2012 Ekim bebekleri büyüyor

bu arada oglum 3410 gr 50 cm dogdu anne karnında enfeksiyon kapmıs sadece 1 gün yanımda kaldı sonra küveze aldılar 4 gündür küvezde inşallah yarın sabah test sonucuna göre cıkıcak kızlar dua edin lütfen kokusunu cok özledim

benimde 1 haftada geçmişti...dün doktor kurcalayınca acıdı ama bugün geçti.hergün baticonladım ve hiç ıslak bırakmadım.şuan maaşallah çok iyi geçti gibi birşey.

ama göbeğimiz düşmedi ve kayınvalidem psikolojimi bozuyo neden düşmedi deyip duruyor bende sinir oluyorum...herşeyin bir zamanı vardır doktorada gösterdim bir sorun yok düşer dedi.

Biz 12 günlüğüz ama göbeğimiz hala düşmedi.

Ben de johnsons bebe yağı aldım. Bedtime olanlardan aldım. Belkim işe yarar :KK70: Oğlum da bütün gün uyuyor diyordum ya.. Artık uyanık kalmaya başladı. Önceden hep gözü kapalı emerdi. Artık uyanık oluyor ve tekrar uyutmak zaman alıyor :KK70: Bakalım demekki huyu suyu yeni yeni çıkacak ortaya bizim paşanın...

bebeyağı petrol bazlı olduğundan zeytinyağını öneririm. annem hergün zeytinyağıyla oğlumu siliyor. yağlandıktan sonra bütün gazı çıkıyor oğlumun. bu arada biz hiç ıslak mendil kullanmıyoruz poposuna. suyla silip, pamuğu zeytinyağına batırıp poposunu güzelce yağlıyoruz.

bu arada oglum 3410 gr 50 cm dogdu anne karnında enfeksiyon kapmıs sadece 1 gün yanımda kaldı sonra küveze aldılar 4 gündür küvezde inşallah yarın sabah test sonucuna göre cıkıcak kızlar dua edin lütfen kokusunu cok özledim

Bir an önce oğluna kavuşursun inşallah. Rabbim ona sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah.

hayır canım kolik demedi...şiddetli bir ağlaması yok,,gazı olduğunda huzursuzlanıyor ama çıkarınca rahatlıyor...şurubu ıkınmaları için verdi gazdan dolayı çıkaramayınca ıkınıyor dedi...uykuya dalması için sallanmayı seviyor bizimki,,ana kucağında ve beşiğinde sallanınca uyuyor hemen..

şurubun adı colica doktoruna sor istersen canım ıkınmalarını azalttı:KK34:

TesekkuRler canım bizede omx verdi bide zinco verdi bakalım faydasını gorecekmiyiz

canım geçmiş olsun, bebeğinde hayırlı olsun...maşallahh kuzuna :nazar:

yarın güzel haberler alırsın inşallah canım benim,, bebeğini alıp evinize gelirsiniz kavuşursunuz kuzunuza :emir_bebek: dualarımız seninle

Bugun biz de aldik colico herbal dan benim minisim de cok ikiniyor kipkirmizi oluyor cocuk insallah bizim de ikinmamiz gecer ben doktora sormadan aldim doktor metsil vermisti ama etki etmedi sanirim bu insallah iyi gelir.AsudeD biz doktora sormadan aldigimiz icin 1 defada kac damla verdiniz eczaci gun icinde 2 ml gecme dedi ama mesela bu gece kac damla versem ?

kızlar biz pişik oldduk napsak bilemedik hemen hemen her alt açmada sürüyodum kremini yinede oldu oğlumun canı yandığından heralde huysuz birazz napabilirim zeytin yağı sürüyrum şuanda sizin fikirlerinizi alayım dedim

selam kızlar gıremıyorum oyle sık sık.kızım artık daha uzun sure ayakta.gozler fıldır fıldır vallahı.cok seker gulmeyede basladı artık.hatta bazen ses cıkararak guluyor.doktor cok ıyı dıyor kılo olarak 3 kg dı 1 hafta once ama motor becerılerı olarak cok cok ondeymıs.demekk kı gercekten erken doganllar daha hareketlı ve zekı oluyormus..doktor yaptıklarına sasıyor kalıyor muayenede.ayaklarından guc alarak kendını kaldırıyor mınık ecemızz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bugun biz de aldik colico herbal dan benim minisim de cok ikiniyor kipkirmizi oluyor cocuk insallah bizim de ikinmamiz gecer ben doktora sormadan aldim doktor metsil vermisti ama etki etmedi sanirim bu insallah iyi gelir.AsudeD biz doktora sormadan aldigimiz icin 1 defada kac damla verdiniz eczaci gun icinde 2 ml gecme dedi ama mesela bu gece kac damla versem ?

canım günde 3 kez verebilirsin dedi bize doktorumuz...2ml yazan yere çek içindeki çubukla şurubu sonra verebilirsin canım biz öyle veriyoruz...

bizimki de aynıydı kızarıp bozarıyordu yavrum ıkınmaktan:KK5: ama çok şükür iyi geldi :nazar: inş. sende memnun kalırsın

kızlar biz pişik oldduk napsak bilemedik hemen hemen her alt açmada sürüyodum kremini yinede oldu oğlumun canı yandığından heralde huysuz birazz napabilirim zeytin yağı sürüyrum şuanda sizin fikirlerinizi alayım dedim

canım mustela kullan istersen, ben çok memnunum tavsiye ederim

mustelayı önerdi doktorum cnm...

canım günde 3 kez verebilirsin dedi bize doktorumuz...2ml yazan yere çek içindeki çubukla şurubu sonra verebilirsin canım biz öyle veriyoruz...

bizimki de aynıydı kızarıp bozarıyordu yavrum ıkınmaktan:KK5: ama çok şükür iyi geldi :nazar: inş. sende memnun kalırsın

Cok tesekkurler zaten senin anlattiklarindan bizde muzdarip oldugumuz icin hic dusunmeden aldim insallah faydasini goruruz sagol tekrardan.

canım tanıdığın bir eczacı varsa ona bir krem yaptırabilirsin pişiğin artmasını engelleyip hemen söndürüyor sonrasında yinelememesi için de mustelayı kullanabilirsin..

bu arada bebeklerde oluşan pamukcuk pişik yapabiliyor ona dikkat etmek lazım.. geçmiş olsun..

canım tanıdığın bir eczacı varsa ona bir krem yaptırabilirsin pişiğin artmasını engelleyip hemen söndürüyor sonrasında yinelememesi için de mustelayı kullanabilirsin..

bu arada bebeklerde oluşan pamukcuk pişik yapabiliyor ona dikkat etmek lazım.. geçmiş olsun..

ayy sevcan söylemezsem şişerim :KK1: yerim o defnoş kızı bennn,,bak hele onun saçındaki banda sen :emir_bebek: artiissssssttttt havasını yerim onun maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

Selam hanimlar
Kizimin altini temizledim karnini doyurdum mama meme ikilisiyle simdi yatagina yatirdim gozlerinden uyku akmasina ragmen hala gozleri fal tasi gibi :KK53: o uyuyunca rahat bir nefes aliyorum bu ne buyuk yorgunlukmus yahuu ne rahatmisim meger ben

Selam hanimlar
Kizimin altini temizledim karnini doyurdum mama meme ikilisiyle simdi yatagina yatirdim gozlerinden uyku akmasina ragmen hala gozleri fal tasi gibi :KK53: o uyuyunca rahat bir nefes aliyorum bu ne buyuk yorgunlukmus yahuu ne rahatmisim meger ben

canımm hazır çocuklar uyumuşken dedikodularını yapalım :KK1: görüşemiyoruz canım sohbetlerimizi özledim :KK14:

dün gece bende eşime söyledim,,acaba içerdeyken daha mı rahattık sankim :KK1:

ayy sevcan söylemezsem şişerim :KK1: yerim o defnoş kızı bennn,,bak hele onun saçındaki banda sen :emir_bebek: artiissssssttttt havasını yerim onun maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

sağol canım.. senin oğlan da pek bir yagız delikanlı maşşallah güzel bebişlerimize :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımm hazır çocuklar uyumuşken dedikodularını yapalım :KK1: görüşemiyoruz canım sohbetlerimizi özledim :KK14:

dün gece bende eşime söyledim,,acaba içerdeyken daha mı rahattık sankim :KK1:

sizler bir an önce bebişlerinize kavusmak isterken ben hamile halimden pek bir memnundum bir terslik var diyordum.. hatta doktorum sen bebeği başkasıyla paylaşmak istemiyorsun sadece sana yakın olsun istiyosun heralde, pek bir rahatsın demişti sakayla.. önceden sezmişim gibi sanki zorluğu orda güvendeydi doyuyordu uyuyordu korunuyordu şimdi telaş telaşş.. ama kokularını hissetmek dokunmak sarılmak paha biçilemezzz.... bugünleri de atlatırız inşallah saglıcakla... ben bebişime bakıym öpüyorum sizlerii...

sizler bir an önce bebişlerinize kavusmak isterken ben hamile halimden pek bir memnundum bir terslik var diyordum.. hatta doktorum sen bebeği başkasıyla paylaşmak istemiyorsun sadece sana yakın olsun istiyosun heralde, pek bir rahatsın demişti sakayla.. önceden sezmişim gibi sanki zorluğu orda güvendeydi doyuyordu uyuyordu korunuyordu şimdi telaş telaşş.. ama kokularını hissetmek dokunmak sarılmak paha biçilemezzz.... bugünleri de atlatırız inşallah saglıcakla... ben bebişime bakıym öpüyorum sizlerii...

aynen canım onların kokusu herşeye bedel :KK16: anneliği yaşamak bambaşkaymış meğer :KK16: ilk 3 ayı atlatalım hayırlısıyla ondan sonra inşallah bebeklerimizde daha rahat edecekler :emir_bebek:

Kizlar artik anne olduk hicbir zaman eskisi kadar rahat olamayiz.yani sekerim 3 ayi atlatalim da gibi bisey yok..disiydi ek besiniydi oturdu kalti atesiydi yok kustu yurudu konustu okuldu bilmem ne derken hayat geciyor iste..allahim hep tatli telaslar versin
..bu arada profile nasil foto koyuluyor?

X