2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar bu sabah uyandim 6 da kizimi emzirmek icin bi kalktim ki kulagim icten ice kasiniyor kasidim ve duymamaya basladim esimi kaldirdim tek kulagim la kendi sesimi zor isitiyordum cok korktum nasil bi ugultudur oyle neyseki gecti hemen randevu aldik kbb den yasayan var mi boyle bidurum? Gozumdede arpacik cikti aniden acaba korkudan mi ayy bisey cikcak basima :KK14:

Kizlar oneri icin tesekkurler... Bu avent nerde satilir burda bi eczaneye sorduk yoktu... İndallah tutar melegim ya oyle cokki emme icgudusu ama evdeki emzikleri tutmuyor kumas polar kemiriyor hava yutuyor :KK14: bogazi tuy dolcak diyede endiseleniyorum.. Kac ay alayim 3-6 var mi mesela?

tatlım e-bebek torıum.bıberon ıcınde kesınlıkle chıcco step up dene derım.tutucaktır kızın.ben sıfır uc ay aldım hala onu kullanıyor emzıkte.

tatlım e-bebek torıum.bıberon ıcınde kesınlıkle chıcco step up dene derım.tutucaktır kızın.ben sıfır uc ay aldım hala onu kullanıyor emzıkte.

Tugcecim bu chicconun step up tombis olanini kullaniyosun genis agizli yilbasindan once carefourdan aptamil aldik onun yaninda hediyesiydi :KK34:

Kizlar oneri icin tesekkurler... Bu avent nerde satilir burda bi eczaneye sorduk yoktu... İndallah tutar melegim ya oyle cokki emme icgudusu ama evdeki emzikleri tutmuyor kumas polar kemiriyor hava yutuyor :KK14: bogazi tuy dolcak diyede endiseleniyorum.. Kac ay alayim 3-6 var mi mesela?

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama buyuk migros marketlede bile var.jokerden almistim ben.nettede var.emzigin uc altisi var.

herkese merhabalar her gün girip yazılanları okumaya çalışıyorum ancak yazacak kadar uzun kalamıyorum. şu an oğlum uyuduğu için bir şeyler yazmak istedim. öncelikle sizlerin yazdıklarını okuyunca gerçekten gücüm biraz artıyor çünkü yalnız olmadığımı hissediyorum. bebeğim çok sorunlu bir bebek değil sadece gaz problemimiz oluyor bir de sallamadan uyumuyor. ama farkediyorum ki gün geçtikçe biraz daha iyiye gidiyoruz. çok güzel günler fakat bir bebeğe tek başına bakmak çok zormuş. mama konusuna gelince bende hem emziriyorum hem mama veriyorum. bence mama vermek düşündüğünüz kadar korkunç bir şey değil. sonuçta hiç sütü olmayan anneler var ve sadece mama ile de çok güzel büyüyor bebekleri. tabi ki keşke çok çok süt olsa da hepimiz sadece emzirsek. bence sağlıklı olsunlar da önemli olan o. benim bebeğim uykuya çok zor dalıyordu sürekli ayağımda sallamaktan yorulmuştum artık son 3 gündür başka bir yöntemle uyutuyorum size de tavsiye ederim 5 dakika içinde uyuyor:) emzirir gibi kucağıma yatırıyorum ağzına da emzik veriyorum ve evin tüm odalarında yavaş yavaş yürüyorum. etrafa bakarken uyuyakalıyor. :) herkese kolay gelsin bebeklerimize bol bol uykular olsun...

Hadi yaaa ben daha denemedim mama iki kutu aldim ama 2 no 6. Ayda baslayacam biberonu daha denemedim insaallah begenir yaa pek hevesle aldim :KK52:

bız ece dogdugundan berı avent kullanıyoruz chıccoyu tutamadı kuzum.bende daha o mamaları vermedım ama bıberonu denedım cunku zaten aventın 3 numarsını kullanıyoruz.pek bır fark olmadı.mamaya gelınce ece 1 haftada 900 gr mama yıyor.yanı bır buyuk kutu bıtıyor o yuzden bende aylık alıyorum dort kutu...allah hepımıze kolaylık versın mamaya 200tl verıyorum,bezede 75 tl verıyorum.ıslak mendılde 20tl.ayda bır kezde hastane desen 100 tl de oo.395 tl asgarı ucretle gecınenler nasıl yapıyor valla helll olsun....

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama buyuk migros marketlede bile var.jokerden almistim ben.nettede var.emzigin uc altisi var.

Kizlar yok tutmadi pamugum :KK14: evime cok yakin 5m migros vardi ama netten baktik e bebekten aldi esim off tutaydi keske ya nasilda guzel bi emzikmis benmi tutsam naapsam :KK53: sipam benim bu ya cok huylu cooook... Denemeye devam edicem her firsatta.

bız ece dogdugundan berı avent kullanıyoruz chıccoyu tutamadı kuzum.bende daha o mamaları vermedım ama bıberonu denedım cunku zaten aventın 3 numarsını kullanıyoruz.pek bır fark olmadı.mamaya gelınce ece 1 haftada 900 gr mama yıyor.yanı bır buyuk kutu bıtıyor o yuzden bende aylık alıyorum dort kutu...allah hepımıze kolaylık versın mamaya 200tl verıyorum,bezede 75 tl verıyorum.ıslak mendılde 20tl.ayda bır kezde hastane desen 100 tl de oo.395 tl asgarı ucretle gecınenler nasıl yapıyor valla helll olsun....
Bizim mama masrafimiz henuz yok ama bunlar iyi gunlerimiz yarin bigun buyuyunce onu isterim bunu isterim diycek gelde alma... asgari uc.gecinen ailelerin allah yardimcisi olsun gercekten. Ki saydiklarin temel ihtiyaclar kuzularin haftasi haftasini tutmuyor kilo boy arttikca ciciler yenileniyor sampuan pisik kremi oooo ardi arkasi kesilmiycek... Canlari sag olsunda yeterki.

Bende Avent kullaniyorum ama tek deliklisini memeyi birakmasin dedim ama sütüm bitti bile maalesef sirf mamayla doyuruyorum bende :KK50: bizde 1.2 kg luklardan aliyoruz aptamili daha ekonomik oluyor. Bezde huggies gold kullaniyorum 4 no ya gectik. Ama gunduzleri BİM den Jenny Willy kullaniyorum hem ucuz hem guzel sizdirma yapmadi hic valla masraf buyuk esim ikinciyi istemiyor yeter bir tane diyor :KK52: Allah hepimizin yardimcisi olsun sagliklari yerinde olsun da aliriz bir sekilde

Kizlar yok tutmadi pamugum :KK14: evime cok yakin 5m migros vardi ama netten baktik e bebekten aldi esim off tutaydi keske ya nasilda guzel bi emzikmis benmi tutsam naapsam :KK53: sipam benim bu ya cok huylu cooook... Denemeye devam edicem her firsatta.

denemeye devam et bence de canim cunku emzik uykuya rahat dalmayi sagliyo:KK31:.ben de 2 hafta direndim ben agzina koydum oglum diliyle itdi her seferinde ama pes etmedim ve simdi bayila-bayila emio:21: onceleri ogg yapan istemeyen oglus simdi emzik agzindan dusunce basiyo cigligi:KK1:

Bizimki de uyanikken emmeyi reddediyor son 2 haftadir. Gercekten cok zor, uyusun uykusu gelsin de biraz emsin diye dolasiyorum tum gun, o da sadece 1-2 dakika,sadece geceleri besleniyor. Enfeksiyon belirtisi demek, tekrar bir doktora gosterelim biz en iiyisi..

kizlar biraz rahatladim sizleri okuyup:KK31: cunki benim oglum da 2 haftadir boyle uyanik oldugunda sadece 2 dak emiyo o da zorlukla:KK14: yalniz uyurken guzel emiyo bizde de enf olabilirmi acep:44: keyfi yerinde az emse bile huzursuz da degil

denemeye devam et bence de canim cunku emzik uykuya rahat dalmayi sagliyo:KK31:.ben de 2 hafta direndim ben agzina koydum oglum diliyle itdi her seferinde ama pes etmedim ve simdi bayila-bayila emio:21: onceleri ogg yapan istemeyen oglus simdi emzik agzindan dusunce basiyo cigligi:KK1:
Bunu duymak gercekten cok guzel umudumu var yani :KK1: darisi basimiza emse kendide rahatliycak kiz egiliyor kiyafetinin boyun kismindan yakaliyor 2buklum emmeye calisiyor agzindan cikincada agliyor.

kizlar biraz rahatladim sizleri okuyup:KK31: cunki benim oglum da 2 haftadir boyle uyanik oldugunda sadece 2 dak emiyo o da zorlukla:KK14: yalniz uyurken guzel emiyo bizde de enf olabilirmi acep:44: keyfi yerinde az emse bile huzursuz da degil
Canim tek basina istahsizlik enf.nedeni degil.benim kizim istahsizliginin yani sira cok huysuz ve cok aglayan bi bebek olmustu... Sonuc olarak idrarinda enf.cikti.

Kizcemi emzirirken goz goze bakismak paha bicilemez... Oyy boncuk boncuk bakiyor bide tum kizginligim gidiyor o an. Allahim acilarini gostermesin kuzularimizin.

selam kızlar nasılsınız ço berbatım ya eda bugün sabah 9dan öğlen 3e kadar susmadı mahvoldum allahtan eşi erken geldide yardım etti ağladım sinirimden yok çok huysuz ya napıcam bilmiyorum:KK43:((hep kucak istiyooo...

2013 ekim anneleri topigi acilmis kizlar biz de eskilesdik anliycaniz:KK31: nasil da hizla gecdi once gobisimizdeydi gun-gun sayiyorduk simdi artik kollarimizda cok sukur Rabbime:KK16:

Bunu duymak gercekten cok guzel umudumu var yani :KK1: darisi basimiza emse kendide rahatliycak kiz egiliyor kiyafetinin boyun kismindan yakaliyor 2buklum emmeye calisiyor agzindan cikincada agliyor.
tabiki var istemese bile agzinin kenarinda hazir tut elbet tutacak:KK34: ay cok guldum ya hem de 2 buklum a:KK1: yerim onu ben
Canim tek basina istahsizlik enf.nedeni degil.benim kizim istahsizliginin yani sira cok huysuz ve cok aglayan bi bebek olmustu... Sonuc olarak idrarinda enf.cikti.
bende oyle dusunuyorum insallah atlatirsiniz tez vakitte
Kizcemi emzirirken goz goze bakismak paha bicilemez... Oyy boncuk boncuk bakiyor bide tum kizginligim gidiyor o an. Allahim acilarini gostermesin kuzularimizin.

ay deme bi de bakip-bakip gozlerini suzuyo ya:KK16::KK16:amin canim

bende almanyada dogdum buyudum 10 yıldır turkıyedeyım mallesef.malesef derken almanyaya alıskın oldugum ıcın cok zor gelıyor turkıyede yasamak.5 yıllık evlıyım.bende ıstanbul beylıkduzunde oturuyorum

anladim canim, alismak zor tabi, ben de buraya yeni tasindim sayilir, ben de alisma donemindeyim:)

X