2012 Ekim bebekleri büyüyor

25 derece evimiz canım..

badi üzerine sadece tulum giydiyorum tabii ayağına çorap,, şayet alt üst takım giydirdiysem yine altına badi ve çoarp ve mutlaka patik giydiriyorum...

uyurken pek üzerini örttürmüyor, gece uyku tulumunda da durmuyor,,mecburen bacak ve karnına kadar çekebildiğimiz bir battaniye ile yatırıyoruz...gece 26 derece olmasına dikkat ediyoruz,,malum üzerini örtemediğimiz için paşanın:emir_bebek:

annem sayesinde biz fazla giydirmeye alıştırdık galiba, aman üşümesin diye diye sağolsun

tek tulum hiç giyemedi oğlum, içine badi altına pijama oldu hep. ama tamamen çıtçıtlı olduğu için tulumlar bacaklarından üşümesin diye korktuk

ayaksız bir eşofman giydiriyosam mutlaka altına pijama giydiriyorum sanki üşücek alttan gibi geliyor

gece de aynen bizde 25dereceye ayarlıyoruz kombiyi, ama normal pijamalarıyla yatarsa az kalın bir battaniyeye sarıp üzerine penye battaniye

ya da uzun kollu badi alta pijama, üzerine polar tulum giydirip üzerine penye battaniye örtüyorum sarmadan

sağolsun annem korkak yaptı beni bu konuda halbuki ben hep çocuğumu çok giydirmicem dedim durdum ama

Evimin derecesini bilmiyorum ama kombi derecemiz 60 uzunkollu citcitli zibin uzerine tulum altina kulotlu corap ve yelek tulumun uzerindende ayaklarina patik giydiriyorum

Masallah ..senin uzerinde ne varsa bebisede aynisi olsun yani k8sa kolluysan ona sadece cit cit badi ve tulum coraop giydir yok kazakla oturuyosan giydirdigin bu sekil normal bence

annem sayesinde biz fazla giydirmeye alıştırdık galiba, aman üşümesin diye diye sağolsun

tek tulum hiç giyemedi oğlum, içine badi altına pijama oldu hep. ama tamamen çıtçıtlı olduğu için tulumlar bacaklarından üşümesin diye korktuk

ayaksız bir eşofman giydiriyosam mutlaka altına pijama giydiriyorum sanki üşücek alttan gibi geliyor

gece de aynen bizde 25dereceye ayarlıyoruz kombiyi, ama normal pijamalarıyla yatarsa az kalın bir battaniyeye sarıp üzerine penye battaniye

ya da uzun kollu badi alta pijama, üzerine polar tulum giydirip üzerine penye battaniye örtüyorum sarmadan

sağolsun annem korkak yaptı beni bu konuda halbuki ben hep çocuğumu çok giydirmicem dedim durdum ama

Eviniz cokmu sogukki bu kadar giydiriyorsunuz sonra siz ceremesini cekersiniz sicaga alisir bebek disar bir soguga cikinca hast okur benden demesi sana ben bu soyledigini ilk 1 ay yaptim sonra yavas yavas azalttim

Masallah ..senin uzerinde ne varsa bebisede aynisi olsun yani k8sa kolluysan ona sadece cit cit badi ve tulum coraop giydir yok kazakla oturuyosan giydirdigin bu sekil normal bence

Kazak yokta uzrmde kiz kombi derecemize aldanma ev soguk salonum genis bide peteklerin suyumu alincakmis ne isitmiyor kizcemin burnu surati hep soguk bile :-(

Eviniz cokmu sogukki bu kadar giydiriyorsunuz sonra siz ceremesini cekersiniz sicaga alisir bebek disar bir soguga cikinca hast okur benden demesi sana ben bu soyledigini ilk 1 ay yaptim sonra yavas yavas azalttim

yok canım izmirde yaşıyoruz ve evim sürekli güneş alıyor. gündüz kombi çalışmadan evin sıcaklığı 25-26 derece sürekli

anneme anlatmaya çalıştıkça kızdı bana üşür o çok küçük diye diye, ki 20 eylülde doğdu doruk hava 36-37 dereceydi o zamanlar da

şimdi şimdi yanlız kalınca normal giydirmeye çalışıyorum ben artık abartmadan

ama kafama öyle bir işlemiş ki korkuyorum artık üşürse diye oğlum

Kazak yokta uzrmde kiz kombi derecemize aldanma ev soguk salonum genis bide peteklerin suyumu alincakmis ne isitmiyor kizcemin burnu surati hep soguk bile :-(

Bebegini usudugunu yanliz enseden anlarsin canim ama evin soguk ise normal

yok canım izmirde yaşıyoruz ve evim sürekli güneş alıyor. gündüz kombi çalışmadan evin sıcaklığı 25-26 derece sürekli

anneme anlatmaya çalıştıkça kızdı bana üşür o çok küçük diye diye, ki 20 eylülde doğdu doruk hava 36-37 dereceydi o zamanlar da

şimdi şimdi yanlız kalınca normal giydirmeye çalışıyorum ben artık abartmadan

ama kafama öyle bir işlemiş ki korkuyorum artık üşürse diye oğlum

Benim kizimda 4 eylul dogumlu ben ilk 1 ay evim serin die kalin giydirdim hem erken dogdu hem kucuk die ama simdi az giydiriyorum cunku bebegi hasta eden tek sey terleyip terinin sogumasi bazen uyurken gece uzerini ortmem bile terliycek gormem ben die birde erkek cocugu sicagi sevmez derler kaldiki oda isisi normal bence bebek icin

Benim kizimda 4 eylul dogumlu ben ilk 1 ay evim serin die kalin giydirdim hem erken dogdu hem kucuk die ama simdi az giydiriyorum cunku bebegi hasta eden tek sey terleyip terinin sogumasi bazen uyurken gece uzerini ortmem bile terliycek gormem ben die birde erkek cocugu sicagi sevmez derler kaldiki oda isisi normal bence bebek icin

oğlum giyinmekten çok sıkılıyor zaten

yazın ne güzel olcaklar bebeklerimiz Allah izin verirse 9-10 aylık olcaklar haziranda cıbıl cıbıl gezsinler ondan sonra :KK1:

oğlumu kendi kendime yıkamayı başardım diye artık düzene koydum 2 günde 1 yıkıyorum

bugün banyo günümüz ama yıkamaktan vazgeçtim yarın babamızla beraber yıkarız ,o da görsün arada bir :KK1:

inşallah herkes iyidir kuzucuklarımız dahada iyidir.ben çok yorucu ve mutsuz günler geçiriyorum.oğluşum hiççç uyumuyorr.günde 2-3 saat kesintili olarak oda.dolayısıyla sürekli memede sürekli memede hal böyle olunca hiç sütüm birikmiyor.hiç uyuyamıyorum.dolğru düzgün dinlenemiyorum,su içemiyorum,wcye bile gidemiyorum durum böyle vahim.memeden çekince sanki ağrısı var gibi basıyor çığlığı.kendimi yetersiz görmeye başlıyorum herkes ne kadar küçük çocuğun var diyor, zaten 3 kilo doğduk 27.günümüzde 300 gr almışız.uyumayınca büyümüyor,uyumayınca sütüm yetmiyor kısır bir döngü içindeyim.yüzümüz kaşık kadar kaldı.ne yapacağımı şaştım.doktor gayet sağlıklı diyor mama takviyesi yapıyorum aptamil ar veriyorum kusmasın içinde kalsın kilo alsın diye verdi doktor.aslında uyuyunca sütüm bola bol yetiyor.ama uyumuyor.sanki büyük adam hiçmi uykusu gelmez bir bebeğin anlamıyoruz.çevremde benimle doğum yapanlarla kıyaslanıyorum yok onları bir kucağı dolduruyomuş, yok şişmanlarmış ee onların çocuklarını emzirmek için zor uyandırıyorlarmış diyorum benimki uyumuyor ki büyüme hormonu salgılasın.ayyyy yetersiz bir annemiyim neyim.hiçç böyle hayal etmemiştim eksik bişeyler var ama ne bulamıyorum.mutsuz bir anne olamayı hiçistemezdim.bebeğimi kucağıma alıp foto bile çektiremedim.sürekli memede çünkü.allahım tek zayıf olsunda sağlıklı olsun ne yapayım.
sevgiyle sağlıkla kalın.
mertuğcum emzik denedin mi,benim de böyleydi 6.günümde tıktım emziği. şimdi sana yaptığı eziyeti emziğine yapıyo,çok seviyo,onsuz yapamaz hale geldi :)

oğlumu kendi kendime yıkamayı başardım diye artık düzene koydum 2 günde 1 yıkıyorum

bugün banyo günümüz ama yıkamaktan vazgeçtim yarın babamızla beraber yıkarız ,o da görsün arada bir :KK1:

maşallah,ben çok korkuyorum. banyo konusunda başkasına bağımlı olmak da hiiç işime gelmiyo,ben de denicem ama birascık daha büyüsün de bakalım

maşallah,ben çok korkuyorum. banyo konusunda başkasına bağımlı olmak da hiiç işime gelmiyo,ben de denicem ama birascık daha büyüsün de bakalım

annemler geçen hafta gitti ,bir gün eşimle yıkadık ama gece oluyor o gelip yıkayana kadar

bir gün komşum geldi beraber yıkadık

sonra dedim hep birini mi bekleyip durcam koydum küvetini filesini ,hazırladım malzemelerini yıkayıverdim oğlumu

ben ki bu yaşa kadar kucağına bebek almış insan değilim ,çok korkardım bebek tutmaya, ben başardıysam herkes yapar :KK1:

oğlum giyinmekten çok sıkılıyor zaten

yazın ne güzel olcaklar bebeklerimiz Allah izin verirse 9-10 aylık olcaklar haziranda cıbıl cıbıl gezsinler ondan sonra :KK1:

Aynen oyle yazin gezicekler guzel guzel vallahi helal olsun ben hayatra yikayamam tek bende esimle 1 gun arayla yaptiriyorum bizimde bugun banyo gunumuz

annemler geçen hafta gitti ,bir gün eşimle yıkadık ama gece oluyor o gelip yıkayana kadar

bir gün komşum geldi beraber yıkadık

sonra dedim hep birini mi bekleyip durcam koydum küvetini filesini ,hazırladım malzemelerini yıkayıverdim oğlumu

ben ki bu yaşa kadar kucağına bebek almış insan değilim ,çok korkardım bebek tutmaya, ben başardıysam herkes yapar :KK1:

Kulagina su jacmadimi nasil yaptin benimde esim hergun 10da geliyor bekliyorum o saate kadar

Kulagina su jacmadimi nasil yaptin benimde esim hergun 10da geliyor bekliyorum o saate kadar

yok canım önce fileye yatırıyorum önünü yıkıyorum

sonra alıyorum koluma sırtından ve kafasından aşağı su döküp şampuanlıyorum duruluyorum

yüzünü de elimle yıkayıverdim mi tamamdır

birazcık cesaret sadece dediğim gibi ben yaptıysam herkes yapar :KK1:

benim eşimde 9da falan geliyor, gece yıkamak istemiyorum üşürse diye o yüzden cesaretlendim bir gün yıkayıverdim

Masallahhhh ben yapamammm cunku esimede

Sorumluluk vermek istiyorum baba kiz butunlessinler ben olamadi. Babamla kizim olsun

Masallahhhh ben yapamammm cunku esimede

Sorumluluk vermek istiyorum baba kiz butunlessinler ben olamadi. Babamla kizim olsun

eşim çok şükür doruk konusunda çok yardımcı bana, altını değiştirir ,uyutmaya çalışır, gezdirir, oynar

ben sadece gece banyo yapıp üşümesini istemediğim için gündüz kendim yıkamaya karar verdim

X