Kizlar oneri icin tesekkurler... Bu avent nerde satilir burda bi eczaneye sorduk yoktu... İndallah tutar melegim ya oyle cokki emme icgudusu ama evdeki emzikleri tutmuyor kumas polar kemiriyor hava yutuyorbogazi tuy dolcak diyede endiseleniyorum.. Kac ay alayim 3-6 var mi mesela?
tatlım e-bebek torıum.bıberon ıcınde kesınlıkle chıcco step up dene derım.tutucaktır kızın.ben sıfır uc ay aldım hala onu kullanıyor emzıkte.
Tugcecim bu chicconun step up tombis olanini kullaniyosun genis agizli yilbasindan once carefourdan aptamil aldik onun yaninda hediyesiydi
Kizlar oneri icin tesekkurler... Bu avent nerde satilir burda bi eczaneye sorduk yoktu... İndallah tutar melegim ya oyle cokki emme icgudusu ama evdeki emzikleri tutmuyor kumas polar kemiriyor hava yutuyorbogazi tuy dolcak diyede endiseleniyorum.. Kac ay alayim 3-6 var mi mesela?
yok canm ben kullanmıyorum bende aldım o mamadan 4 tane ama kızım tutmadı o bıberonu
Hadi yaaa ben daha denemedim mama iki kutu aldim ama 2 no 6. Ayda baslayacam biberonu daha denemedim insaallah begenir yaa pek hevesle aldim
tatlım e-bebek torıum.bıberon ıcınde kesınlıkle chıcco step up dene derım.tutucaktır kızın.ben sıfır uc ay aldım hala onu kullanıyor emzıkte.
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama buyuk migros marketlede bile var.jokerden almistim ben.nettede var.emzigin uc altisi var.
Bizim mama masrafimiz henuz yok ama bunlar iyi gunlerimiz yarin bigun buyuyunce onu isterim bunu isterim diycek gelde alma... asgari uc.gecinen ailelerin allah yardimcisi olsun gercekten. Ki saydiklarin temel ihtiyaclar kuzularin haftasi haftasini tutmuyor kilo boy arttikca ciciler yenileniyor sampuan pisik kremi oooo ardi arkasi kesilmiycek... Canlari sag olsunda yeterki.bız ece dogdugundan berı avent kullanıyoruz chıccoyu tutamadı kuzum.bende daha o mamaları vermedım ama bıberonu denedım cunku zaten aventın 3 numarsını kullanıyoruz.pek bır fark olmadı.mamaya gelınce ece 1 haftada 900 gr mama yıyor.yanı bır buyuk kutu bıtıyor o yuzden bende aylık alıyorum dort kutu...allah hepımıze kolaylık versın mamaya 200tl verıyorum,bezede 75 tl verıyorum.ıslak mendılde 20tl.ayda bır kezde hastane desen 100 tl de oo.395 tl asgarı ucretle gecınenler nasıl yapıyor valla helll olsun....
bız ece dogdugundan berı avent kullanıyoruz chıccoyu tutamadı kuzum.bende daha o mamaları vermedım ama bıberonu denedım cunku zaten aventın 3 numarsını kullanıyoruz.pek bır fark olmadı.mamaya gelınce ece 1 haftada 900 gr mama yıyor.yanı bır buyuk kutu bıtıyor o yuzden bende aylık alıyorum dort kutu...allah hepımıze kolaylık versın mamaya 200tl verıyorum,bezede 75 tl verıyorum.ıslak mendılde 20tl.ayda bır kezde hastane desen 100 tl de oo.395 tl asgarı ucretle gecınenler nasıl yapıyor valla helll olsun....
Kizlar yok tutmadi pamugumevime cok yakin 5m migros vardi ama netten baktik e bebekten aldi esim off tutaydi keske ya nasilda guzel bi emzikmis benmi tutsam naapsam sipam benim bu ya cok huylu cooook... Denemeye devam edicem her firsatta.
Bizimki de uyanikken emmeyi reddediyor son 2 haftadir. Gercekten cok zor, uyusun uykusu gelsin de biraz emsin diye dolasiyorum tum gun, o da sadece 1-2 dakika,sadece geceleri besleniyor. Enfeksiyon belirtisi demek, tekrar bir doktora gosterelim biz en iiyisi..
Bunu duymak gercekten cok guzel umudumu var yanidenemeye devam et bence de canim cunku emzik uykuya rahat dalmayi sagliyo.ben de 2 hafta direndim ben agzina koydum oglum diliyle itdi her seferinde ama pes etmedim ve simdi bayila-bayila emio onceleri ogg yapan istemeyen oglus simdi emzik agzindan dusunce basiyo cigligi
Canim tek basina istahsizlik enf.nedeni degil.benim kizim istahsizliginin yani sira cok huysuz ve cok aglayan bi bebek olmustu... Sonuc olarak idrarinda enf.cikti.kizlar biraz rahatladim sizleri okuyupcunki benim oglum da 2 haftadir boyle uyanik oldugunda sadece 2 dak emiyo o da zorlukla yalniz uyurken guzel emiyo bizde de enf olabilirmi acep:44: keyfi yerinde az emse bile huzursuz da degil
tabiki var istemese bile agzinin kenarinda hazir tut elbet tutacakBunu duymak gercekten cok guzel umudumu var yanidarisi basimiza emse kendide rahatliycak kiz egiliyor kiyafetinin boyun kismindan yakaliyor 2buklum emmeye calisiyor agzindan cikincada agliyor.
bende oyle dusunuyorum insallah atlatirsiniz tez vakitteCanim tek basina istahsizlik enf.nedeni degil.benim kizim istahsizliginin yani sira cok huysuz ve cok aglayan bi bebek olmustu... Sonuc olarak idrarinda enf.cikti.
Kizcemi emzirirken goz goze bakismak paha bicilemez... Oyy boncuk boncuk bakiyor bide tum kizginligim gidiyor o an. Allahim acilarini gostermesin kuzularimizin.
bende almanyada dogdum buyudum 10 yıldır turkıyedeyım mallesef.malesef derken almanyaya alıskın oldugum ıcın cok zor gelıyor turkıyede yasamak.5 yıllık evlıyım.bende ıstanbul beylıkduzunde oturuyorum