rezeneyi nden verme dediki doktorunuz bize rezene papatya verebilirsin dedi ben daha çok papatya veriyorum içmeye başlarken zır zır ağlayan çocuk içtikten sonra yayılıp gdiyo sakinleşiyo sonrada uykuya dalıyo rezeeneyi 1 kere verdim ben ama papatyayı hep veriyorum
Ya bu oglan elime yapti yine kakasini...
Asude,artist ne kadar kilo almis bebisler,bizde carsamba gidicez,ne kadar oldu acaba???
slm kızlar bebişlerinizle beraber güzel sağlıklı günler diliyorum size. kızlar size birşeyler sormak istiyorum. nasipse pazartesi sez le doğum yapacağım. bebekler sarılık olmasın diye kimi şekerli su veriyormuş kimi serum falan içiriyormuş doktorlar pek önermiyor ama bu eski kocakarı denen şeyleri yapan varmı sarılık olmaması için sizler neler yaptınız? arkadaşım gaz için soda içirdi onuda ilk defa duymuştum deneyen varmı sizden bilmiyorum. sütüm gelmezse diye düşünüyorum orda yapabileceğim birşey varmı bana önerilerde bulunun lütfen. herşeyim hazır son kontrolleri yapıyorum heyecandan birşey unuttum mu diye panik oluyorum :)
önermediğini söyledi canım, işte tamda bunu söyledi bebekleri uyutuyor ve uyutmasını içindekilere bağlıyorum rezene kesinlikle tek başına bunu başaramaz dedi gülerek,, özellikle de milupa, o yüzden önermiyorum dedi...
sanırım her doktor farklı yöntemler kullanıyor canım..
ahh tatlım benim ki de öyllee hep bezi almamı bekliyor tavşanım benim
canım normlade 600 gr alması bizim için tatmin edici dedi...1100 almışız
slm kızlar bebişlerinizle beraber güzel sağlıklı günler diliyorum size. kızlar size birşeyler sormak istiyorum. nasipse pazartesi sez le doğum yapacağım. bebekler sarılık olmasın diye kimi şekerli su veriyormuş kimi serum falan içiriyormuş doktorlar pek önermiyor ama bu eski kocakarı denen şeyleri yapan varmı sarılık olmaması için sizler neler yaptınız? arkadaşım gaz için soda içirdi onuda ilk defa duymuştum deneyen varmı sizden bilmiyorum. sütüm gelmezse diye düşünüyorum orda yapabileceğim birşey varmı bana önerilerde bulunun lütfen. herşeyim hazır son kontrolleri yapıyorum heyecandan birşey unuttum mu diye panik oluyorum :)
Asude cİm masallah,subanallah,tosun oldular iyice
Semmyben hicbirini yapmadim bol bol emzirmeye calistim,Allah a sukur en basta biraz yuksekti sonra dustusut icinde bol bol sivi,en onemlisi no-stres:))
cnm biz şekerli su felan vermedik hafif derecede atlattık sarılığı hastanede felan yatmadık bu saatten sonrada olmaz heralde gaz içinde bişey yapmadık çokta gazlı bi çcuk değil bizimki sarılık olmaması için yapcağın tek şey bolca emzirmek zor oluyo ama yapman gerek sürekli uyuyan bebeği zorla uyandırmak onu emzirmek ilk bşlarda zorluyo biraz ama sarılıktan korunman için yapman gerek cnm sık sık emzir şekerli suya felan gerek kalmayacak szeryan olacağın için sütün ilk başlarda gelmeyecek yda az gelicek bunu sorun yapma mama verirler sütün olmadığı zamanlarda allah kolay doğum nasipn etsn
canım oncelıkle hayırlı dogumlar dılerım stres yapmadan sakin sakin gıt dogumuna rahat ol yanı ..bebegın sarılık olacak dıye bır sey yok olmayabılır..ama olursada öyle şekerli su falan sakın verme sarılık ıcın bebegı sık sık besleyeceksın kı kandakı gezen bilirubini kakayla atsın..dogumdan sonra ılk 3 gun agız sütü geliyor sonra normal süt geliyor senın durumuna göre doktor mama takvıyesı yapıyor sarılıgı atlatana kadar..
cnm ben aktardan aldm papatyayla rezeneyi öyle veriyorum herhangi bi markanın değil yani neyse rezene vermiyorum zaten
cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar. inş hayırlısıyla kucağıma alırım dualarınız için sağolun.bolca emzirmek dışında yapacak birşey yok sanırım inş bol bol sütüm olur. süt olmadığında mama verilir demişsiniz hastanede mi mama veriliyor yani yanıma mama içiin biberon almama gerek varmı
kızlar d vitamini damlasına başladınız mı ?saglık ocagındakı hemşire baslama bıngıldagı erken kapatıyor dedı doktor baslayın demiştı kafam karıstı ya:26::26::26:
bizim hastane verdi mamayı cnm ben aldım biberonunu emziğini herşeyini lazımda oldu oğluşum küvezdeyken vermişler emziği pek güzel emiyodu eliylede destekliyodu emziği düşmesin diye biberonda weenin küçük biberonu vardı onu kullanıyoruz hala büyük biberonu kullanmadık daha hiç
kızlar d vitamini damlasına başladınız mı ?saglık ocagındakı hemşire baslama bıngıldagı erken kapatıyor dedı doktor baslayın demiştı kafam karıstı ya:26::26::26:
cevap verdiğiniz için teşekkürler kızlar. inş hayırlısıyla kucağıma alırım dualarınız için sağolun.bolca emzirmek dışında yapacak birşey yok sanırım inş bol bol sütüm olur. süt olmadığında mama verilir demişsiniz hastanede mi mama veriliyor yani yanıma mama içiin biberon almama gerek varmı
Slm kizlar biberondan konu acilmisjen size tavsiyem emziriyor iseniz biberonu ilk ay vernmeyin mama takviyesi tapicaksaniz sutunuz gelene kadar siringa ile besleyin benim bebegim dogdugunda ve sarilikken siringa ile besledik ilk etapta ama simdi hem biberon hem meme emiyor bizimkisi suan 1.5 aylik
Selam kızlar, nihayet buraya yazabiliyorum. Oğlum 17 eylül sabahı epidural normal doğumla doğdu . Bizi baya bekletmişti paşa 40+5 günlüktü doğduğunda
Ohh maasallah eylul kuzuna canimnasil seni taniyor mu artik? Merak ediyorum ne zaman bilincli olarak bizi gormeye baslayacaklar sen deneyimlisin sorayim dedim