• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

arcak81

Serra'm Hoşgeldin
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.684
5
158
Ankara
2012 Ekim annelerinin en küçüklerindenim ama ben açayım hadi topiği :1:malum göbüşü belli olan çok arkadaşımız var

Buyrun burdan devam edelim göbüş resimlerine hatta bebişlerimizin ultrason resimlerini de burada paylaşabiliriz:34::34::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben daha cekmedim ki göbüşümün resmini akşam evde hemen cekiim de ekliyim sonra kritik yaparız kimin göbüşü daha cok

yarın hastaneyeee giderken eşime çektiririm koyarım inşallahhhh göbek showlar başlasınnnnnn

:9::9::9::9::9::9::9:bende evde çekip koyarım ancak bir kaç güne kadar eklerim:9::9::9::9::9:

bu göbüşler kocamannnnnnnnn olsun inşallahhh hiç birimiz ayak parmak uçlarımızı göremeyelimmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

:9::9::9::9::9::9::9:bende evde çekip koyarım ancak bir kaç güne kadar eklerim:9::9::9::9::9:

bu göbüşler kocamannnnnnnnn olsun inşallahhh hiç birimiz ayak parmak uçlarımızı göremeyelimmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

kızlar böyle söylemeyin ya korkuyorummmmmmmmm ya benden önce göbüşüm köşeyi dönerse ya bana baktıklarında önce göbüşüme odaklanırlarsa kilofobim var benim yaa =((

kızlar böyle söylemeyin ya korkuyorummmmmmmmm ya benden önce göbüşüm köşeyi dönerse ya bana baktıklarında önce göbüşüme odaklanırlarsa kilofobim var benim yaa =((

ayy benımde var kılo fobım bende cok dıkkat cekmek ıstemıyorum yaa :18::18:ıs yerınde cok lafımı edıcekler ama napım saklayamam ya :63::21:

ayy benımde var kılo fobım bende cok dıkkat cekmek ıstemıyorum yaa :18::18:ıs yerınde cok lafımı edıcekler ama napım saklayamam ya :63::21:

ben daha işyerindekilere söylemedim bile ama önümüzdeki aya kadar sölicem ya arkadaşlarım dalga gecerse göbeimle ya etrafımdaki herkes 36-38 korkmaya basladım helle ablam 44 kiloyla hamile kaldı 55 yoktu dogum yaptı hala tıg gibi ben şuanda zaten 59 kiloyum öliyim bennnn

$IMG_1332.jpg $IMG_1331.jpg evt kızlarrr buda bizim 11+5 deki halimizzzzz :49::49::49::49::49::49::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyy çok güzel olmuş açmanızzzz
sevdamece çok az göbüşün tshirtin de çok şeker çok yakışmış cnm
benm kocaman valla
ama bebişten değil öncesinde de göbek vardı ben de
fotograf makinam elime geçince eklerim ben de

masallah canım:nazar:benımde kucuk olsun daha cok buyuycek nasılsa:1:
ben daha işyerindekilere söylemedim bile ama önümüzdeki aya kadar sölicem ya arkadaşlarım dalga gecerse göbeimle ya etrafımdaki herkes 36-38 korkmaya basladım helle ablam 44 kiloyla hamile kaldı 55 yoktu dogum yaptı hala tıg gibi ben şuanda zaten 59 kiloyum öliyim bennnn
bende soyledım daha:18:sadece amırıme ızın alırken sorun olmasın dıye o da erkek zaten kımseye demez off cok cekınıyorum tepkılerden benımde dalga gecerler goekten cok neden hamıle kaldım dıye:37:

masallah canım göbüsüne :nazar::nazar:hamılelıkte gıymıs :21::21:

Back