Bende kendi tel De sorun var saniyordum,cok cirkin olmus..cok seker oluyor ama burnunun kokune kadar kaydiriyorlar gozleri. sayfada begen yokmu kizlar yada telden girdigim icinmi bi degisik
kızlar birşey soracagım 2013 ocakta dogum yapacagım allah izin verirse 0-3 aylık pijama takımını bebekler kaç ay giyiyorlar 8 tane aldım yetermi lütfen cevap verebilirmisiniz
bebeği sallanmadan uyuyan var mı?
sallayıp uyutanlar nasıl alıştırcaz sallanmadan uyumaya?
oğlum var kertelim diyorum ama talip çıkmadı oğluma
Ben sallamiyorum gogsume yatiriyorum emzigini verip,emzik gercekten kurtariciymis..
Kertelim kiz!
Yalniz benim kizim cok suslu benelsecim annesi gibi,ogluna epey masraf cikarir haberin olsun!
ee bebekleri nasıl sallamadan yataklarına alıştırcaz fikri olan
buarada camoka, 14112006, brck, azraa nerelerde ??
Canım bana kuzenim cep radyosu büyüklüğünde bir teyp verdi pilli. üzerinde 4 ayrı tuş var ,okyanus sesi, yağmur sesi, rüzgar sesi ve balina sesleri. Bir de zaman ayarı var 23 dk ya da 45 dk'ya ayarlıyorsun, sonra kapanıyor
Mucize gibi bir şey. Bebeğin yanına koyuyorsun, ağlayan, mızmızlanan bebek anında uyku moduna geçmiş gözler kayıyor...Eki Görüntüle 554602 Markası Cloud.b
bütün gün bebek cd'leri açık canım zaten yanında. bebeklere özel türk müziği , bebekler için klasik müzik ,mircan kaya bizim ninniler
sessiz uyuyamıyoruz biz
annesinin içi uyuyor o ayrı mesele tabi
bizde öyleyiz anakucağında sallanıyor paşamız yada kucaktaoda dan çıktığım an yaygara kopuyor iyice tanıyor artık bizi kuzular eşim akşam geldiğinde daha salonun kapısından oğlumm deyip gülsün hemen başlıyor yandan yandan gülücüklere birde 1 haftadır ses çıkarmaları iyice arttı
kızlar sağdığınız sütleri biberonla mı veriyosunuz kaşıkla mı?
işe başlıcak arkadaşlar şimdiden stok yapıyor musunuz?
28 aralıkta işe başlıcam ben lansinoh'un pompasını aldım şimdiden sağıp buzluğa atayım diyorum süt poşetlerinde. işe başlayınca bakan kişi biberonla verirse oğlum beni emmeyi bırakmaz mı? kaşıkla vermesi daha doğru di mi?
şimdiden sağarsanız sütün besin degeri düşer. daha 1.5 ay varmış işe başlamana.
bende lansinoh aldım.
işe başlayacagın zaman sağmanı tavsiye ederim
şimdiden sağarsanız sütün besin degeri düşer. daha 1.5 ay varmış işe başlamana.
bende lansinoh aldım.
işe başlayacagın zaman sağmanı tavsiye ederim
dondurucuda 6 ay saklanıyor deniyor ya ondan sağsam mı diye düşündüm
aaaa daha dun benım kızı ıstıyolardı....aman asudee kız gelırım yollarım sızı kız tuhh..Asuuuuu
Gormeyeli baska kizlara talipler olunmussss
Ne olcak senin bu gelin gozudoymazligin!herkesin kizina umit ver ver sonra daldan dala,daldan dala...
Kiz analari toplanin asunun oyununa gelmeyin,hepimize umit verip kaciyoo
Asuuuuu
Gormeyeli baska kizlara talipler olunmussss
Ne olcak senin bu gelin gozudoymazligin!herkesin kizina umit ver ver sonra daldan dala,daldan dala...
Kiz analari toplanin asunun oyununa gelmeyin,hepimize umit verip kaciyoo
aaaa daha dun benım kızı ıstıyolardı....aman asudee kız gelırım yollarım sızı kız tuhh..
babamız yarın sınava gırcegı ıçın ankara merkeze gıdıyor bız ılcesındeyız oyuzden oğluşum kızım ben ılk kez ayrı kalıcaz babamız evdeyken kız ne guzel onda saatlerce durup beraber uyuyolardı esım arabayla gıdelım sızde gelın dıyor ama havalar soguk ordu evlerınde perısan oluruz dıyorum bı yanımda gıt avm gez gel dıyorum