aaaa daha dun benım kızı ıstıyolardı....aman asudee kız gelırım yollarım sızı kız tuhh..
benım eceye mı talıpsınız kız.?iloşa biz talibiz artık
armut dıbıne duser derler ama benım kızda bıze cekmemıs.vardır elbet bı capkın aıledeşekerim biz bu oğlanı yaptık ama olmamışçok çapkın olmuş kime benzemiş bilmem ki
Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis
benım eceye mı talıpsınız kız.?
armut dıbıne duser derler ama benım kızda bıze cekmemıs.vardır elbet bı capkın aılede
maşallah lokumuna
ateş yaptı mı aşı? bizde 29unda olcaz
coyote'nin iloş'una talibizsen kızı verdin gitti zaten dün recep'e
verdık valla gelmedıler ıstemeye ama sanal verdım bende...
Tugce asu cok fena kaygana,ben sana diyim,gozunu ac,kaynana gelin topiklerinin mudavimi,gelinlerin korkulu ruyasi
Kizlar bugun verem asimizi vurulduk kilomuz 5700 olmus en son bu syin 5 inde 5kilo idi.. Baya kilo almis
kız kaynananın ıyısı var mı?olsun benım kızım hakkındangelır
Slm kızlar oh maşallah kız alma vermeler başlamış Bende mı talip olsam birine yav :) biz bugun hepatit b asımızı olduk yarın banyo yaptir dediler birde bu ası ateş yapıyor mu kızlar bizim ki şimdilik iyi gibi ateş ilacı calpol verdi siz be aldınız ?
Slm kızlar oh maşallah kız alma vermeler başlamış Bende mı talip olsam birine yav :) biz bugun hepatit b asımızı olduk yarın banyo yaptir dediler birde bu ası ateş yapıyor mu kızlar bizim ki şimdilik iyi gibi ateş ilacı calpol verdi siz be aldınız ?
Aaaaa sen bilirsin,ama bilmedigin seyler var,recep nisanli!!!hamsiyesi vardi onun,camokanin kizi.benden duymani istemezdim ama dost aci soyler tugceeeee
Aaaaa sen bilirsin,ama bilmedigin seyler var,recep nisanli!!!hamsiyesi vardi onun,camokanin kizi.benden duymani istemezdim ama dost aci soyler tugceeeee
ayyy napalım kısmet....kızlar bırazdan tatlı komasına gırıcem yaaa
birde hamsiye vardı sahi
bak benim oğlum kimselere bakmadı bugüne kadar coyotecim
hiç bilmiyorum ki banada cimeka göndermiş bende kabul ettim cicim..2012 Ekim Anneleri grubundan bahsediyorsunuz değil mi? Ben istek gönderdim 3 gün önce hala onaylanmadı. Kura ile mi alıyorlar acaba? Yoksa parola mı istiyorlar?
balık neden yemıyecekmişiz ki canım bebeğin omega3 ve fosfor ada ihtiyacı var balığı ilk defa duydum :26: gerekçesi neymiş doktorunçok şükür uyuduk biraz,,buna şükür diyelim fazla da gözümüz yok
Kızlar gaz konusunda bizimde doktorumuzun önerileri,, bakliyatları haşlarken düdüklü kullanma 3 -4 kez haşlanan suyunu at ve kimyon katarak pişir demişti...ayrıca balık,kestane,süt,pirinç den uzak dur demişti...ve çiğ soğan, sarımsak,turşu,acı bebeğin makatında kızarıklık yapar demişti kaka yaparken yanarmış :26:
Şayet kaka yapamıyorsa bebeğiniz şalgam için kızlar sonrasında ishal şeklinde şidetli bir kaka sizi bekliyor
"zeki ve egitimli annelerin cocuklarinda daha cok gorulur" sewinsemmi kolik war die üzülsemmi bilemedim
emzikten hoşlanmayan oğlum parmak emmeye başladı bugünlerde
Benim kizimda emiyor parmaklarini genelde ac ise ses cikara cikara emiyor