saol canim, hep uzuluyodum karnim buyumuyo diye su son 2 ayda ataga gecti
Eki Görüntüle 507289 Eki Görüntüle 507290
kızlar biri 36+1 diğeri 36+5 ,bana sanki bugün göbüş birazcık aşağı inmiş gibi geliyor
bi de siz bakın bakalım
bana öyle gelmedi canım ikincide büyümüş karnın hatta dahada üstte gibi geldi .. maşallah sende almamışsın kilo bi karnın var :) benimde karnım böyle bebğin kaç kilo şu anda ?
kendi kendime mi baktıkça öyle geliyor bilmiyorum bugün bilmem. aşağıya indi gibi hissediyorum
göbüş füze gibi zaten36+0da 3260 grdı oğluşum
maşşallah tosununa canımama karnın o kadar durmuyor. benim ki 35+3 de 2.500 dü karnım orta halli bebeğim çok iri değil zaten doktorum 3200 filan dogar diyor bakalım zaten normal istiyorum ya cok kilolu olursa da normal dogum olmuyor :S sağlıklı olsunlarda yeter..
ayneen herkez şaşırıyor kocaman oldu karnın diye bende seviniyorum çünkü büyümeyince bebeğim ufak diye üzülüyrdum :) neyseki oda ii ben zaten başka bi yerimden almadım kilo dimdik bi karnım var
Eki Görüntüle 507517
bugün oğlum atak yaptı sanırım fırtlayıverdi :)))
MAsallah canim seninle BDT muz aynı bebeğin kaç kg olmuş ?En son ne zanman gittin dr
canım bu resimi çekildiğimde 35+4 tüm bebişimde 3200 gr dıbiraz tombiş benim oğlum anası gibi olcak heralde:)))[/QU
bu arada doktora tekrardan bu salı gidicem bakalım daha kaç kilo almışız
canım bu resimi çekildiğimde 35+4 tüm bebişimde 3200 gr dıbiraz tombiş benim oğlum anası gibi olcak heralde:)))[/QU
bu arada doktora tekrardan bu salı gidicem bakalım daha kaç kilo almışız
Masallah yavruna cnmBende bu cuma gidicem ins bakalım en son iki hafta önce 2500 grdi dr ideal kg da çok iri değil dedi bakalım bende zaten normal dogum istediğim icin açıkcası sağlıklı olsun 3000 -3300 yeter ins diyorum Dogunca beslerim ben kuzumu :)
2012 Ekim annelerinin en küçüklerindenim ama ben açayım hadi topiğimalum göbüşü belli olan çok arkadaşımız var
Buyrun burdan devam edelim göbüş resimlerine hatta bebişlerimizin ultrason resimlerini de burada paylaşabiliriz
Vala benim karnımda böyle inmemiş sanki pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?