- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 1 haftada geçmişti...dün doktor kurcalayınca acıdı ama bugün geçti.hergün baticonladım ve hiç ıslak bırakmadım.şuan maaşallah çok iyi geçti gibi birşey.
ama göbeğimiz düşmedi ve kayınvalidem psikolojimi bozuyo neden düşmedi deyip duruyor bende sinir oluyorum...herşeyin bir zamanı vardır doktorada gösterdim bir sorun yok düşer dedi.
Ben de johnsons bebe yağı aldım. Bedtime olanlardan aldım. Belkim işe yarar Oğlum da bütün gün uyuyor diyordum ya.. Artık uyanık kalmaya başladı. Önceden hep gözü kapalı emerdi. Artık uyanık oluyor ve tekrar uyutmak zaman alıyor Bakalım demekki huyu suyu yeni yeni çıkacak ortaya bizim paşanın...
bu arada oglum 3410 gr 50 cm dogdu anne karnında enfeksiyon kapmıs sadece 1 gün yanımda kaldı sonra küveze aldılar 4 gündür küvezde inşallah yarın sabah test sonucuna göre cıkıcak kızlar dua edin lütfen kokusunu cok özledim
hayır canım kolik demedi...şiddetli bir ağlaması yok,,gazı olduğunda huzursuzlanıyor ama çıkarınca rahatlıyor...şurubu ıkınmaları için verdi gazdan dolayı çıkaramayınca ıkınıyor dedi...uykuya dalması için sallanmayı seviyor bizimki,,ana kucağında ve beşiğinde sallanınca uyuyor hemen..
şurubun adı colica doktoruna sor istersen canım ıkınmalarını azalttı
bu arada oglum 3410 gr 50 cm dogdu anne karnında enfeksiyon kapmıs sadece 1 gün yanımda kaldı sonra küveze aldılar 4 gündür küvezde inşallah yarın sabah test sonucuna göre cıkıcak kızlar dua edin lütfen kokusunu cok özledim
Bugun biz de aldik colico herbal dan benim minisim de cok ikiniyor kipkirmizi oluyor cocuk insallah bizim de ikinmamiz gecer ben doktora sormadan aldim doktor metsil vermisti ama etki etmedi sanirim bu insallah iyi gelir.AsudeD biz doktora sormadan aldigimiz icin 1 defada kac damla verdiniz eczaci gun icinde 2 ml gecme dedi ama mesela bu gece kac damla versem ?
kızlar biz pişik oldduk napsak bilemedik hemen hemen her alt açmada sürüyodum kremini yinede oldu oğlumun canı yandığından heralde huysuz birazz napabilirim zeytin yağı sürüyrum şuanda sizin fikirlerinizi alayım dedim
kızlar biz pişik oldduk napsak bilemedik hemen hemen her alt açmada sürüyodum kremini yinede oldu oğlumun canı yandığından heralde huysuz birazz napabilirim zeytin yağı sürüyrum şuanda sizin fikirlerinizi alayım dedim
canım günde 3 kez verebilirsin dedi bize doktorumuz...2ml yazan yere çek içindeki çubukla şurubu sonra verebilirsin canım biz öyle veriyoruz...
bizimki de aynıydı kızarıp bozarıyordu yavrum ıkınmaktan ama çok şükür iyi geldi inş. sende memnun kalırsın
canım tanıdığın bir eczacı varsa ona bir krem yaptırabilirsin pişiğin artmasını engelleyip hemen söndürüyor sonrasında yinelememesi için de mustelayı kullanabilirsin..
bu arada bebeklerde oluşan pamukcuk pişik yapabiliyor ona dikkat etmek lazım.. geçmiş olsun..
Selam hanimlar
Kizimin altini temizledim karnini doyurdum mama meme ikilisiyle simdi yatagina yatirdim gozlerinden uyku akmasina ragmen hala gozleri fal tasi gibi o uyuyunca rahat bir nefes aliyorum bu ne buyuk yorgunlukmus yahuu ne rahatmisim meger ben
ayy sevcan söylemezsem şişerim yerim o defnoş kızı bennn,,bak hele onun saçındaki banda sen artiissssssttttt havasını yerim onun maşallahhh
canımm hazır çocuklar uyumuşken dedikodularını yapalım görüşemiyoruz canım sohbetlerimizi özledim
dün gece bende eşime söyledim,,acaba içerdeyken daha mı rahattık sankim
sizler bir an önce bebişlerinize kavusmak isterken ben hamile halimden pek bir memnundum bir terslik var diyordum.. hatta doktorum sen bebeği başkasıyla paylaşmak istemiyorsun sadece sana yakın olsun istiyosun heralde, pek bir rahatsın demişti sakayla.. önceden sezmişim gibi sanki zorluğu orda güvendeydi doyuyordu uyuyordu korunuyordu şimdi telaş telaşş.. ama kokularını hissetmek dokunmak sarılmak paha biçilemezzz.... bugünleri de atlatırız inşallah saglıcakla... ben bebişime bakıym öpüyorum sizlerii...