2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar, feysdeki gruba oğluşumun harika bir agulu videosunu ekledim :) Heyt be meydan eykek görsün! hemi de 15 günlükten sünnetli, tam eykek tam!

nasıl yanı sımdı uzulsmmı sevınsemmı bebgım kolık degıl dıye

Yok be canım ya, öyle saçmalık mı olur Benim bebeğim kolik filan değil, ben de eğitimsiz değilim ya da zeka geriliği olan biri

O yazının çoğu saçmalık. Yediklerimiz bebeklere gaz yapmaz. Bunu diyen doktorsa bile halt etmiş...Ayrıca kolik ve anne zekası ne alaka yani.

haha doğru dıyosun tatlım benım ya
neler neler ay bende herşey yıyorum cnm bebışımde bı degışım olmuyo gaz sorunu yok cok sukur
ee bebışın nasıl cnm benım okuyorum senın azmın zaferını ne guzel cnm cabalaıp sutunu arttırmışın tebrık ederım

Evet artırdım sanırım, bu sabaha karşı tek göğsümden 80 cc çıktı, bu benim için iyi

Ama oğlum bazen bi kusuyo emdikten sonra boşa gidiyo sütler...Hadiii göğsümü de bitirmiş, mecbur sağdıklarımdan veriyorum, yoksa resmen göğsümle kavga ediyor, kızıyor ve neticesinde ağlamaya başlıyor süt gelmeyince

Son düzenleme:

oh maşalla cnm benım ya 10 cc yazdını atırlıyorum başlarda 80 cc cok cok ıyı
ay bızım ufaklıkta bazen de cok emıyo cıkartıyo bıraz ah oğlum dıyorum kolaymı oluyo bu sutler bak zıyan oldu dıyorum bakıyo böcuk böcuk yavrum benım
ne kadarlık oldu cnm ssenın bebış hangı tarıhte doğdu
sezeryan topiğinde hatırladgım kaadrıyla sız bızden buyuktunuz gercı bızım 37 haftalık oldu aradakı fark kapandımı bılemedım

Evet epey ilerleme kaydettik ama hala bu konuda stresliyim çünkü dolapta biriktirecek kadar çıkmıyor, buzluğa attığım sütler ertesi gün bitiyor...Bir arkadaşımız feyste harika bir yazı paylaşmış süt artırmanın yollarıyla ilgili, sütünü artırmak isteyen herkes mutlaka okumalı, paylaşıyorum:

Anadan emilen sütün burundan gelmesi - Acemi Anne- ntvmsnbc.com

göğüs koruma kalkanı kullananınız var mı? almayı düşünüyorum ,tavsiye eder misniz

ben kullanıorum canım hem süt birikio göğüs pedinden daha iii.benım sütüm cok akıodu göğüs pedi dayanmıodu o yüzden aldım akanlarıda saklama kabına koyup dolaba koyuorum

iyi akşamlar kızlar... mama veren annişler biberonunuz ne marka ve biberon emziği nasıl böle yavaş akıtan biberon emziği varmı bildiğiniz meme yi unutmasın istiyorum ben wee nin damaklı kullanıyodum bikaçgündür onu almıyor sert mi geliyor anlamadım ağlıyor verince dr browns aventin varmı akışı yavaş olan ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…