2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar kantoron yağı pişiğe çok iyi geliyor bilginize..

hatta burda bi topiktede okumuştum biri demiş ki 4 çocuğumuda kantoron yağı ile hiç pişik olmadan büyüttüm .. zaten onlar damlalıklı oluyor her alt değişmede bi kaç damla güzelce sürüverin

kızlar yaa benim oğlanın elleri hep ağzında alamıyorum kundak şeklinde sarıncada gözlerini dikiyo kaşları çatık kızıyor resmen bana bugün de tükürüğü kaldı boğazında gözümü kırpmıyorum uyurumda tükürüğü boğazında kalır diye napçam ben

kızlar bide göbek bakımını nasıl yapıyodunuz alkollü pansuman bezini üstüne koyuyorum ben bezi üstüne bağlıyorum doğrumu ben hastaneden pek bilgili ayrılamadaım dosya verdiler bilgilendirmek için onuda kaybettim yardım

Yeniyeni bezin disinda kalacak gobek.alkolle pansuman yspip sargi beziyle sariyordum ben.hastanede oyle gosterdiler bana...babusol diye bi sprey kullandim..gobek dustukten sonra da birkacgun icinde kalintilar oldu ustine sargi bezi kapattim pansumansiz..benim kizim hergun bir kere emerken bogazina sut kaciriyor..sut birden gelince nefes almayi unutuyor..korkuyorum ben de..alninin ortasini kaldirip muck muck opme sesi cikariyorum..olmazsa sarsiyorum aliyor nefes..allaha emanet..her emiste birsuru dua okuyorum

Slmlar kizlarr.emmeye kalktik...Oglumun gozu akiyo bikac gundur ve capakkanio...icim gidiyor.cayla siliyorum...bisi oluurmu.bide burnu cok tikaniyo..Bu arada 33 gunluk oldukkk

Son düzenleme:
Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..

Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..

gunaydın nasılsınız kızçem uyuyor bende eşimi uyandırmaya çalışıyorum tek basıma oturmak ıstemıyorummmm:)))

bu arada kızlar gezmelere gıdıyormusunuz bız hemen hemen hergun cıkıyoruz esımle dun kızımıda göturduk bowlıng oynadık çok ıyı geldı.arabamız geldı kızım uyudumu k.valıdem bakıyor bızde test surusu yapıyoruz ılk gunler acemıydım sımdı çok çok ıyıyım dun ılk defa trafıge çıktım hatta kuzucuklarım ve k.valıdemde vardı arabada.bugunde esımle carsıya ıncez bayram telası ne guzel ya hep bu anı beklemıştım hem kızıma hem ogluma kıyafetler alıncak sonrada esımle kendımıze kıyafet aılemız buyudu ne guzel

bi deneyim cimekacim.burnuda tisil tisil
Nsil dogum yaptiniz kizlar.gecmis yapamam.bu arada esim tel aldi hediye.ordan giriyorum artik

Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..

Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..

Canim ben 20 gunlukken gectim,yani 1 de oluyor ama 2 daha rahat gibi geldi:)))

bende sımdı elımde yarım paket var o bıttınce 2 numaraya gecıcem.bu arada prıma kızıma yara yaptı bn huggıs kullanıyorum süper bır bez yumusacıkkkk

yaa ne guzel ben sadece 40 cıkardıgımız gun ve hastaneye gıderken cıkardık dısarıya.bayramda gezıcez 43 gunn oldu ama bızde tık yokk

ben de huggies kullanıyorum primayı da denedim,prima bana daha yumuşak geldi bir de idrarını daha iyi anladım )az mı çok mu diye)ama primada geçenlerde çişi taşmış dışarı..huggiesin bacak kısımları sıktı gibi..ama diğer türlü memnunum..bezleri bağlarken o bacaklara gelen fırfırlı kısmı içeri dönük mü dışarı dönük mü oluyor?ben içerde bırakıyorum yanlış mı ki?

benim kızın burnu çok hırıl hırıl bugün,görünen bişey de yok aspiratörle alayım..

Ben damla damlattim cimekacim.yuzustu yatirmistim baya pislik atmis.cektim hemrn

günaydın kızlar benım oğlanında burnu hırıl hırıl serum damlatıyorum daha napim doktorum aspıratoru önermedı..zaten cekecek bır sey yok genizden hırıldıyor canım sıkılıyor ya

bende son molfix yenidoğanı kullanıyorum o paket bitince iki numaraya gecicem artık küçük gelecek 1 numara çünkü prima aldık 2 numaraları

Burun hırıltısı bizde de var yaa her bebekte bu aralar oluyor galiba serum fizyolojik vermişti doktor ondan kullanıyoruz bizde

Bizimkisi yeni huy edindi anneler kucakta uyuyor meme agzinda yerine koyunca hemen uyaniyor bende salincaga koyup uyutup oyle yerine koyuyorum bu arada biz hala 1 numaradayiz bezde cunku 2 numara buyuk gelip tasma reski cok yuksek

Bez baglama isini ben cozemedim,bazen bi aciyorum kundagina kadar islak,prima kullaniyorum aslinda memnunum icine cekiyo cunku,belki de ben beceremedim;canim firfirlar disa galiba ya:) acinca bakicam simdi...

Ben damla damlattim cimekacim.yuzustu yatirmistim baya pislik atmis.cektim hemrn

Ya bizimki de hiril hiril bi deniyim yuzustu,uzuluyorum sanki zor nefes aliyo gibi((

Ya benim ki de iki gündür ikiniyor kizariyor uykusu bölünüyor ne yapsam ki neden oluyor ki acaba bende ilaç almalimiyim kızlar ?:26:
Birde asude garmastan ilacı nasıl kullandınız emiyorlar ya devamlı ben ıslak pamukla siliyorum ama korkuyorum emerken bi zarar verir mı diye. Birde devamlı emdigi icin ilaç cok bekleyemiyor geçmiyor o yüzden de siz nasıl kullandınız geçirdiniz yaraları

Kizlar bugun dedem oglumun ismini soyledi kulagina senin adin emir cinar dedi bizimki basladi gulmeye ismini begendi heralde dedim bende
Ben goguslerime tahinin ustundeki yag ve lansinoh suruyorum bazen emmeden oncede karbonatli suyla siliyorum benimki memeyi birakmiyo orda uyuyo zor ayiriyorum oyuzden cok yara oldu ama insan onun acisinada alisiyormus anne olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…