek ust bulamiyoruz bazen.allahim yardim et noooluuur
Kizim 3,5 aylik oldu ama daha bez sorununu cozmus degilim gunde 3defa bastan asagi ustdegisiyoruz cunku her defasinda kaka oluyor cok yorulduk ana kiz