ayyy şimdi ben soracaktım vallahı ben felaketım bogazlarım yırtıldı ogurmekten hıçmı gecmez bulantı bıde benım 4 yasında oglum var hafta ıçı çok zor oluyor
Benimde başladı artık sabahları çok fena ama bişey çıkmıyor karın boş olduğu için, bütün gün devam ediyo arada bir kesiliyo ama az sürüyo birde akşam fena oluyo bulantı. yarın randevumuz var bakalım o ne diyecek..
benim 11 haftalık bir gebeliğim var onda istenmemişti..
ama artık istenmeye başlanmış..
bir kaç arkadaşa sordum hamile olan kimse yaptırmamış..
ben burda da duymadım sanırım..
hatta bana yaptırma gerek yok diyenler de oldu..
kafamı çok karıştırmışlardı geçtiğimiz haftaa..
sen hangi ilde yaşıyorsun??
çevrende yaptırmış hamileler var mı??
sadece kızamıkçığa o ücret alınıyor olabilir tek tek sormadım ama benden istenen tüm teste sgk lı olduğum halde 200 tl istediler...
ve bu testleri yeni yeni istemeye başlıyoruz dedi dr um..
ya benim zerre bulantım yok,niye ki? Hamile olduğumun farkına varacak hiçbişey yaşamıyorum.böyle gidecek galiba..yada yeni mi başlayacak?
geçmiş olsun çokkk...
ben hiç bu zamana kadar diş sorunu yaşamadığım için pek bir bilgim yokk :26:
canım beni hatırladın mı bugün benim için ayetel kürsi okuyacaktın ya okudun mu acaba
canım çok teşekkür ederiz teyzesi sizde sağlıklca kalbinin pıt pıtlarını dıuuyn inşallahhhhhhhh
hepimizin bebekleri sağlıkla dünyaya gelsin allhımın izniyle inşallahhhhhh
inş canım inşş
sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağımız günü de görürüz inş
mide bulantısı olan yokmuu çok fena yaa ne zaman geçicek bu bulantılar
çevremde şu an hamile olan yok.doktor istedi yaptırmamı ben de riske atmak istemedim,zararı yok faydası var,en azından içim rahat etti.ben İstanbul' da yaşıyorum.ilk gittiğim ve testleri de yaptırdığım hastane MedicalPark Göztepe idi.ama oranın doğum ücretleri çok uçuk olduğundan teminatım yetmez diye değiştirdim hastaneyi.şimdi Medipol e gidiyorum evime de yakın 5 dk.
edammm mr fazla giremediğim için yanlış hatırlamıyorsam ikiz bebek bekliyordun bende adetten 6 gün önce öğrendim hamileliğimi
ilk değerim 16,6
iki gün sonra 53,25
iki gün sonra 160,15 di
doktor ikiz olma olasılığı yüksek 3 kat gidiyor dedi
çarşamba doktora gidicem şu an 4+2 deyim senin değerlerinin gidişi nasıldı haatırlıyorsan söyleyebilirmisin
canım merhaba dr bana beta mı tekrarlatmadı..
2. gittiğimde bebeklerin tekini göremedik..
şuan beklemedeyim..
bakalım bu gidişimde görebilecek miyim??
keselerimden biri diğerine göre küçüktü görememiş olabiliriz demişti..
ama ben kendimi tek gebeliğe hazırlıyorum..
çünkü vucüd birini yok etmiş olabilir..
senin haberlerini de bekliyorum canımm..
hakkında hayırlısı olsun inş
teşekkür ederim canım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kendimize dikkat etmeliyiz önce geçen sene 1 tane düşük yaptım tamda şubat 16 gibiydi şimdi yine hamileyim çok korkuyorum doktor clexane verdi sabah akşam kendime iğne vuruyorum allahım çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah bakalım çarşamba gidicem yeni değerlerimiz kaç oldu bu arada kasık ağrılarım çok fazla ve tuvalete çok çıkıyorum her ağrıdan sonrada bakıyorum korkudan bişeymi oldu şu dördüncü AYIMIZA Bİ GELSEK SAĞ SALİM :))))