• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

saol canim, hep uzuluyodum karnim buyumuyo diye su son 2 ayda ataga gecti:1:

ayneen herkez şaşırıyor kocaman oldu karnın diye bende seviniyorum çünkü büyümeyince bebeğim ufak diye üzülüyrdum :) neyseki oda ii ben zaten başka bi yerimden almadım kilo dimdik bi karnım var :D

bana öyle gelmedi canım ikincide büyümüş karnın hatta dahada üstte gibi geldi .. maşallah sende almamışsın kilo bi karnın var :) benimde karnım böyle bebğin kaç kilo şu anda ?

kendi kendime mi baktıkça öyle geliyor bilmiyorum bugün bilmem. aşağıya indi gibi hissediyorum

göbüş füze gibi zaten :9: 36+0da 3260 grdı oğluşum :nazar:

kendi kendime mi baktıkça öyle geliyor bilmiyorum bugün bilmem. aşağıya indi gibi hissediyorum

göbüş füze gibi zaten :9: 36+0da 3260 grdı oğluşum :nazar:

maşşallah tosununa canım :nazar::nazar::nazar: ama karnın o kadar durmuyor. benim ki 35+3 de 2.500 dü karnım orta halli bebeğim çok iri değil zaten doktorum 3200 filan dogar diyor bakalım zaten normal istiyorum ya cok kilolu olursa da normal dogum olmuyor :S sağlıklı olsunlarda yeter..

maşşallah tosununa canım :nazar::nazar::nazar: ama karnın o kadar durmuyor. benim ki 35+3 de 2.500 dü karnım orta halli bebeğim çok iri değil zaten doktorum 3200 filan dogar diyor bakalım zaten normal istiyorum ya cok kilolu olursa da normal dogum olmuyor :S sağlıklı olsunlarda yeter..

işte biz bu sebepten sezeryana döndük canım. bebeğin kilosu böyle giderse normal alamam dedi doktorumuz. bu hafta gidip sezeryan için gün belirlicez nasipse

ayneen herkez şaşırıyor kocaman oldu karnın diye bende seviniyorum çünkü büyümeyince bebeğim ufak diye üzülüyrdum :) neyseki oda ii ben zaten başka bi yerimden almadım kilo dimdik bi karnım var :D

bende bi göbisten aldim kiloyu, bugun bi arkadasimla bulustum kiz dedi kucucuk karnin kim derki 8 in icinde dedi:1: sonrada bebegin kucuk olcak galiba dedi uyuz oldum biraz:47: bende bebis buyuyor icerde ben buyumuyorum dedim, ama uzuldum de....

$2012-09-10-532.jpg
bugün oğlum atak yaptı sanırım fırtlayıverdi :)))

$13092012625.jpg

Buarada oğlum doğum kanalında baya aşağıda. Erken doğum riskim var. Alın size örnek bir kanala inmiş bebek göbeği :9:

canım bu resimi çekildiğimde 35+4 tüm bebişimde 3200 gr dı:nazar::nazar:biraz tombiş benim oğlum anası gibi olcak heralde:)))[/QU

bu arada doktora tekrardan bu salı gidicem bakalım daha kaç kilo almışız

Masallah yavruna cnm:nazar::nazar::nazar: Bende bu cuma gidicem ins bakalım en son iki hafta önce 2500 grdi dr ideal kg da çok iri değil dedi bakalım bende zaten normal dogum istediğim icin açıkcası sağlıklı olsun 3000 -3300 yeter ins diyorum Dogunca beslerim ben kuzumu :)

2012 Ekim annelerinin en küçüklerindenim ama ben açayım hadi topiği :1:malum göbüşü belli olan çok arkadaşımız var

Buyrun burdan devam edelim göbüş resimlerine hatta bebişlerimizin ultrason resimlerini de burada paylaşabiliriz:34::34::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

birgün aramızzz varr :)

Son düzenleme:
Back