Sagol canım darısı Recep paşaya ins :))
Bu arada sen verem aşısı icin gideceksin sanırım beni SAGLIK OCAĞI 19 Aralık'ta çağırdı o zaman oglum 2 ay 7 günlük olacak bu aşılar tam 2 aylıkların yapilmiyormuydi canım tarihi yoksa 2. Ay bitince herhangi bi gunde mı ?
Kizcemin adasi :) bizde 29nda olcaz asimizi 2ay 6gunlukken. Benim arksdasin bebisine 2bacak1koldan vurmuslar verem asisini :-( gozum korktu. Gitmeden banyo yaptrmayi unutma bi sure banyo yasakmis 3gunmu ne...
Evet kız kardeş başka bi kızım okura 2. Kız icin yine bebek yapArim herhalde :) valla gecen yıl getirmisjerdi bu sene tık yok aşûredenAh canım bir kız kardeşim olmasını en çok hamileliğimde istedim... Maalesef yok. Bir erkek kardeşim var. İnşallah 2 Aralıkta askerden dönecek.( Sağ salim inşalllah ) Neyse annemin de çok vakti yok. Geldiği zaman haftalık yapıyor sağ olsun. Ben de tabi hemen dondurucuya atıyorum. Gün gün çıkarıp yiyoruz yine Aaahhhh annem yapınca bir başka oluyor. Tadı kokusu :) Canım da şu aşureden deli gibi çekti. Kardeşimin geleceği güne yapacakmış annem. Oda seviyor diye.. Kon komşu da getirmiyor ki yiyelim..
Evet 3 gun banyo yaptirilmiyirmus ve 3 ası olacak sag sol bacak ve omuzKizcemin adasi :) bizde 29nda olcaz asimizi 2ay 6gunlukken. Benim arksdasin bebisine 2bacak1koldan vurmuslar verem asisini :-( gozum korktu. Gitmeden banyo yaptrmayi unutma bi sure banyo yasakmis 3gunmu ne...
SAGLIK OCAĞI genelde oyle vermiş tarih herkeze demek ki o günlerde yapılabiliyor sadece crs günleri geliyormuş aşılar oyle dediler banada .bu arada hastanekerede devlet veriyormuş aşıları hepsi aynıymiscanım bizim ayın 20 sinde 2 ayımız doluyor doktorumuz verem aşısını hastanenin çarşamba günleri açtığını söyledi o yüzden 1 gün sonra yani 21 kasımda randevu verdi...hem sağlık ocağı neden 1 hafta geç vuruyor ki :44:
Ayy canım öyle nasıl yattın? Benim oluyordu önceden. Ağlayacak raddeye geliyordum sızısından, ağrısından. Hemen sağıyordum. Hatta sonraları korkumdan pompamı başucuma almaya başladım gecelri.
Bu arada kızlar sütümde bariz artış varbirkaç gündür gündüzleri oğlum emerken ağzından çıkarırsa sütüm kendi kendine fışkırmaya devam ediyor ve birini emzirirrken öbürü sızlıyordu Bir baktım gece meğer ondan kendi kendine süt geliyormuş... Allahım inşallah böyle devam eder. Beslenmemi ihmal etmemek için yeni bir tatktik buldum. Yemekleri kendi yiyeceğimizin iki katı yapıyorum. Yarısını derin dondurucuya atıyorum. Oğlumun huysuzluk yaptığı günlerde, yemek yapmaya yetişemediğim zaman dondurucudan çıkarıp o yemeği yiyoruz Hazır elimin altında çok iyi olyor. Tadı da hiç bozulmuyor valla...
SAGLIK OCAĞI genelde oyle vermiş tarih herkeze demek ki o günlerde yapılabiliyor sadece crs günleri geliyormuş aşılar oyle dediler banada .bu arada hastanekerede devlet veriyormuş aşıları hepsi aynıymis
2 bacak 1 kol mu? yazık kuzulara ya
evet canım söylediler sabahtan banyo yaptırırım öğleden sonra götürürüm aşıya
adaşım nasıl annesi?
benim oğlum deminden beri tilki kardeşle oynuyorkuyruğu çekilince müzik çalan bir tilkisi var onu koyuyorum kucağına ,ağzıyla yakalamaya çalışıyor tilkinin burnunu
bakıyorum artık elleriyle de temas etmeye çalışıyor oyuncaklarına
Nsbersiniz kuzularin analariiiii benim kiz uyuyor geceleri olduruyor beni uyumuyo 2 kadar sonra uyuyor 6 da uyaniyor yine uyumuyor dun gece deli oldum ben uyudum o uyumadi...... Yaas kizlar benim kizim hic oyuncaklara ilgisi yok neden ki acaba
Evet kız kardeş başka bi kızım okura 2. Kız icin yine bebek yapArim herhalde :) valla gecen yıl getirmisjerdi bu sene tık yok aşûreden
Evet 3 gun banyo yaptirilmiyirmus ve 3 ası olacak sag sol bacak ve omuz( kiyamam Yaa
SAGLIK OCAĞI genelde oyle vermiş tarih herkeze demek ki o günlerde yapılabiliyor sadece crs günleri geliyormuş aşılar oyle dediler banada .bu arada hastanekerede devlet veriyormuş aşıları hepsi aynıymis
yemek konusunda bende aynısını yapıyorum canım,, uyuduğu zaman fırsat bu fırsat deyip ne yapabilirsem yapıyorum buzluğa atıyorum...her yanım saklama kabı oldu :)) sulu yemek haricinde birde kötfe,börek,sarma,dolma yapıp tıkıyorum tencereyle dondurucuyageçenlerde kare borcama lazanya yaptım üzerine streç kapattım öyle sakladım ilk kez denedim lazanyayı saklamayı ve dün çıkardım yedik gayet başarılıydı
Aynen yazik ki ne yazik bide ates huzursuzluk gozum korktu.adasin iyi teyzesi uyanikken kucakta dolasiyor oturunca basiyor cigligi.. Aramizda 3gun varmis masallahlari var hizla buyuyor el temasina gecti kuzular :) allahim kismet ederde insallah torunlarimizida buyuturuz
Canım biraz daha vakit var o işlereŞimdilik sadece dikkatini çekebilir. Oda belki... Her seferinde aynı tepkiyi vermezler de. Oynamaları için 3 ayı doldurmaları gerek diye biliyorum ama araştırırız yine. Kardeşimin kızını yerim ben hahahha Canım havuç denedin mi bende oda işe yaradı sanki. Birde kayısı deneyeceğim. Komposto da işe yaramadı bende...
Aynen yaa... Zaten hamileyken de en çok aşure istemiştim burada söyleyememiştim... Herkes istiycek diye. Şimdi iyice kabardı isteğim.
Aaaa camda da saklıyor musun? Benim de sadece cam kaplarım kaldı dışarıda. Kırılmasın diye koymadım birşey içine. Bak madem oda oluyorsa hemen bende patlatırım bir lazanya dondurucuya. Birde geçen dolma yaptım. Doğan içi ve patates içi arttı. Rondodan geçirdim ikisini poşetle attım. Sonra kıymayla karıştırır böreğin içine koyarım dedim. Bakalım nasıl olacak ? O lazanyayı beşamel sosuyla mı attın yoksa sosu çıkarınca mı üstüne yaptın ?
ah ah bu bebeklerin hepsi mi aynı? kıpır kıpır durmuyolar yerlerinde, bizimki de aynı hep gezcek kucakta sırtı yere gelmicek
azcık oyaladım oyuncakla tamam ona da ilgimiz bitti hemen
parmaklarını yiyor şuan, bu da yeni huyumuz
inşallah herkes iyidir kuzucuklarımız dahada iyidir.ben çok yorucu ve mutsuz günler geçiriyorum.oğluşum hiççç uyumuyorr.günde 2-3 saat kesintili olarak oda.dolayısıyla sürekli memede sürekli memede hal böyle olunca hiç sütüm birikmiyor.hiç uyuyamıyorum.dolğru düzgün dinlenemiyorum,su içemiyorum,wcye bile gidemiyorum durum böyle vahim.memeden çekince sanki ağrısı var gibi basıyor çığlığı.kendimi yetersiz görmeye başlıyorum herkes ne kadar küçük çocuğun var diyor, zaten 3 kilo doğduk 27.günümüzde 300 gr almışız.uyumayınca büyümüyor,uyumayınca sütüm yetmiyor kısır bir döngü içindeyim.yüzümüz kaşık kadar kaldı.ne yapacağımı şaştım.doktor gayet sağlıklı diyor mama takviyesi yapıyorum aptamil ar veriyorum kusmasın içinde kalsın kilo alsın diye verdi doktor.aslında uyuyunca sütüm bola bol yetiyor.ama uyumuyor.sanki büyük adam hiçmi uykusu gelmez bir bebeğin anlamıyoruz.çevremde benimle doğum yapanlarla kıyaslanıyorum yok onları bir kucağı dolduruyomuş, yok şişmanlarmış ee onların çocuklarını emzirmek için zor uyandırıyorlarmış diyorum benimki uyumuyor ki büyüme hormonu salgılasın.ayyyy yetersiz bir annemiyim neyim.hiçç böyle hayal etmemiştim eksik bişeyler var ama ne bulamıyorum.mutsuz bir anne olamayı hiçistemezdim.bebeğimi kucağıma alıp foto bile çektiremedim.sürekli memede çünkü.allahım tek zayıf olsunda sağlıklı olsun ne yapayım.
sevgiyle sağlıkla kalın.
anladım canım peki dar ağızmı geniş ağızlımı kullanıyosun?
kızlar evleriniz kaç derece oluyor? ve bebeklere gündüz ve gece ne giydiriyosunuz?
terlemiş oğlum 2 kat vardı üzerinde az önce, şimdi uzun kollu çıtçıtlı altına ayaklı kalınca bir pijama ve penye yelek giydirdim
bu sefer de az gibi geldi ama 25-26 derece bizim, terliyor hemen oğlum
Yok canin daha denemedim ben cok tembelkestim bir kac gundur int okudum corek otu ve bali karistirip her sabah yenicekmis buda sut yaoarmis sade maden suyu birdeCanım biraz daha vakit var o işlereŞimdilik sadece dikkatini çekebilir. Oda belki... Her seferinde aynı tepkiyi vermezler de. Oynamaları için 3 ayı doldurmaları gerek diye biliyorum ama araştırırız yine. Kardeşimin kızını yerim ben hahahha Canım havuç denedin mi bende oda işe yaradı sanki. Birde kayısı deneyeceğim. Komposto da işe yaramadı bende...
Aynen yaa... Zaten hamileyken de en çok aşure istemiştim burada söyleyememiştim... Herkes istiycek diye. Şimdi iyice kabardı isteğim.
Aaaa camda da saklıyor musun? Benim de sadece cam kaplarım kaldı dışarıda. Kırılmasın diye koymadım birşey içine. Bak madem oda oluyorsa hemen bende patlatırım bir lazanya dondurucuya. Birde geçen dolma yaptım. Doğan içi ve patates içi arttı. Rondodan geçirdim ikisini poşetle attım. Sonra kıymayla karıştırır böreğin içine koyarım dedim. Bakalım nasıl olacak ? O lazanyayı beşamel sosuyla mı attın yoksa sosu çıkarınca mı üstüne yaptın ?
kızlar evleriniz kaç derece oluyor? ve bebeklere gündüz ve gece ne giydiriyosunuz?
terlemiş oğlum 2 kat vardı üzerinde az önce, şimdi uzun kollu çıtçıtlı altına ayaklı kalınca bir pijama ve penye yelek giydirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?