- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
25 derece evimiz canım..
badi üzerine sadece tulum giydiyorum tabii ayağına çorap,, şayet alt üst takım giydirdiysem yine altına badi ve çoarp ve mutlaka patik giydiriyorum...
uyurken pek üzerini örttürmüyor, gece uyku tulumunda da durmuyor,,mecburen bacak ve karnına kadar çekebildiğimiz bir battaniye ile yatırıyoruz...gece 26 derece olmasına dikkat ediyoruz,,malum üzerini örtemediğimiz için paşanın
annem sayesinde biz fazla giydirmeye alıştırdık galiba, aman üşümesin diye diye sağolsun
tek tulum hiç giyemedi oğlum, içine badi altına pijama oldu hep. ama tamamen çıtçıtlı olduğu için tulumlar bacaklarından üşümesin diye korktuk
ayaksız bir eşofman giydiriyosam mutlaka altına pijama giydiriyorum sanki üşücek alttan gibi geliyor
gece de aynen bizde 25dereceye ayarlıyoruz kombiyi, ama normal pijamalarıyla yatarsa az kalın bir battaniyeye sarıp üzerine penye battaniye
ya da uzun kollu badi alta pijama, üzerine polar tulum giydirip üzerine penye battaniye örtüyorum sarmadan
sağolsun annem korkak yaptı beni bu konuda halbuki ben hep çocuğumu çok giydirmicem dedim durdum ama