2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere gecmemis hiriltisi yok cok sukur kuru oksuruyor dr ikac vermedi 3 yaprak ihlamur kaynatip gunde 3kere 5cay kas. vercekmisim bide kizim premature oldugu icin daha fazla sakın dedi ben bile opmucekmisim evde maske tak dedi nasil dururum ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten

günaydın kızlar

akşam oğlum 9dan 12ye kadar uyumadı ,kucakta gezdir gezdir dayanamadım dedim eşime kaldır koridorun halısını ,koydum bebek arabasına 1 dk sürmedi oğlum uykuya dalmıştı bile

dedim ne diye bugüne kadar denememişiz

bu sabah da aynı şekilde 1,5 saatir uyumamak için direniyoruz ,koydum araba ileri geri derken daldı bile uykuya

kesinlikle tavsiye ediyorum :KK1: :KK1:

gunaydın bızımde 2 gundur sorunumuz kaka yapamadı bı turlu beb poposunu yagla uyardım ama yok gelmıyor kaka sadece anne sutu verıyorum acaba ac mıgdesı boş kakası yokmukı dıye uzuluyorum çok

drumuzu aradık 3, gun fıtıl ver dedı fıtılı verdım ben yıne kaka yok gelmıyor kaka olsa ıçınde gelmezmı yada nıye ıkınız

Canım gecen 4. Gun yaptı benim ki simdi de hergun yapmıyor 2. Gunu buluyor yapması normalmiş ama benim de icim hic rahat degil çünkü coook ikiniyor uyku uyuyamiyor ikinmaktan hatta bazen uykudan aglayarak kalkıyor ikiniyor ya :KK43: olmazsa başka bi Dr daha gidicem

günaydın kızlar

akşam oğlum 9dan 12ye kadar uyumadı ,kucakta gezdir gezdir dayanamadım dedim eşime kaldır koridorun halısını ,koydum bebek arabasına 1 dk sürmedi oğlum uykuya
bu sabah da aynı şekilde 1,5 saatir uyumamak için direniyoruz ,koydum araba ileri geri derken daldı bile uykuya

Evet bunu duymuştum :) cok guzel bi yöntem
Kizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere.
ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten

Cok gecmis olsun cnm.Ayyy ne giciklar ya anaları niye sahip çıkmıyor pramatre cocuk sonuçta anlayissiz insanlar iste sen dikkat et gerekirse kız cocuklara bebeğinin saglıgı önemli

anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..

şimdi nasıl peki sütünün durumu?

Canım aynı durum benim de başıma geldi.. İlk günler dolup taşıyordu. Öyle şişiyordum ki ağrısından ağlamaklı oluyordum. Sonra bir azaldı o azalış... Anlamadım gitti ki benim öyle bir sıkıntım vs. de olmamıştı. Sonra Hipp natal ve ülker in maltana isimli içeceğine başladım. Onlardan önce soğan sarımsak ve bilimum şeyler denedim olmadı. Bulgur mulgur da bende işe yaamadı ki herkes taşırıyor der bulgur için. Neyse nezaman bu içeceklerre başladım günden güne arttı sütüm. Eskisi gibi olmuyor hala ama yine de bariz bir artış var yani... Birde tabi en uğraştırıcı kısmı. Oğlum emiyor ben sağıyorum. Oğlum emiyor ben sağıyorum... Bütün gün bu şekilde gidiyor. Akşamları da doymaz ise o sağarak biriktirdiğim sütleri veriyorum. Birde a vitamini içeren yiyecekler sütü arttırmada çok faydalı... Ben havucu sebze soyacağınla ince ince doğruyorum ve oturup yiyorum... :KK70: Isıra ısıra yemesi çok zor geliyor havucu :KK70:

Kizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere gecmemis hiriltisi yok cok sukur kuru oksuruyor dr ikac vermedi 3 yaprak ihlamur kaynatip gunde 3kere 5cay kas. vercekmisim bide kizim premature oldugu icin daha fazla sakın dedi ben bile opmucekmisim evde maske tak dedi nasil dururum ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten
sigara için gelip yaklaşıyo,öpüyo,ben de pek anlatamıyorum. hiç hoş değil.insan biraz anlayışlı olur."görmemiş" muamelesi görüyoruz çok esirgeyip koruyormuşum gibi dinleyen kim? görgüsüzler,inanılmaz kızıyorum bu tiplere çok! sen de al bebeğini kapan odana ya anca öyle anlarlar

selam kizlar nasilsiniz? ben gunun nasil gectigini anlamiyorum valla sabah kalkiyorum tempo basliyor emzir, altini temizle, gaz...yine ayni döngu, arada da isler. zaten burda hava erken karariyor bi bakmissin saat 3 te aksam karanligi cökuyor. aksam en gec 11 de yatiyorum:KK1: sip diye bitiyor gunum, esimle iki laf edemiyoruz bile. Allahtan annem burda da bana cok yardimci oluyor bakalim gidince napicam, esime diyorum annem burdayken bol bol enerji topla sonra sana cok is dusucek diyorum:KK34:

Selam kızlar....
bizde birazdan oğlumu yıkıcaz, hazırlanıyoruz...

kızlar kuzenimde hamileydi 4 aylık aksam bebeğini düşürmüş şimdi öğrendim çok üzüldüm...aramaya bile çekiniyorum daha çok üzülmesin diye...erkekmiş bebek kolları, bacakları heryeri belliymiş kuzenimin eşine göstermişler :KK43:
kendimi üzmemeye çalışıyorum sütüm falan kaçar diye ama kuzenimle kardeş gibiyiz Allah korusun kendi başıma gelse bu kadar üzülürüm...

Selam kızlar....
bizde birazdan oğlumu yıkıcaz, hazırlanıyoruz...

kızlar kuzenimde hamileydi 4 aylık aksam bebeğini düşürmüş şimdi öğrendim çok üzüldüm...aramaya bile çekiniyorum daha çok üzülmesin diye...erkekmiş bebek kolları, bacakları heryeri belliymiş kuzenimin eşine göstermişler :KK43:
kendimi üzmemeye çalışıyorum sütüm falan kaçar diye ama kuzenimle kardeş gibiyiz Allah korusun kendi başıma gelse bu kadar üzülürüm...

cok gecmis olsun canim, zor bir durum...Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah.

oglum uyuyor, gögusler oldu tas gibi, simdi ben pompayi elime alirim oglum uyanir:KK1: pompalamaya izin vermiyor benim kerata:KK16:

Kizim hala beni emmiyo herkezin mudahale etmesinden biberona alisti aman aglamasin ver cok kucuk yorma simdi istemiyor beni.hasta oldu diyorum salgin var ondandir diyorlar eee salginda ondan ona bulasa bulasa salgin oluyor kimse kendine toz kondurmuyor sanki dr.dan iyi biliyorlar dr.opulmucek diyor dr. cok biliyormus

Kizim hala beni emmiyo herkezin mudahale etmesinden biberona alisti aman aglamasin ver cok kucuk yorma simdi istemiyor beni.hasta oldu diyorum salgin var ondandir diyorlar eee salginda ondan ona bulasa bulasa salgin oluyor kimse kendine toz kondurmuyor sanki dr.dan iyi biliyorlar dr.opulmucek diyor dr. cok biliyormus

aynen cnm cocuk aglamasın zorlama ver mamasını.sımdıde benı emmıyor.premature bebek cok zor tatlım.benım kızımda yedı bucuk aylık dogdu.

aynen cnm cocuk aglamasın zorlama ver mamasını.sımdıde benı emmıyor.premature bebek cok zor tatlım.benım kızımda yedı bucuk aylık dogdu.

Cok isterdim emzirebilmeyi o guzel duyguyu yasayabilmeyi kuvezdeyken kucagima verdiklerinde hemen almisti gogsumu ama eve gelince firsat vermediler aman aglamasin cok kucuk diye ben hala mama vermedum sutumu sagip veriyorum ama disari cikinca zor oluyor sut soguyor sen nasil yapiyorsun.allah bagislasin kizini benim kizimda 36 haftalik dogdu ama gelisimde 32 haftaydi 1500 kilo 40cm di minicikti senin kizin kac kg kac cmdi simdi ne kadar.

günaydın kızlar

akşam oğlum 9dan 12ye kadar uyumadı ,kucakta gezdir gezdir dayanamadım dedim eşime kaldır koridorun halısını ,koydum bebek arabasına 1 dk sürmedi oğlum uykuya dalmıştı bile

dedim ne diye bugüne kadar denememişiz

aynen bende keşfettım bebek arabasını hatta kac gundur beşik olarak kullanıyorum :KK1:arabada uyuyyor yerıne yatırmaya calısırken uyandıgı ıcın ellemıyorum bende..çekıyorum arabasını yatagımın yanına aglayınca sallıyorum gerı uyuyor :KK1:

Cok isterdim emzirebilmeyi o guzel duyguyu yasayabilmeyi kuvezdeyken kucagima verdiklerinde hemen almisti gogsumu ama eve gelince firsat vermediler aman aglamasin cok kucuk diye ben hala mama vermedum sutumu sagip veriyorum ama disari cikinca zor oluyor sut soguyor sen nasil yapiyorsun.allah bagislasin kizini benim kizimda 36 haftalik dogdu ama gelisimde 32 haftaydi 1500 kilo 40cm di minicikti senin kizin kac kg kac cmdi simdi ne kadar.

ben mamayla beslıyorum canım sagdıgımda cok cok az cıkıyor.benım kızım 90 cc mama yıyor bır ogunde bendende en ıyı ıhtımalle 30 cc cıkıyor.benım kızım 34 haftalık dogdu 1,950 41 cm dı 1750 gr a dustu 2 haftalıkken hastanede kuvozde kaldı suanda.2,5 aylık ve 4000 gr 54 cm senınkı ne kadar oldu

X