benimkide veenin sanırım çantasında şuan hatırlamıyorum yada bebedorunkidir en küçük su için gibi olanlarından aldım ben o yeterli olur sanırım. emziğini falanda koydum orda başlarım alıştırmaya emzik kullanmasını çok istiyorum bebeklerde çok güzel duruyor emzik vede iyi bir susturucu :)
kızlar d vitamini damlasına başladınız mı ?saglık ocagındakı hemşire baslama bıngıldagı erken kapatıyor dedı doktor baslayın demiştı kafam karıstı ya:26::26::26:
Canim ben de 10. Gun gittim ama vajinal bakmadi ustten bakti oradan herseyin iyi oldugunu soyledi..ben hala ic dikislerimde zaman zaman aci hissediyorum zaten..kızlar doğum doktorunuz sizi ne zaman kontrole çağırdı?
beni doğumdan 10 gün sonra çağırdı ve bugün 10. gündü vajinal ultrasonla baktı ve dikişlerim acıdı 2 gündür acımıyordu bugün eve geldiğimde acıdan ve dikişlerimin ağrısından duramadım. benim gibi olan var mı?
kızlar ya bişi sorucam hani göğüs uçlarına susam yağı sürüyoruz ya yara olmasın diye her emzirmede siliyoruz göğüslerimizi demi
merhaba kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun giriyorum hep tam yazacam bizim bebiş basıyo yaygarayı
kızlar sizin bebişler kaç saat arayla emiyor ? ve
gaz sorununu nasıl hallediyosunuz?
Degisiyor canim.ne zaman isterse o zaman emziriyorum bazen yarim saat bazen bir en gec iki saat oluyor..emdigi miktara gore degisiyor.bes dk emmisse genelde yarim saat sonra bir daha istiyor.bazen yarim saat emiyor o zaman iki saat idare ediyor onu..cokkk sukur simdilik gazimiz yok...
merhaba kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun giriyorum hep tam yazacam bizim bebiş basıyo yaygarayı
asudem kolik şurubunu kullandınmı işe yarıyor mu?
selam güzel anneler...size bir sorum olacak şimdi yeni doğduğunda bebeği 2-3 saatte bir emzirin diyorlar peki ne zaman sütünüzü sağıp depo yapıyorsunuz?
Ayy benim yarın 7 gün olacak kontrole gidicem ins alttan düzgün bakar dayanamam ya cok acıyor zaten tam olarak be zaman geçiyor bu diki acıları kızlar ?kızlar doğum doktorunuz sizi ne zaman kontrole çağırdı?
beni doğumdan 10 gün sonra çağırdı ve bugün 10. gündü vajinal ultrasonla baktı ve dikişlerim acıdı 2 gündür acımıyordu bugün eve geldiğimde acıdan ve dikişlerimin ağrısından duramadım. benim gibi olan var mı?
hadi hayirlsi bakalım canım :) evet böyle başlıyor fakat benim 4-5 saniye değilde 25 saniye filan sürüyordu 5 dk bir 4 saat boyunca evde sancı çektimkızlar iyi akşamlar.nihayet sancılarım başladı.5 dk 1, 4-5 saniye süren adet sancısının kuvvetlisi kasıklarıma inen bir ağrı oluyor.böylemi başlıyor acaba doğum sancısı???
Ayy benim yarın 7 gün olacak kontrole gidicem ins alttan düzgün bakar dayanamam ya cok acıyor zaten tam olarak be zaman geçiyor bu diki acıları kızlar ?
hadi hayirlsi bakalım canım :) evet böyle başlıyor fakat benim 4-5 saniye değilde 25 saniye filan sürüyordu 5 dk bir 4 saat boyunca evde sancı çektim