2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis

Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis

maşallah lokumuna :nazar:

ateş yaptı mı aşı? bizde 29unda olcaz

benım eceye mı talıpsınız kız.?

armut dıbıne duser derler ama benım kızda bıze cekmemıs.vardır elbet bı capkın aılede

coyote'nin iloş'una talibiz :KK1: sen kızı verdin gitti zaten dün recep'e :KK1:

Slm kızlar oh maşallah kız alma vermeler başlamış Bende mı talip olsam birine yav :) biz bugun hepatit b asımızı olduk yarın banyo yaptir dediler birde bu ası ateş yapıyor mu kızlar bizim ki şimdilik iyi gibi ateş ilacı calpol verdi siz be aldınız ?

Slm kızlar oh maşallah kız alma vermeler başlamış Bende mı talip olsam birine yav :) biz bugun hepatit b asımızı olduk yarın banyo yaptir dediler birde bu ası ateş yapıyor mu kızlar bizim ki şimdilik iyi gibi ateş ilacı calpol verdi siz be aldınız ?

ben kızımı asu nun ogluna verdım.korkma canım cok nadır olarak ats yapıyor.ben ates oldugunda uyumuyodum ama gerek yokmus arada atesıne bak yınede yeter..

o ateş yapmıyor canım

calpol ve peditus almış eşim ilaç mümessillerine ve eczacıya danışarak

işitme testine haftaya salı günü gidicez (bu hafta gidicektik eşimin saati uymayınca ege ünv. daha yakın diye ordan aldık randevu)

sabah 8:30a randevu verdi ama dedi ki 6da emzir sonra bişey verme

nasıl dayanıcak bu çocuk ? size öyle demişler miydi?

2012 Ekim Anneleri grubundan bahsediyorsunuz değil mi? Ben istek gönderdim 3 gün önce hala onaylanmadı. Kura ile mi alıyorlar acaba:KK53:? Yoksa parola mı istiyorlar?:KK52:
hiç bilmiyorum ki banada cimeka göndermiş bende kabul ettim cicim..

çok şükür uyuduk biraz,,buna şükür diyelim fazla da gözümüz yok :KK1:

Kızlar gaz konusunda bizimde doktorumuzun önerileri,, bakliyatları haşlarken düdüklü kullanma 3 -4 kez haşlanan suyunu at ve kimyon katarak pişir demişti...ayrıca balık,kestane,süt,pirinç den uzak dur demişti...ve çiğ soğan, sarımsak,turşu,acı bebeğin makatında kızarıklık yapar demişti kaka yaparken yanarmış :26:

Şayet kaka yapamıyorsa bebeğiniz şalgam için kızlar sonrasında ishal şeklinde şidetli bir kaka sizi bekliyor :KK1:
balık neden yemıyecekmişiz ki canım bebeğin omega3 ve fosfor ada ihtiyacı var balığı ilk defa duydum :26: gerekçesi neymiş doktorun

"zeki ve egitimli annelerin cocuklarinda daha cok gorulur" sewinsemmi kolik war die üzülsemmi bilemedim :KK53:

Allah Allah ne alakası vamıs zekı ve eğitimli bir anne olmamla :KK1::KK1::KK1: o zaman aptal ve cahil aileler rahat mı şimdi kafam karıstı bak :44: cidden ne alaka ya:44::44:

X