maşallah lokumuna
ateş yaptı mı aşı? bizde 29unda olcaz
Yok canim yapmadi
coyote'nin iloş'una talibizsen kızı verdin gitti zaten dün recep'e
herkeşler Bana 2.cocuk ıstıyormusun dıye soruyorlar ne 2.si torun ıstıyorum ben torun dıyorum cunku annem,kayınvalıdem ve saz arkadasları "torun evlattan tatlı,torun evlattan tatlı "dıye dolanıp duruyorlar :26: Allah allah dıyorum evlat bu kadar tatlıysa kımbılır torun nasıl dır dıyorum kendı kendıme:44: kıskandım valla ha,bende oğlumu everecem kız arıyorum haberınız olsun erken evlendırıp torun torba sahıbı olacam onlar torunumu yaparken bende 2.yi yaparım
Hadi hayirli olsun benim kiz evde kaldi7
Benim kizimda emiyor parmaklarini genelde ac ise ses cikara cikara emiyor
ay bayılırım parmak emen bebeğe benım oburum komple elini sokuyor agzına emmek içindaha 2 kez gordum parmak emerken,baktı komple eli ememiyor böğürtüyor çunku parmaktan baslayım bari dedi heralde ,babasına cekmıs acıktımı kıyametı koparıyor babasıda acıktımı çok sinirli olur
ayyy ayn8 benim kizda cok obur yedikce yiyoray bayılırım parmak emen bebeğe benım oburum komple elini sokuyor agzına emmek içindaha 2 kez gordum parmak emerken,baktı komple eli ememiyor böğürtüyor çunku parmaktan baslayım bari dedi heralde ,babasına cekmıs acıktımı kıyametı koparıyor babasıda acıktımı çok sinirli olur
biriniz gelin biriniz damat arıyor kertelim sizinkileri de
biriniz gelin biriniz damat arıyor kertelim sizinkileri de
kızlar aşure yıyemıcek miyiz biz şimdi yaa..içi baklıyat dolu:44: oysa bayılırım aşureyenapsam gaz yapmasın dıye kımyon atıptamı yesem acaba bööögghhhh
kızlar ben yapıcam hafta ıcı kolu komsu gorsun nasıl asure yapılırmıskızlar aşure yıyemıcek miyiz biz şimdi yaa..içi baklıyat dolu:44: oysa bayılırım aşureyenapsam gaz yapmasın dıye kımyon atıptamı yesem acaba bööögghhhh
Ben hergun asure yiyorum gaz yapmiyo hic ve acayip sut yapiyo bi kac gundur yemedim gogsum eskisi gibi kaskati dolmadi goguslerim sutten tikanmisti bi sagdim tekinden 120 cc cikti yumusacik oldu memem ama ben her sabah kimyon iciyorum gaz olmasin diye
bende çok severim bu zamanı dört gözle beklerim hatta yıl içinde arada bir yine yaparım aşure..
ben gaz olmasın diye bakliyat bile yemedim hala yemek yapacak çeşit kalmadı böle olunca
kimyonu nasıl içiyosun kaynatıyomusun tarif edermisin:26:
korkma canuım duzene gırıyor benımkıde bır haftadır oyleKizlar bugun ilos herzamankinden cok farkli,surekli uyuyor,aglamiyor,mamasini bile uyuyarak emdi,atesini olctum atesi yok,hiccccccc boyle olmazdi bu kadar uyumazdi,uyumadigi zamanda emzigini emiyor cuk cuk susuyor,neden boyle bugun acaba,sim diyo ki cocuk aglasa suc aglamasa suc.vet hakli ama dogdugu gunden beri boyle sessizlesmemisti,evham yaptim bu seferde.anne olmak ne sizofrenik bişeymis herseyden killaniyor insan,sizce neden birden boyle oldu ki?
Kizlar bugun ilos herzamankinden cok farkli,surekli uyuyor,aglamiyor,mamasini bile uyuyarak emdi,atesini olctum atesi yok,hiccccccc boyle olmazdi bu kadar uyumazdi,uyumadigi zamanda emzigini emiyor cuk cuk susuyor,neden boyle bugun acaba,sim diyo ki cocuk aglasa suc aglamasa suc.vet hakli ama dogdugu gunden beri boyle sessizlesmemisti,evham yaptim bu seferde.anne olmak ne sizofrenik bişeymis herseyden killaniyor insan,sizce neden birden boyle oldu ki?