2012 Ekim bebekleri büyüyor

biz de ıkınıp duruyoruz sabahtan beri ,tam dalcak açıveriyor gözünü ağlayarak

soktum bakalım pamuğu semacım :KK53:

biz de ıkınıp duruyoruz sabahtan beri ,tam dalcak açıveriyor gözünü ağlayarak

soktum bakalım pamuğu semacım :KK53:

yapana kadar devam et ama sok çıkar bende işe yarıyor inşallah sende de yarar:KK1:
benim kız çok kucakçı oldu kucakta uyumaya bayılıyor yandık:KK1:

Tunaydin anneler bugun ikra cok huysuz gazi var dogru duzgun uyuyamadi gazdan surekli uyandi

Ya ne kadar yorucu bir is bu
Bazen sabrım tükeniyor
Ne gazmis anlamadım
Avuç kadar mide bağırsak var
Bu kadar gaz nereye sığıyor anlamadım
O ağlıyor ben ağlıyorum
Bu kadar başarısız bir anne olacağımı düşünmemiştim

benim minik çakal da 2 günde çözdü galiba bebek arabası numarasını uyumuyor :KK14:

kıyamam kuzuya ya idrar yolu enf. çocukluktan beri çekiyorum ben, sürekli tekrar ediyor malesef. şükür iyi gelmiş ilaçları

çalışıyorum canım ve malesef 28 aralık işbaşı :KK14: şimdiden içime dert. daha doruk'a kim bakıcak konusu da netleşmedi zaten

Ayy damadimi emin ellere teslim et kizz:KK6:
Saka bir yana bakici mi ayarlayacaksiniz yoksa anneanne babaanne falan mi bakicak?ayy Allah kolaylik versin.
İsitme testi 10 15 dk suruyor.

yapana kadar devam et ama sok çıkar bende işe yarıyor inşallah sende de yarar:KK1:
benim kız çok kucakçı oldu kucakta uyumaya bayılıyor yandık:KK1:

daha önce de denemiştim bu pamuk olayını ama sadece 1 kere sokmuştum işe yaramamıştı

şimdi dediğin gibi yaptım 2-3 kez soktum aman Allah'ım :KK53: :KK53:

bezini de açmıştım rahat olsun diye bez, alt açma, badi, benim eşofmanım her yanımız kaka oldu :KK53: resmen temizlendi içimiz :KK53:

şimdi sakin sakin yatıyor oğlum

bebekleri ıkınan anneler deneyin derim :KK76:

Ayy damadimi emin ellere teslim et kizz:KK6:
Saka bir yana bakici mi ayarlayacaksiniz yoksa anneanne babaanne falan mi bakicak?ayy Allah kolaylik versin.
İsitme testi 10 15 dk suruyor.

annane şehir dışında, babanne yurt dışında canım malesef

komşum var çaprazımda çok iyi bir insan ben bakarım demiş diğer komşuma. onunla konuşçam inşallah olursa çok iyi olcak

Bazen sabrım tükeniyor
Ne gazmis anlamadım
O ağlıyor ben ağlıyorum

ben de bazen kötü bir anne olduğumu düşünüyorum

ama atlatıcaz bugünleri inşallah

ben kıyamıyorum da orda uyumasına sanki canı acıcak uzun süre kalınca, önce orda sallayıp anakucağına orda sallayıp iyice dalınca da yatağına

yok canım ne acıması keyif alıyor:KK1: ben arabanın içine elyaftan yastık yerleştırdım yatak gıbı çok rahat edıyor baska yere alınca aglıyor tekar arabaya koyuyorum hemen dalıyor sefil yatmayı sevıyor bızımkısı :KK1:

Bazen sabrım tükeniyor
Ne gazmis anlamadım
O ağlıyor ben ağlıyorum

aksam oğlum gaz yüzünden 7den 12,30a kadar uyumadı...eşim dışarıdaydı eve geldi hiçbir şey umrunda olmadan yattı uyudu ben çok sinir oldum...oğluma da uyu artık uyu dedim ve bütün gece ağladım iyi bir anne olamıyorum galiba diye... eşime sinir oldum hırsımı küçücük bebeğimden mi çıkarıcam dedim kendi kendime.

Kızlar hepinize merhabalar ...Foruma çok giremiyorum.Aklıma bir şey takıldı eğer önceden bu konu konuşulduysa affola :KK43: kanguru almak istiyorum ancak erkek bebeklerde kullanımı zararlı diye duydum.Bilgisi olan var mı?Ya da kullanan hangi marka kullanıyor .. Yardım lütfen :)

İnşallah canim ya
Hic boyle olacağını düşünmemiştim
Her seyini hazırladım emek emek tek basıma
Ama simdi zorlanıyorum
Hep boyle gitcek sanıyorum

aksam oğlum gaz yüzünden 7den 12,30a kadar uyumadı...eşim dışarıdaydı eve geldi hiçbir şey umrunda olmadan yattı uyudu ben çok sinir oldum...oğluma da uyu artık uyu dedim ve bütün gece ağladım iyi bir anne olamıyorum galiba diye... eşime sinir oldum hırsımı küçücük bebeğimden mi çıkarıcam dedim kendi kendime.

Aynen sabah 6 dan 12 ye kadar uyumadı
Ve surekli emmek istedi gaz sancısından
Artik pilim bitti
Aldım kucağıma ağlaya ağlaya
Biraz kızdım anlattım küçücük cocuga
Oyle uyudu dudağını da buzdu
Tabi bu beni cok uZdu
Onun sucu yok derdine care bulamayan benim
Ağlamadın diyorlar kendine güvenini kaybeder diyorlar
Ama meme vermeyince ağlıyor
E goguslerim cok ii durumda degil
Surekli emdirince yara oluyor
Tabi emdikce daha cok gazi oluyor
Cidden icice gecmis bir durum
Benim tek dileğim ii bir anne olmaktı
Cunku annemle iliskim ii degil
Ama su bir ay hic istediğim gibi geçmedi
İnşallah bundan sonrası guZel olur

slm güzel annişlerrr herkes iyidir inşallahhh :KK16:
bugün oğlumda bende dr a gittik ama çok moralim bozuldu oğlum sadece 600 gr almış dr çok az dedi mama takviyesi yapcakmışız
bide bana günde 2 yumurta 2 bardak süt ve her akşam yemeğinde et tavuk olsun mutlaka dedi sanırım sütün kalitesini arttırmak amaçlı 1 ay sonra tekrar gel dedi kilosuna bakalım düzene girecekmi diye ama benim canım çok sıkıldı :KK43:((((

ben kıyamıyorum da orda uyumasına sanki canı acıcak uzun süre kalınca, önce orda sallayıp anakucağına orda sallayıp iyice dalınca da yatağına

yok canım ne acıması keyif alıyor:KK1: ben arabanın içine elyaftan yastık yerleştırdım yatak gıbı çok rahat edıyor baska yere alınca aglıyor tekar arabaya koyuyorum hemen dalıyor sefil yatmayı sevıyor bızımkısı :KK1:

Herkese merhaba gece hiç uyumadık bugün oğlumu sünnet ettirdik çok iyi gecti yarın sargısını çıkarıp yıkayacağız çarşambada kontrole götüreceğiz

komşunun kızı geldi sağolsun 2 saat doruğu salladı

bende o arada 2 çeşit yemek yaptım, ütülerimi yaptım, çamaşırları toplayıp yerleştirdim, bir makine çamaşır attım

arasıra insan birine ihtiyaç duyuyor

hamileyken doruk'un kıyafetlerini ne hevesle heyecanla yıkayıp ütülemiştim

şimdi her gün yıka ütüle heyecan kalmadı bu işte :KK1:

X