canım inanki seni en iyi ben anlarım benim büyük kızım öyleydi 5ay insan içine giremedim katılıp morarmasından yabancı görmesin evde 5dk sustuğun hatırlamam hiç onunla konuşup sevemedim bebekliği çok ama çok zor geçti hep katılıyodu hep morarıyodu dr a götürdük dr sarı bebeklerde oluyo genelde dedi benim kızımda sarışın öyle böyle büyüdü şimdi 3yaşında he en son artık fön mak uyumaya alıştırdım 10ay fönle uyuduk yanımda fön taşıyodum biyere giderken yada aspiratörün altında dene çok faydası var bide buzuki orhanın kolik cd sini aldım oda fayda etmişti seninkide kolik büyük ihtimal benim 8a.ayda azalmıştı 10.ayda bitti inşallah sizin hemen biter sabrat hepsi geçicek...
hehe ettiriyom canım bakıyo baya valla benim kız bazen çok uysal oluyo bazen sürekli ağlıyo anlıyamıyorum sabahları bakıyorum eğer durgunsa başlıyorum işe eğer huysuzsa yapmıyorum eskiden pazartesi yapardım hep şmdi artık ne zaman uysal olursa o gün yapıyorum...
canım biogia yı biz gaz için kullandık dr vermişti...
Ne zormus canim ya morarinca soylemeye dilim varmiyor ama kizimi kaybediyorum sanip baya dagiliyorum... Hic iyi degil durumum sendede boyle oluyor muydu? Psikolojik destek almayi dusunuyorumda kizimi birakip nereye giderim... Fon mk.acik su an...