- 24 Aralık 2012
- 124
- 2
Canim ya gurbette olmak zordur allah yardimcin olsun... Cok panigim diye surekli bi nasihat modunda ailem beni anlamiyorlar kizim gik dese basina gidiyorum kucagimdan indirmiyorum indirsem agliyor cunku ailemde bu hallerime tepki veriyor hele annem benim icin uzuluyor ama artik bende anneyim kizim aglasa ki cok huysuz bi bebek bende kizim icin uzuluyorum bi kisir dongu
Allah razı olsun.en azından annenler yanında ne güzel bizim aramızda tam 1000 km var gitsen gidilmez gelsen gelinmez kar kış bebiş canım yanlış anlama ama gık desede alma kucağına sana bir örnek vereyim benim kuzen aynı senen gibi gık dese kızı kucağına alırda şimdi 2 yaşında hala annesindan başka kimseye gitmez yere bıraksa bile öyle bir ağlarki anlatamam sanki annesi bırakıp gidecek gibi afedersin wc ye bile doğru dürüst giremez ağladığı için kendine ait bişeyi kalmadı 24 saat kucakta...şimdiden alışıyorlar işte .Mesela gık dediğinde :) kucağına almadan elini bebişinin üstüne koyup konuşubilirsin bir süre sonra alıştığını sende göreceksin.