2012 Ekim bebekleri büyüyor

cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik
Bende kendi tel De sorun var saniyordum,cok cirkin olmus..

kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz

Yeter canim cok cabuk kuculuyorlar hele ayakliysa...

bebeği sallanmadan uyuyan var mı?

sallayıp uyutanlar nasıl alıştırcaz sallanmadan uyumaya?

Ben sallamiyorum gogsume yatiriyorum emzigini verip,emzik gercekten kurtariciymis..

Ben sallamiyorum gogsume yatiriyorum emzigini verip,emzik gercekten kurtariciymis..

ah bi alsa o emziği öğürüyor resmen ağzına emzik sokunca

bazen de diyorum şurda 1,5 ay daha oğlumla beraberim zaten başında oturup beklesem nolcak, sonra özlücem oğlumu çok

en azından gece uykumuz düzenli çok şükür ,her ne kadar 3 gecedir saat 3ü oyun saati ilan etmiş olsa da oğlum

Kertelim kiz!
Yalniz benim kizim cok suslu benelsecim annesi gibi,ogluna epey masraf cikarir haberin olsun!

oğlumun tipi gibi huyu da babasına benzerse eliaçık olur merak etmesin kızın

kızçe dediğin süslü olcak zaten, kızım olsun ne süslerim diyodum ben de hep zaten

ee bebekleri nasıl sallamadan yataklarına alıştırcaz fikri olan

buarada camoka, 14112006, brck, azraa nerelerde ??

Canım bana kuzenim cep radyosu büyüklüğünde bir teyp verdi pilli. üzerinde 4 ayrı tuş var ,okyanus sesi, yağmur sesi, rüzgar sesi ve balina sesleri. Bir de zaman ayarı var 23 dk ya da 45 dk'ya ayarlıyorsun, sonra kapanıyor

Mucize gibi bir şey. Bebeğin yanına koyuyorsun, ağlayan, mızmızlanan bebek anında uyku moduna geçmiş gözler kayıyor... Markası Cloud.b

bütün gün bebek cd'leri açık canım zaten yanında. bebeklere özel türk müziği , bebekler için klasik müzik ,mircan kaya bizim ninniler

sessiz uyuyamıyoruz biz

annesinin içi uyuyor o ayrı mesele tabi

ney sesi eşliğinde ırmak sesi, yürüyen atların sesi, kuzu sesi, bebek gülüşü vs. birsürü sesin karışımdan oluşan sakinleştirici bir müzik

resmen benim içim uyuyor artık

bütün gün bebek cd'leri açık canım zaten yanında. bebeklere özel türk müziği , bebekler için klasik müzik ,mircan kaya bizim ninniler

sessiz uyuyamıyoruz biz

annesinin içi uyuyor o ayrı mesele tabi

Yok canım, inan ki bir değil. Ben de bebek müzikleri dinletiyorum, müzikler zeka ve sosyal gelişimlerine faydalı ama uyku sağlamıyor.

Bu söylediğim şey direk uyutuyor kulağına yakın yere koyunca, diyorum ya mucize gibi. Öyle ki açıyorum teybi çocuk bayılıp kalıyor karşısında ,önce korktum yani zararlı mıdır diye. Şıp diye uyuyor. sonra düşündüm hepsi doğa sesleri, ne zararı olabilir...

Son düzenleme:

benim kuşumda agu demeye basladı 3 gündür aguluo yawrum

şimdiden sağarsanız sütün besin degeri düşer. daha 1.5 ay varmış işe başlamana.
bende lansinoh aldım.
işe başlayacagın zaman sağmanı tavsiye ederim

"zeki ve egitimli annelerin cocuklarinda daha cok gorulur" sewinsemmi kolik war die üzülsemmi bilemedim

dondurucuda 6 ay saklanıyor deniyor ya ondan sağsam mı diye düşündüm

bende sizinle aynı zamanlarda işe başlayacağım.
ben henüz sağmayı düşünmüyrm
tabi karar size ait ama ben öyle duydum
daha taze olsun süt.
ama şuan sütün fazla fazla varsa şimdiden sağayım diye düşünmüşsündür.
bu arada bebek kaç aylık.
benimkisi 2 ay 20 günlük

bu arada sağdığımız sütleri biberonla alırsa biberonla vermek en kolayı.
ama benim kız öğürüyor.
emziği verince bile öğürüyor

Asuuuuu
Gormeyeli baska kizlara talipler olunmussss
Ne olcak senin bu gelin gozudoymazligin!herkesin kizina umit ver ver sonra daldan dala,daldan dala...
Kiz analari toplanin asunun oyununa gelmeyin,hepimize umit verip kaciyoo
aaaa daha dun benım kızı ıstıyolardı....aman asudee kız gelırım yollarım sızı kız tuhh..

Asuuuuu
Gormeyeli baska kizlara talipler olunmussss
Ne olcak senin bu gelin gozudoymazligin!herkesin kizina umit ver ver sonra daldan dala,daldan dala...
Kiz analari toplanin asunun oyununa gelmeyin,hepimize umit verip kaciyoo

oğlumun vahşi cazibesine kızlar dayanamıyor kahretsin ahh birde gazı olmasa

sen görürsünn en sonunda senin kızını kaçıracak oğlum hehehee

öp o tatlı kızını benim yerime

canım önümüzdeki ayın başında eşimin de misyon koruma sınavı var İzmirde ben gözü kararttım gitmeyi düşünüyorum...değişiklik olur git sende ohh ne güzel al kuzularını da yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…