2012 Ekim bebekleri büyüyor

hangı pompayı kullanıyorsun luna ???

Kizlar ben dogum yaptim
18.10.2012 saat 6 bucuk gibi
Suni sanci sonrasi dayanamayip epidural normal dogum yaptim
Oglum 2840 gr 49 cm koca kafali minnos bir bebek
ebenin karnima bastirmasindan dolayi cok yirtildi dikisler fena
Sutum cok cok az goguslerim kaniyo bebis mememi hic birakmiyo

kizlar nasilsiniz? bebisler nasil? bugun bizim 4. gunumuz oglumun masallahi var guzel emiyor hatta meme basindan kalkmiyor valla göguslerim 2. gun cok acidi bende medelanin gögus koruyucusunu aldim siddetle tavsiye ediyorum, hem ucu cok guzel hem incecik silikon emerken hava bile cekmiyor yapisiyor memeye ve acitmiyor, suan cok keyifli oldu emzirmek.

Kızlar gecemiz ıkınmasız geçti doktorumuzun verdiği bitkisel şurup işe yaradı sanırım, alttan pırtt pırtt bütün gece rahat etti oğlum sabaha karşı yine verdim,,,normalde kesinlikle yatarak durmazdı uyanıkken hep ıkınırdı ayaklarını karnına çekerdi ağlardı ama bu sabah uyandı uzun süre emdikten sonra yattı etrafa bakındı hiç ıkınmadı ağlamadı yavrum benim inşallah hep böyle gider şurubu tavsiye ederim kızlar

benim 10 güne iyileşti sayılır. Ama içteki hala atmamış. Normal doğum yapanların kaç dikişi var bu arada?

alışıyoruz sanırım anneliğe..yalnız benim minişim bu gece 2de bir uyandı karnını doyurdu altı temizlendi,taaa 4.30a kadar uyuyamadı bir türlü.. hiç ağlamadı ama o uyumayınca ben de uyuyamadım,sonra eşimi uyandırdım ben uyudum..kız da hemen uyumuş zaten.. kızım babasına torpil geçiyor..

Benim 5. gün olmuştu muayenem. Doktor eliyle muayene etmişti. Benim de dikişlerim sızlamıştı. Ama gidiş-dönüş toplam 2 saat arabada oturmamdan da olmuş olabilir. Dikişleriniz için üzerine çok oturmamaya çalışın, dikişli bölgeye yatmayın, wc'den sonra güzelce kurulayın (saç kurutma makinesiyle kurutanlar da varmış. denedim rahatlatıyor), baticonu ihmal etmeyin.. 10 güne kalmadan acısı gerçekten bitiyor.

Herkese selamlar zorlu bir geceden sonra doktordan donüyorum oğlum gece hiç uyumadı doktor kolik olduğunu söyledi ilaç verdi aranızda bebeği kolik olan vai varsa neler yapıyorsunuz lütfen bildiklerinizi paylaşın

selam güzel anneler...size bir sorum olacak şimdi yeni doğduğunda bebeği 2-3 saatte bir emzirin diyorlar peki ne zaman sütünüzü sağıp depo yapıyorsunuz?

Arkadaşım benim oğlum bazen tek memeyi emince doyuyor. Ötekini ne yapsam emmiyor. Ağzını mıh gibi kapatıyor. Kitliyor resmen dudaklarını. O zaman hemen o emmediği memeyi sağıyorum bitirene kadar. Yalnız henüz depolamıyorum ben. Sadece memem dolu kalmasın hem de sütüm azalmasın diye sağıyorum. Birde ikisini bir emse bile gün içinde muhakkak en az bir defa emdikten sonra da tamamen boşaltıyorum göğüslerimi. Anlıyorsun zaten. Bazen emdikten sonra bile sert kalıyor meme. Ozaman hemen sağ boşalt. Yoksa beyne bu kadar sütün yettiği sinyali gider. Ben sütüm azalmasın diye sağıyorum şimdilik. Daha sonra da bu şekilde depo yapacağım inşallah.

Birde arkadaşlar oğlumun göbeği kuruyup çatlamış. Acaba bebe yağıyla mı yoksa sağdığım sütümle mi silsem nemlendirmek adına :26::26:

Son düzenleme:
Mavibattaniye sakin haaaa nemlendirmeye kalkma amac zaten kuru tutup dusmesini aglamak..pansuman icin alkol demediler mi sana?.ben babusol kullandim..dedigim gibi nemlendirmek yok...

Mavibattaniye sakin haaaa nemlendirmeye kalkma amac zaten kuru tutup dusmesini aglamak..pansuman icin alkol demediler mi sana?.ben babusol kullandim..dedigim gibi nemlendirmek yok...

Yok canım benim yanlış anlaşılma olmuş Göbek bağından değil, bildiğin göneğinden vücudundan bahsediyorum yani Okuyunca çok normal öyle anlaşılması.

Maşallah oğluna doktor senin bebeğine kolik mı demişti kolik şurubu verdi. Bende bugün doktora gittim kolik dedi bana da şurup verdi benimde oğlum hiç yattığında durmuyor hep kucak istiyor uykuya dalmıyor

benimde 1 haftada geçmişti...dün doktor kurcalayınca acıdı ama bugün geçti.hergün baticonladım ve hiç ıslak bırakmadım.şuan maaşallah çok iyi geçti gibi birşey.

ama göbeğimiz düşmedi ve kayınvalidem psikolojimi bozuyo neden düşmedi deyip duruyor bende sinir oluyorum...herşeyin bir zamanı vardır doktorada gösterdim bir sorun yok düşer dedi.

Yok canım benim yanlış anlaşılma olmuş Göbek bağından değil, bildiğin göneğinden vücudundan bahsediyorum yani Okuyunca çok normal öyle anlaşılması.

heeeee,tamam o zaman ben de diyorum mavi battaniye bilir bunu ama:44::44:

ben bebe yağı sürüyorum banyodan banyoya..tüm derisi değişti düştü benim kızın..kepek kepek kalktı..johnsons bebe yağı memnunum..

Ben de johnsons bebe yağı aldım. Bedtime olanlardan aldım. Belkim işe yarar Oğlum da bütün gün uyuyor diyordum ya.. Artık uyanık kalmaya başladı. Önceden hep gözü kapalı emerdi. Artık uyanık oluyor ve tekrar uyutmak zaman alıyor Bakalım demekki huyu suyu yeni yeni çıkacak ortaya bizim paşanın...

3 haftayı doldurduk her gün ayrı huy,ayrı düzen..ağlamıyor kuzum o değişmedi henüz

3 haftayı doldurduk her gün ayrı huy,ayrı düzen..ağlamıyor kuzum o değişmedi henüz

Aman maşallah maşallah... Benim oğlum da çok huysuz değil gibi. Ama tabi daha 1 haftada ne diyebilirim bilmiyorum. Ağlıyor tabi ağlamaz olur mu...Yalnız çabuk sakinleşiyor. Geceleri hiç uyumuyordu artık uyuyor. En başta uyutması zaman alsada

Maşallah oğluna doktor senin bebeğine kolik mı demişti kolik şurubu verdi. Bende bugün doktora gittim kolik dedi bana da şurup verdi benimde oğlum hiç yattığında durmuyor hep kucak istiyor uykuya dalmıyor

hayır canım kolik demedi...şiddetli bir ağlaması yok,,gazı olduğunda huzursuzlanıyor ama çıkarınca rahatlıyor...şurubu ıkınmaları için verdi gazdan dolayı çıkaramayınca ıkınıyor dedi...uykuya dalması için sallanmayı seviyor bizimki,,ana kucağında ve beşiğinde sallanınca uyuyor hemen..

şurubun adı colica doktoruna sor istersen canım ıkınmalarını azalttı

kızlar 16 ekim salı saat 14.50de epidural normal dogum ile oglumu kucagıma aldım (suni sancı verdiler) ayrıntılar daha sonra yazıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…