2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar ben ne zaman helva yesem gogsum sisip tikaniyor suttenmi acaba?yatarken bir dilim yiyip uzerinede su iciyorum

Senin takipçinim :) Şu maltana çok işe yaradı.. Bundan sonra sen ne yaparsan ben de yapacağım :KK70: Metobolizmamız aynı şekilde çalışıyor sanırım. Sen de işe yarayan bende de yarıyor :KK70: Şuan havuç yiyorum haberin olsun BALIMMM :KK70:

kızlar mevlut gunumuz kararlastırıldı hocamız ayarlandı 25 kasımda allahın ıznıyle yapıcaz tavuklu pılav tatlı ve ayran ıkram edıcem en sonda lohusa serbetı ve tatlı ıkram edıcem ve mevlut sekerlerımızı dagıtıcam
$15112012(003).jpg $15112012(004).jpg $15112012(005).jpg $15112012(007).jpg $15112012(008).jpg $15112012(009).jpg

kızlar benım cımcımede kesınlıkle yalancı emzık almıyor dışımı dolgu yaptırcam sutumu sagdım elımle ılk kez bıberona koydum ordan ışsın narkoz alıcam sonuçta ama kesınlıkle bıberonu almıyor sutumde yabana gıttı tıksınmesem gerı ıçecektım kendım :)))

ee ben dışımı nasıl yaptırcam bıde ılerde bıberonu kabul etmemesı sorun yasatırmı

kızlar benım cımcımede kesınlıkle yalancı emzık almıyor dışımı dolgu yaptırcam sutumu sagdım elımle ılk kez bıberona koydum ordan ışsın narkoz alıcam sonuçta ama kesınlıkle bıberonu almıyor sutumde yabana gıttı tıksınmesem gerı ıçecektım kendım :)))

ee ben dışımı nasıl yaptırcam bıde ılerde bıberonu kabul etmemesı sorun yasatırmı
Canim oncelikle alya nin butun seyleri cook tatli,simdiden Allah kabul etsin:nazar:

Biberonu vermek icin acikmasini bekledin mi,cok aciktigi zaman mutlaka alacaktir bir dene istersen!!!

herkese merhaba,
nasılsınız güzel anneler...
annelik zor ama harikaaaa...
hepimize gazsız,bol sütlü ve gülücüklü günler...

benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..

kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...

Eskiler hıçkırık iyidir midesi büyüyor der ne kadar doğru bilinmez ama .Bizim doktorumuza bişey sorduğum zaman annemi gösterip prof. orda bana ne soruyorsun der. :) eskiler biliyor gerçekten.

Annelik gercekten harika birsey kizim katila katila aglarken bile gozumun icine bakinca beni takip edince butun yorgunlugum geciyor.bazende birazcik agliyo eger bakmazsam dudaklarini bukup ic cekerek agliyor bitiyorum o zaman minigime yesem doyamiyorum

taze anneler nasılsınız ? bende gebelıkten kalma alısverıs alıskanlıgımla nette dolanıp duruyorum gecen gun lımangoda bebek esyaları hersey 10 tl kampanyası vardı 3 tulum bırde kırmızı başlık aldım henuz gelmedı beklıyorum..çok guzel uyku tulumu vardı ama uzerlerınde ürün tükendı yazıyordu:KK47::KK47: zaten neyi beğenirsem üzerinde ürün tükendi yazar sinir olurum:KK47::KK47:.hala uyku tulumu aramaktayım ıkeanınkılerı ve englısh homeninkileri cok begenıyorum ama kolsuz onlar:KK43: ben kollu uyku tulumu ıstıyorum var mı netten bildiğiniz adres...:emir_bebek::emir_bebek:

slm herkeseee :KK16: özledim hepinizi :KK48:
Hosgeldin bizde seni özledik niye gelmiyorsun hic ?
canım gaz sancısı oluyor sanırım bazen ondan öyle bir feryat atıyorlar sonra yine sakinleşiyorlar neyseki:KK31:

bir de dışarı nasıl çıkarıyorsunuz diye sormuşsun yanlış hatırlamıyorsam önce ki sayfalarda:44: ben hiç battaniyeye sarmıyorum,,ufak montları var onları giydiriyorum, kot pantolon giydiryorum bide ayakkabısını ayağınaa hoopp pusetine koyuyorum doğruu babasıyla aşağıya :KK1:,,zaten arabaya binince çıkarıyoruz şapkamızı falan ağar hararetliyiz gelemiyoruz sıkıntıya:KK14:
Galiba ama gazı filan çıkmadan uyudu birde gaz olunca ayaklarını çekiyor yukarı ondan gaz degil dedik cok korktuk :KK43:
Yok cnm ya mont henüz giydirmedim hic ben penye battaniye üstüne de kalın battaniyesine sarıyorum gittiğimiz yerde bekleyince terliyor sanki :S
Bi tane mont tulum gördüm onu alicam alına battaniyeler zor oluyor

taze anneler nasılsınız ? bende gebelıkten kalma alısverıs alıskanlıgımla nette dolanıp duruyorum gecen gun lımangoda bebek esyaları hersey 10 tl kampanyası vardı 3 tulum bırde kırmızı başlık aldım henuz gelmedı beklıyorum..çok guzel uyku tulumu vardı ama uzerlerınde ürün tükendı yazıyordu:KK47::KK47: zaten neyi beğenirsem üzerinde ürün tükendi yazar sinir olurum:KK47::KK47:.hala uyku tulumu aramaktayım ıkeanınkılerı ve englısh homeninkileri cok begenıyorum ama kolsuz onlar:KK43: ben kollu uyku tulumu ıstıyorum var mı netten bildiğiniz adres...:emir_bebek::emir_bebek:

Artistcim kollusunu napacan uyku tulumunun benim kizi koyuyorum onun icine o halde bile terliyor zaten ustundeki kiyafetlerle yatiriyorum ellerinde eldiven bence cocuk piser icinde kolsuz olmasi daha iyi o tulumlar zaten cok kalin

Bende daha dogmadan almanyadan almıstım 2 tane mont tulumlardan cok rahat oluyor.bıyere gıderken batanıye cok zor oluyor cunku.bırde kızlar bugun kımsecıkler yoj.asude kız nerdesın

Artistcim kollusunu napacan uyku tulumunun benim kizi koyuyorum onun icine o halde bile terliyor zaten ustundeki kiyafetlerle yatiriyorum ellerinde eldiven bence cocuk piser icinde kolsuz olmasi daha iyi o tulumlar zaten cok kalin

bencede kolsuz daha ıyı babaanecım almıs almanyadan getırıcek babacım gelırken.

Senin takipçinim :) Şu maltana çok işe yaradı.. Bundan sonra sen ne yaparsan ben de yapacağım :KK70: Metobolizmamız aynı şekilde çalışıyor sanırım. Sen de işe yarayan bende de yarıyor :KK70: Şuan havuç yiyorum haberin olsun BALIMMM :KK70:

hehe canimsin...ben cok sevdim maltanayi yanliz bol su ve humana hip te tuket sadece onu icme birde helva ye bende gerci sut kanallarini tikadi ama birde tahinin yagi tagin sut yapti gerci moral.bozuk.olunca sut ne yaparsan yap olmaz once moral ben dogumdan cikar cikmaz tek gogumden 100 cc sutuum vatdi uzuntu sikinti hepsi gitti simdi ikisinden 50 zor cikiyor

Son düzenleme:
hehe canimsin...ben cok sevdim maltanayi yanliz bol su ve humana hip te tuket sadece onu icme birde helva ye bende gerci sut kanallarini tikadi ama birde tahinin yagi tagin sut yapti gerci moral.bozuk.olunca sut ne yaparsan yap olmaz once moral ben dogumdan cikar cikmaz tek gogumden 100 cc sutuum vatdi uzuntu sikinti hepsi gitti simdi ikisinden 50 zor cikiyor

ya bu işin normali nedir yani kaç cc süt çıkınca sütlü anne olunuyor :KK1: gunde 3 kere sağdık diyelim üç sağmadada 100cc mi cıkması lazım :26: ben anlamadım bu süt işini de sorim dedim.:KK53:

Süt damarının tikandigini nasıl anladın cnm benim de dün gece bi gogsum cok sizladi agridi bi baktım elime bezeler geliyor masaj yaptim ovdum ama nasil agriyor ovdukca o gogsumu emzirdim hep daha cok ama yinede tam sislik inmedi tikaniklik dedigin oyle bisey mi cnm ?

Süt damarının tikandigini nasıl anladın cnm benim de dün gece bi gogsum cok sizladi agridi bi baktım elime bezeler geliyor masaj yaptim ovdum ama nasil agriyor ovdukca o gogsumu emzirdim hep daha cok ama yinede tam sislik inmedi tikaniklik dedigin oyle bisey mi cnm ?

göğsünde şişlik ağrı var ise duşa girip sıcak su ile güzelce göğsünü ve üst tarafı boynuna doğru masaj yap çok iyi gelecek hemen yumuşar kendiliğinden bile sütün akar :KK34:

kızlar benim kızım grip oldu :KK5: kaç gündür iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz gündüz iyide akşam olunca tıkanması fazla oluyo.burnunu temizliyoruz onda sorun yok ama boğazları dolu öksürüyo nefessiz kalıyo aynı büyükler gibi..ne önerirsiniz ne iyi gelir şurup kullanıyoruz ama geçmedi hala çok küçük hiçbişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyo :KK25: aman eve gelenlere dikkat edin en ufak burun akıntısı olan bile tehlike bize öle geçti :KK14:

X