2012 Ekim bebekleri büyüyor

valla cnm susmucaksa oda etkilemiyo ben veriyorum ağzına ağlarken hemen fırlatıyo aldığı zamanda iyi oluyo tabi çok güzel emiyo bizimkide en başından beri hem meme hem biberonla idare ediyo günde 3 kez kullanıyoruz biberonu memeden de vazgeçmiyo

kızlar d vitamini damlasına başladınız mı ?saglık ocagındakı hemşire baslama bıngıldagı erken kapatıyor dedı doktor baslayın demiştı kafam karıstı ya:26::26::26:

bizede verdi sağlıkocağı 15 günlükken başladık cnm.doktorumuza da sorduk ayısını söyledi.

kızlar doğum doktorunuz sizi ne zaman kontrole çağırdı?
beni doğumdan 10 gün sonra çağırdı ve bugün 10. gündü vajinal ultrasonla baktı ve dikişlerim acıdı 2 gündür acımıyordu bugün eve geldiğimde acıdan ve dikişlerimin ağrısından duramadım. benim gibi olan var mı?

kızlar ya bişi sorucam hani göğüs uçlarına susam yağı sürüyoruz ya yara olmasın diye her emzirmede siliyoruz göğüslerimizi demi

Canim ben de 10. Gun gittim ama vajinal bakmadi ustten bakti oradan herseyin iyi oldugunu soyledi..ben hala ic dikislerimde zaman zaman aci hissediyorum zaten..
kızlar ya bişi sorucam hani göğüs uçlarına susam yağı sürüyoruz ya yara olmasın diye her emzirmede siliyoruz göğüslerimizi demi

Sanirim evet silinecek.. Lansinohta silmeye gerek yok yaziyor..ben bir kere kullandim lansinoh baktim gerek yok biraktim..kendi sutumle siliyorum oncesinde ve sonrasinda..

merhaba kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun giriyorum hep tam yazacam bizim bebiş basıyo yaygarayı
kızlar sizin bebişler kaç saat arayla emiyor ? ve
gaz sorununu nasıl hallediyosunuz?

merhaba kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun giriyorum hep tam yazacam bizim bebiş basıyo yaygarayı

Degisiyor canim.ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen yarim saat bazen bir en gec iki saat oluyor..emdigi miktara gore degisiyor.bes dk emmisse genelde yarim saat sonra bir daha istiyor.bazen yarim saat emiyor o zaman iki saat idare ediyor onu..cokkk sukur simdilik gazimiz yok...

Son düzenleme:

bende öyle yapıyorum bizim bebiş hep aranıyor
bide gögüs uclarım fena çatladı ağlaya ağlaya emziriyorum artık
maşallah canım gaz probleminiz yokmuş ne güzel

Ne zaman isterse o zaman emıyor doktorda öyle demişti zaten her istediğinde verin 40dan sonra zamanlı verirsin. Gaz sorunumuz hiç geçmiyor çok sikintidayiz

gözü çapaklı,yüzü sivilceli,boool gazlı çirkin oğlumun arkadaşları nasıllar bakalım bugün sağlık ocağına gittik bakalım kaç kilo olmuşuz diye.1 haftada 600gr almış oğlum dr.da bana doymuyo mama ver diyodu.ben de günde 1 yada 2 defa verdim ama vermesem de olacakmış demekki 600gr gayet iyi dimi?tartıdan tartıya farkediyo mu acaba?geçen hafta dr tartısında tartılmıştık.sevindim baya oğluşum doyuyomuş demek.sarılık olduğumuz için ikinci düzey işitme testi istediler.onu da yaptırdık bugün.şükür onu da geçtik biraz önce kan kustu oğlum yaa sol göğsümün yaraları geçiyodu ama sanırım emerken yine kanamış.görünce ödüm koptu ama sonra göğsümden gelen kanı kustuğunu tahmin ettik.ne zaman geçecek bu yara yaa?sol göğsümün ucu çok büyük sanırım hepsini alamıyo ağzına acıtıyo canımı çok

Selam yorgun ama mutlu anneler. Biz bugun 10 gunluk olduk ve dr disinda ilk defa disari ciktik:) 5 saat disarda olmamiza ragmen oglusum hic sorun cikarmadi hep uyudu Tabi eve gelince biraz mizmizlandi ama simdi melekler gibi uyuyor. Tek sorunum var eger pompami kullanmazsam goguslerim cok sisiyor Onlari bosaltmamda 1 saat aliyor. Gunde en az 3 defa 1 saat mesai harcamam lazim. Bir depolayamadim sutumu. O gun sagiyorum 3 defa ve tam 24 saat kullanabiliyorum. Kiti kitina denk geliyor. Birde tabi cc artti onunda sonucu olabilir. Artik her ogun 100 cc iciyor bazen fazla bile olabiliyor. Tek kaygim ilerleyen haftalarda sutum yetmiyecek Sutum icin ozel birseyde yapmiyorum. Bol su, hurma ve kayisi kompostosu iciyorum. Bakalim ne olacak

selam güzel anneler...size bir sorum olacak şimdi yeni doğduğunda bebeği 2-3 saatte bir emzirin diyorlar peki ne zaman sütünüzü sağıp depo yapıyorsunuz?

canım benim oğlum 11 günlük hep uyuyor en geç 2 saatte 1 uyandırıp emziriyorum ben uyandırmasam daha uyur.gazımıza gelince emdikten sonra hemen çıkarıyor maaşallah özel bir çaba sarfetmiyorum.

selam güzel anneler...size bir sorum olacak şimdi yeni doğduğunda bebeği 2-3 saatte bir emzirin diyorlar peki ne zaman sütünüzü sağıp depo yapıyorsunuz?

Acikcasi ben sagip verdigim icin hic depolamaya firsatim olmuyor Depolayacagim gunleri iple cekiyorum. Belki birgun sirf her 2 saatte bir kendimi sagmam lazim mooo

kızlar iyi akşamlar.nihayet sancılarım başladı.5 dk 1, 4-5 saniye süren adet sancısının kuvvetlisi kasıklarıma inen bir ağrı oluyor.böylemi başlıyor acaba doğum sancısı???

Ayy benim yarın 7 gün olacak kontrole gidicem ins alttan düzgün bakar dayanamam ya cok acıyor zaten tam olarak be zaman geçiyor bu diki acıları kızlar ?
kızlar iyi akşamlar.nihayet sancılarım başladı.5 dk 1, 4-5 saniye süren adet sancısının kuvvetlisi kasıklarıma inen bir ağrı oluyor.böylemi başlıyor acaba doğum sancısı???
hadi hayirlsi bakalım canım :) evet böyle başlıyor fakat benim 4-5 saniye değilde 25 saniye filan sürüyordu 5 dk bir 4 saat boyunca evde sancı çektim

canım benimkiler 7 günde geçmişti bugün doktor iplerini almaya çalıştı o zaman acıdı hala zaman zaman acıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…