- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
saol canım emınım senınkıde cok guzeldır.eceyede doktor baktı.beyazlamıs zaten damagı hafıf hafıf.salyalar akıyor ne bulursa agzına sokuyor.ve ara ara huzursuzlugu var.cok endıselıyım kızımın canı yanıyor bırde ıdrar yolu enfeksıyonu var...çok geçmiş olsun kuzuya , kız bebeklerde çok daha fazla oluyor sanırım bu idrar yolu enfeksiyonu ,çabuk atlatırsınız inşallah , geçen bi tanıdık kızımı görmeye geldi , kendisi pedodontist yani çocuk diş hekimi , ona sordum ben elini ağzına götürüyor hep daha 2 aylık dişi çıkamaz herhalde ama kaşıyor die , oda doğumdan itibaren damaklar gelişmeye başladığı için damakları kaşınıyor dedi , bence oda olabilir zira diş için erken , sen bi gözlemle bakalım ayrıcada kızın çok güzel , su perisi gibi maşallah benim prensesimde çok şirin teyzesi , babası yeni fotolarını atsın pc ye , eklicem hemen size
bende aynen oyle dusunuyorum.dunden berıde ıdrar tahlılı vermeye calısıyorduk sanırım basardık cok azdı ama babamız goturdu bakalım ınsallah olur ya kızım perısan oldu.huggıs le sılıyorum cok nadır pısık oluncada chıcconun pısık kremını kullanıyorum cok super anında gecırıyor.laf aramızda hamıleyken bacaklarım bırbırıne degdıyınden pısık oluyordu bende kullandım:)bende doğduğundan beri huggies in organik pamuklu ve saf sulu yenidoğanını kullanıyorum çokta memnunum , yaza kadar devam edicem , yazın yıkarız zaten , yaz bitincede biraz daha büyümüş olurlar , o zamanda huggies in diğer çeşitlerine geçebilirim sanırım