Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende evde çekip koyarım ancak bir kaç güne kadar eklerim
bu göbüşler kocamannnnnnnnn olsun inşallahhh hiç birimiz ayak parmak uçlarımızı göremeyelimmm
Cnm benım topıgımız hayırlı ugurlu olsun ve bol gobuslerle dolsun
kızlar böyle söylemeyin ya korkuyorummmmmmmmm ya benden önce göbüşüm köşeyi dönerse ya bana baktıklarında önce göbüşüme odaklanırlarsa kilofobim var benim yaa =((
ayy benımde var kılo fobım bende cok dıkkat cekmek ıstemıyorum yaa :18::18:ıs yerınde cok lafımı edıcekler ama napım saklayamam ya
Eki Görüntüle 379487 Eki Görüntüle 379488 evt kızlarrr buda bizim 11+5 deki halimizzzzz
benimki gibi minicik gobisin var
saoll cnm teşekkürlerrr evt fazla yok olanda bebek deil göbekkkkkkkkayyy çok güzel olmuş açmanızzzz
sevdamece çok az göbüşün tshirtin de çok şeker çok yakışmış cnm
benm kocaman valla
ama bebişten değil öncesinde de göbek vardı ben de
fotograf makinam elime geçince eklerim ben de
kızlar buda benim göbişimmmmmEki Görüntüle 379889
saglıklaa büyüsün o minik göbüşler inşallhhhh
cnm benim yaaaa hiç yok gibiii maşallah kuzunaaaa
masallah canımbenımde kucuk olsun daha cok buyuycek nasılsakızlar buda benim göbişimmmmmEki Görüntüle 379889
bende soyledım daha:18:sadece amırıme ızın alırken sorun olmasın dıye o da erkek zaten kımseye demez off cok cekınıyorum tepkılerden benımde dalga gecerler goekten cok neden hamıle kaldım dıyeben daha işyerindekilere söylemedim bile ama önümüzdeki aya kadar sölicem ya arkadaşlarım dalga gecerse göbeimle ya etrafımdaki herkes 36-38 korkmaya basladım helle ablam 44 kiloyla hamile kaldı 55 yoktu dogum yaptı hala tıg gibi ben şuanda zaten 59 kiloyum öliyim bennnn
Eki Görüntüle 379487 Eki Görüntüle 379488 evt kızlarrr buda bizim 11+5 deki halimizzzzz
maşallah cnmm çok cicisin tüşörtte yakıyo hani ALLAH ım hepinizin gbebeliğini keyfini çıkara çıkara yaşatsın inş kızlarEki Görüntüle 379487 Eki Görüntüle 379488 evt kızlarrr buda bizim 11+5 deki halimizzzzz
maşallah cnmm çok cicisin tüşörtte yakıyo hani ALLAH ım hepinizin gbebeliğini keyfini çıkara çıkara yaşatsın inş kızlar