Kizlar nasil gidiyor? Tatli bebislerle aralar nasil? Bizim ki iyi gibi simdilik Hollanda inegi yanimda halt etmis Sagmal inek oldum. Sut sagma aleti ve ben kanka olduk. Fiti fiti sesleri ile gunlerim geciyor. Biraz uzun suruyor goguslerimin rahatlamasi. Bazen tek gogusten 100 cc cikiyor bazen biraz daha fazla ama anca yetiyor gun icinde. Gobek bagi 6 gunlukken dustu. 265 gr almis 4 gunde ve boyu bir haftada 1 cm uzamis Bizim ki kurdan Hamdi oldugu icin dr amcamiz bu deriler dolmali dedi Cabaliyoruz bakalim Zayif oldugu icin cis yaptiginda muhakkak tasiyor bir tek sorunumuz bu simdilik Ya birde dogumdan sonra alt tarafi 4 kilo gitti bende Cocugun kilosu plasente bile daha fazla ediyor normalde bu hastanede sisirdiler beni serumlarla herhal:) 40 gun doldugunda bakalim ne olacak. O zaman ki kiloyu baz almam gerekiyormus annem oleee diyooo
canım benim de kızım çok zayıf doğdu ve bizde bez sıkıntısı yaşadık..yani bizdede taşma oluyordu..molfix in premature bebek bezi var ve ben çok memnun kaldım..minik poposunu tam sardı kızımın..tavsiye ederim sadece molfix de var..