Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..
Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..
Brck benimkinde de vardi ben sutumden damlattim pamuga onunla sildim ve gecti.cay da birsey yapmaz korkma.. Hareket distan ice olacakmis..
Kizlar bezde 2 numaraya ne zaman gectiniz? Ben iki pk yenidoggan bitirdim 2numaraya gececegim..
gunaydın nasılsınız kızçem uyuyor bende eşimi uyandırmaya çalışıyorum tek basıma oturmak ıstemıyorummmm:)))
bu arada kızlar gezmelere gıdıyormusunuz bız hemen hemen hergun cıkıyoruz esımle dun kızımıda göturduk bowlıng oynadık çok ıyı geldı.arabamız geldı kızım uyudumu k.valıdem bakıyor bızde test surusu yapıyoruz ılk gunler acemıydım sımdı çok çok ıyıyım dun ılk defa trafıge çıktım hatta kuzucuklarım ve k.valıdemde vardı arabada.bugunde esımle carsıya ıncez bayram telası ne guzel ya hep bu anı beklemıştım hem kızıma hem ogluma kıyafetler alıncak sonrada esımle kendımıze kıyafet aılemız buyudu ne guzel
ben de huggies kullanıyorum primayı da denedim,prima bana daha yumuşak geldi bir de idrarını daha iyi anladım )az mı çok mu diye)ama primada geçenlerde çişi taşmış dışarı..huggiesin bacak kısımları sıktı gibi..ama diğer türlü memnunum..bezleri bağlarken o bacaklara gelen fırfırlı kısmı içeri dönük mü dışarı dönük mü oluyor?ben içerde bırakıyorum yanlış mı ki?
benim kızın burnu çok hırıl hırıl bugün,görünen bişey de yok aspiratörle alayım..
Ben damla damlattim cimekacim.yuzustu yatirmistim baya pislik atmis.cektim hemrn
Ya benim ki de iki gündür ikiniyor kizariyor uykusu bölünüyor ne yapsam ki neden oluyor ki acaba bende ilaç almalimiyim kızlar ?:26:canım günde 3 kez verebilirsin dedi bize doktorumuz...2ml yazan yere çek içindeki çubukla şurubu sonra verebilirsin canım biz öyle veriyoruz...
bizimki de aynıydı kızarıp bozarıyordu yavrum ıkınmaktanama çok şükür iyi geldi inş. sende memnun kalırsın